Jag är fan inte snygg!

Jag råkar säga lite fel saker ibland.. som ibland när jag säger saker och det framstår lite fel! det kan bli ganska komiskt faktist! Ärligt talat så tror säkert folk att jag tycker jag själv är BÄST!!!! alltså det är ju grymt sjukt! För jag menar ju inte samma sak som jag säger, jag är bara hemskt dålig på att formulera mig!

men om jag ska ta och komma till saken!
Idag har jag vart i sklan, kom hem tidigt hur skönt som helst..! Sen gick jag ner till julia en sväng och sen åkte jag till Sandra. nu sitter jag här!!! Jag har nyss fått veta att sandra är kär i ett lejon som bor under hennes säng! Ganska intressant tolkning av det hela faktist. Man skulle ju kunna säga att det är ett lejon men egetnligen är det massage som hon är kär i .. och faktum är att jag får en godis påse (värd 1000 kronor) Om jag masserar henne i fem minuter hon är ju bara för Rik!

Nej nu sika jag draaaaaa!!! Skriva lite med sandras lover boy på msn (L)




Promenaden lite senare på kvällen!

Vi gick ner till ica för att köpa oss lite godis! Kort välg, men den tog väldigt lång tid att gå! Helt otroligt. En rolig sak på vägen (Enligt sandra) var, Like a bridge over stormy water. Ibland förstår jag inte vad hon skrattar åt haha! Jag får en känsla av attt hon skrattar för att vara snäll! Men vad vet jag! HAHA. Så himla särade vi är, nu sitter jag vid datan sandra ska se OC. helt värdelöst! Mister en timmes umgåelse med sandra pga det! kasst! Natt innebandy i morn, kan bli kul! men jag har en känsla av att jag inte kommer att tycka det!

Tisdag

Igår gymmade jag ! Duktigt Elin men det slutad i poolen "som vanligt" Igår kväll låg jag och pratade Med Sandra Elm i telefonen! Det var ett ganska intressant samtal faktist! Sen idag harjag vart i skolan! Det var roligt.. vi hade kost hela dagen! Helt sjuukt kul! Vi lagade mat till typ 100 pers och det var jag elin ioch anna som var kvar till sist! Fy vad vi åt :D Nu rullar vi fram! =) Hehe

idag sjka jag hem och träna fotboll. shit har värsta spring i benen :D Roligt!


PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Måndag

Hejsan! idag har jag vart i skolan! Inget hände förutom att jag kom hem tidigt. et var jätte bra!! Jag kom hem åt och somnade! Nu ska jag snart i väg och träna!!!!

Peace

Lördag

Idag är det Lördag och ingenting händer! Har vart på öppet hus, det var rätt okej faktist.. Hände en del roliga saker, en tappa en peruk och skit =) hehe. Jag filmade det var jag jätte dålig på det vet folk som har sett "turkiet videon" Haha. filmade när jag och sandra var där, man ser typ inte vart vi var nånstans för jag är så dålig på att filma haaha!
Men iallafall. Sen åkte jag till nykvarn och handlade, ska laga middag åt pappa och så ikväll. Sen fick jag skjuts hem till enhörna. Så nu sitte rjag här.. Har rätt tråkigt, finns inte så mycket att göra mer än att försöka fördriva tiden lite =)  Ringer kanske Julia, eller nått men jag får se!

Ikväll ska jag till Sandra var det tänkt. Men jag vet inte vad vi ska göra! Får hitta på nått kul =D


 Undrar om man kanske skulle åka och gymma? :D Usch nu blev jag fruktansvärt sugen!

Heeeeej!

