Du kommer aldrig mer va ensam!

Jobb jobb jobb gör jag något annast. känns inte som det iallafall...
SNART SNART SNART

gjorde ljusexperiment idag det gick bra faktiskt :)

TTE

har jobbat idag igen. Sen har jag dickat och röjt hemma behövdes verkligen. Sen kollade jag på 50/50 Räv elsa var med ;)
Nej nu ska jag sova

Jobbat

Idag har jag jobbat.. jobbade elva dagar sen ledig tre och nu är det jobb igen., har vart jätte skönt att få vara ledig lite..
nu sitter jag hemma, kemp gick nyss. vi har planerat lite till algfesten. Har inte jätte mycket mer att säga.

EN utbildning utan dess like

har haft utbildning idag på jobbet, hur kul som helst. Ljus experiument med eld. Hur häftigt som helst. nu måste kjag börja lära mig lite om vad det är jag håller på med ocks¨å

har inte hunni göra mer idag än det och att jkobba. hände inget spec idag på jobbet var som vanligt bara..

Söndag 5/10

Hej imorgon fyllar jag 19.. skulle ljuga om jag sa att jag ser fram emot det.
Har blivit strul igen, som vanligt näör det är något man ska göra för mig. Men nu ska jag inte sitta och tycka synd om mig sjölv. väntar på att malin ska komma hem, ska jobba imorgon så hoppas det inte blir allt försent...

Har inte gjort så mycket i helgen, igår var jag hos kemp, skulle ha hej då partaj för tania, kommer sakna henne! Angola 1 år, roligt för henne. sen idag jobbade jag och har träffat kemp en sväng.

SNART är det äntligen torsdag. Torsdag. TOrsdag!!!!!!

BloggarN Elin Karlsson!

Har ju då inte skrivit i min blogg på hur länge som helst, kan det vara ett  halvår? har säkert tappat mina trogna läsare, men jag skriver (som jag har sagt förut) inte för deras skull utan förmin egen.

Under sommaren har jag hunnit med att få jobb på tom tits, trivs hur bra som helst, och jag är INTE tom tits råttan... bara ibland...

Ett halvår var förresten lite att ta i kom jag på. men iallafall, tänkt att jag skulle börja ta upp min blogg igen.

Det är rätt intressant tänkt av mig med tanke på att jag inte gör så mycket som jag kan skriva om. Jobbar och sliter, eller jo juste har ju flyttat hemmifrån... Ängsgatan 13. Sen är det ju inget mera. Idag har jag jobbat ska jobba 9 dagar på rad, har jobbat 4 av dom så snart är ja på banan igen. idag på jobbet fick vi nya vandrande pinnar, eftersom att molly döda våra gamla!! Hon mata dom med insekts gift, stackars. Vi hade två nu har vi fått 15 styckna små stickor. dom är så små och tunna så man vet inte vad det egentligen är. Nog om vandrande pinnar.

Ska upp tidigt i morgon och tvätta, tänkte sno mig en tid i tvättstugan för första gången sen jag flyttade, vilket är 2-3 månader sen! nu sitter jag hos mor min så j ag ska väll blrja knata hem strax, försöka få tag på robin, m en jag evty itne om jag vågar ringa och väcka honom, får se vad jag bestämmer mig för!

UNdrar om sandra jobbar idag ? kanske skulle ta mig en tur bort och kolla?

RSS 2.0