Sweeeeet

Fredag

Hejsan! Idag vaknade jag lite sent.. Fick stressa lite i morse.. trist och jobbigt! Men sen kom jag till skolan eller bussen eller nått. Sen framme på vacksta så började vi med att öva på öppet hus vi ska ha i morn! förast trodde jag att vi skulle floppa totalt men det visade sig att när allt kom omkring och ljudet och ljuset var ordentligt satt så kan det bli riktigt bra! Synd bara att Sandra inte ville komma, ville ju gärna att hon skulle det!
Sen efter skolan så åkte jag hem, julia mötte mig ute vid lillahl och vi gick hem till mig tillsammans och lagade mat. Det var gott :D haha. Sen åkte vi till gymmet, gymmade rätt bra tyckte jag, sen hamnade vi i bubbelpoolen :D Wohoo! Det var ju himla bra träning =) Sen var vi en stund i äventyrsbadet, detvar rätt kul =) Sen åkte vi hem och nu sitter jag här..
Det är ju fest i enhörna! KUUUUL. som tur är känner jag inte att jag missar nått..  Det händer ju alltid samma saker, och det är ju inte världens roligaste umgänge heller! Man överlever ju om man säger så!
Pappa sover inte hemma idag! Trist har vart borta hela veckan kom hem igår och sov sen åker han igen! Hmm! 

Ska sooova! Måste vara pigg, jag ska ju film imorn :D Moaha!! =)

Patetiska Elin

Jag är grymt patetisk, för det första så är det här tredje eller fjärde inlägget idag. Helt onödigt! Men iallfall! Alltså jag är fett patetisk! Det är helt sjuuukt! Jag fattar inte hur jag tänker, jag skrattar åt mig själv! Alltså det är inte sant! om nån får reda på vad jag tänker på och hur då och bla bla bla då är det väldigt pinsamt! Alltså ärligt, vem är människan över huvve taget. vet jag det? nej! Varför då bry sig HAHAHAHHAHAHAHA åhh herreguuud! Nej men ärligt, kan det vara så.. nej det kan det inte! Eller hur är det! Varför är det så?

Ester (L) Asta

Asta <--- Asta, älskade... Ester<--- Ester, älskade



Jag minns dagen då jag fick Ester, det var i oktober, runt min födelsedag. Sandra var i närheten. Jag mådde dåligt, undrar o mjag var magsjuk? men nej det tror jag inte att jag var men jag mådde dåligt iallfall! Alltså den dagen, fy fan va underbar katten är!! Det är helt otroligt så mycket som hon bär med sig som jag kommer sakna. hoppas mamma ändrar sitt beslut, hoppas hoppas hoppas..
Asta minns jag också, hon var såå liten.. nästan alldeles föör liten.. Så himla fiiin! jag blir tokig. Även fast hon får ryck i bland är hon helt underbar.. !
Ber till gudarna att min mor ändrar sig!!
Föralltid i mitt hjärta! Ester och Asta


Ester

Ester

Du ger mig bra vibrationer!

Varje gång du tar din hand i min. Sandra hoppas att du menar det du säger  =D

Hehe :D


IDAG KOMMER PAPPA HEM <3 sakna!!!

Goggos

Goggos idag, med sandra lotta och ida och natalie trefvligt !!!!

NU sittter jag här med sandra en vanlig dag, hon har precis vart ute och gått! hon mlötte delikatessbilen.. "dodoodoodoo osv" Hemskt roligt! Jag älskar häroch med från denna dag delikatess bilen! den betyder något för mig!!! Jg bryr mig itne sandra!!!

Jag vet en vän som bor i huset intilllllll och homn har lovat mig allt vad jag vill mmm jag vet en vän som är leta märkrädd som jag vi borde få det bra :D När mina fingrar inte känner mer när mina ögon inte längre ser när livet vänder ska jag ännu be come give me lovee come give me love


Sluta Tjata Sandra!!!  Jag vill inte gå runt björkesta idag!

Det finns ett ord för vad jag lider av, men jag har glömt det nu!

Hejsan! har inte skrivt på l'änge har inte haft en data hemma. Papap är på jobb åkte i måndags kommer hem på torsdags kväll! Tråkigt värre!!! ikväll ska jag spinna och sen ska jag hem till sandra!!! WOHOOOOOO SAKNAR DIG UNDERBARA!!!!!!!!!


Är i skolan, slutade halv tolv men jag ska sgtanna kvar till två och plugga,k men vå får se till att det blir någe gjort =))  Men men men men

Träning igår, gick bahjs dåligt. men ronbny sa att jag hade fått snabba fötter och det är ju positivt iallflall :D









<3<3

Lördag/Söndag

Hellu!!! Idag harde jag träning.. eller igår var det!!! Det gick fett bra! sen åt jag på goggos med sandra, myyys. sen åkte vi hem till mig med jack och cricke. Vi kollade på film och bastade och sådär..! isag har vi inte gjort nått!!!!!!!

riktigt trevligt

Ikväll är det skärgårdsdoktorn och tacos som alltid varje söndag halv sju =)

November

Tråkigt väder, tråkig skola, tråkigt hem, tråkigt allt!
Allt är såååå tråkigt!!! Tråååkigt tråååååkigt!
Hände inget speciellt idag! Förutom att jag kom och tänka på en sak. 

Det finns en sak som är jätte rolig!!! Alltså det är ju såå otroligt kul!!!!
En viss person "nämner inga namn" HAHAHAHAHAHA söker till nått "nämner inte vad" Men det är himla kul!

Idag ska jag vara hemma med far min, i morn har jag tidig tgräning, usch! 


När mörkret faller!

Vaknade upp hos Sandra, den här natten hade jag sovit gott! härligt, härligt. det hade däremot itne sandra gjort =/ tråkigt, tråkigt...
Kom till skolan, hadxe gympa typ hela dagen, var seriös lite till och från. Gymmade gick av och så vidare! Men jag ä rju helt död efter spinningen igår! herre gud säger jag bara, aldrig igen!! ALDRIG, inte ens pappa kan tvinga mig till det!

Åkte med bussen hem, ovanligt sen var den! jobbigt. Sen kom jag från till lill ahl, hade råkat somna men vaknade till i rättan tid, men iförsig var det ju sista håll platsen så det hade ju itne varit hela världen om jag inte hade vaknat! :P men pinsamt hade det kunnat blivit. Men nog om det. Jag klev av bussen och det var svart det var svart svart svart. jag ringde sandra, men hon hade inte tid att prata, diss ;D. Sen kom jag inte på någon annan jag ville prata med. Så jag började gå. Sen kom jag till den jobbigaste biten på vägen, sista svackan. Sååå himla läskig. jag ringde min far och han kunde ringa upp och prata med mig ett tag. Han jobbade. men jag tackar för det, att han hade tid för mig! annars hade jag itne kommit hem idag känns det som.

Nu ska jag laga maaaaat!  Love

Glömde, igår!!!! Igår var jag med sandra jack och anton!!!! Det var skit roligt, jag höll på att dööö hahr ite skrattat så mycket på länge eller inte så länge men det var roiligt iallafall :D haha. dom kletade ner mig med chokladpudding =/ haha. Men anton blev snäll sen!!!!! Jack med!!!

Min första kärlek

Jag kan inte glömma honom, han finns i mitt hjärta dag och natt! Min livs bästa dag var nere vid dammen med honom. jag minns den som igår. Vi skvätte vatten på varandra, jag vill för alltid vara kvar i det ögonblicket. Sen minns jag dagen då jag skulle få komma hem till dig, du underbara. Jag minns vår första kyss HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH.. ta dig samman... Okej... HAHAHHAHHAAHAHA ojsan... hmmm.. HAHAHHAHAA.,.. A det var en härlig känsla. Och jag kommer för alltid vara din Sockertopp!

Jag tror jag vet en som är kvar men då menar jag mycket värre kvar för sin Första kärlek. det har gått så långt att man inte kan gå vidare och släppa taget..


SLÄPP TAGET!

Så mycket bättre

Var i skolan idag! vaknade upp efter en natt hos sandra. Herregud vilken jobbig natt det var! jag förstår inte varför man jag sov riktigt illa! sen tror jag att sandra slog till mig :S om jag minns rätt blev hon lite sur på mig haha. jag hade beslutat mig på kvällen för att vi skulle sova skavis för att man får mer plats då och sen på natten tror jag att jag körde upp min afötter i hennes ansikte!! Jaja, hon drog eller tjatade upp mig från sängen och hon hade dukata värsta frukosten vid teven :)
Kom hem tidigare än jag brukar idag, sjuuuuukt skönt!!! ikväll blire träning så nu ska jag sova så jag orkar..




Hur mycket bättre skulle det inte vara om världen bara innehöll perfekta människor, alltså den skulle vara så mycket bättre. Men det finns ju en del männsikor som är perfekta i mina ögon och man märker om man är en av dom. Det är dom som verkligen betyder något, som verkligen finns där för en när man behöver det som mest. Pappa tex, han är en av dom som betyder mest!
Nu sitter inte jag och säger att jag är perfekt, för jag är långt långt långt ifrån perfekt. Men jag menar bara att man märker var man har människor och hur mycket dom egentligen betyder för en! Vissa betyder mer än andra helt enkelt!



Sandra vs Elin <3




Sandra vs Elin


Man märker när det är ens riktiga vänner! Sandra du är en av dom! Älskar dig tills döden skiljer oss åt!! Eller föresten, inte ens döden kommer KUNNA skilja oss åt.

Nu sitter du, sandra, och pluggar i mitt kök. Stackare! Men hoppas du uppskattade myslunchen :) Jag uppskatta iallfall att du ville komma till mig idag =) Idag åt vi lju värsta lunchen tände ljus och kollade på film, mästerdektektiven basilmus, den var så bra att vi somnade båda två! Skönt var det =)

Ser tok fram emot den andra advent!!!!!! Och julbaket. men vi får se hur det kommer gå =)

Its all coming back

Hejsan! Igår kväll förberedde jag en kanon frukost på sängen åt far, eftersom att det är fars dag! =) .. Jag ville ge igen för jag gav inget på hans födelse dag så det här skulle bli stort =) . Men sen ringde han inatt, han var ute med några kompisar. Och då sa han att han inte skulle sova hemma, tack =P. Bussigt värre. Så det böev ingen kanonfrukost på sängen åt honom, men det blev det därimot åt mig, jag klagar inte :) fast i försig fick jag gå upp och hömta den själv men iallfall :) sen åkte jag till gymmet. Jag gick till Valla för busstiderna stämmer inte överens med min tabell..Det gick bra idag känner mig redan mycket starkare =P. sen åkte jag med pappa eller jag körde ner till mariefred han var tvungen att hämta lite saker till imorn som han skulle jobba med =)  sen åt jag och pappa mysmiddag med taco och skärgårdsdoktorn :D MYSIGT!!! Sen ska jag sova, skola imorn.. KÄMPA

Its all coming back

Hejsan! Igår kväll förberedde jag en kanon frukost på sängen åt far, eftersom att det är fars dag! =) .. Jag ville ge igen för jag gav inget på hans födelse dag så det här skulle bli stort =) . Men sen ringde han inatt, han var ute med några kompisar. Och då sa han att han inte skulle sova hemma, tack =P. Bussigt värre. Så det böev ingen kanonfrukost på sängen åt honom, men det blev det därimot åt mig, jag klagar inte :) fast i försig fick jag gå upp och hömta den själv men iallfall :) sen åkte jag till gymmet. Jag gick till Valla för busstiderna stämmer inte överens med min tabell..Det gick bra idag känner mig redan mycket starkare =P. sen åkte jag med pappa eller jag körde ner till mariefred han var tvungen att hämta lite saker till imorn som han skulle jobba med =)  sen åt jag och pappa mysmiddag med taco och skärgårdsdoktorn :D MYSIGT!!! Sen ska jag sova, skola imorn.. KÄMPA

Lyckan är total

Hejsan. igår var vi hos mig, jävla idioter, hur orkar man hålla på, jag förstår inte.. Nog om det orkar jag inte tänka på det äns
Idag var jag me sandra ett tag.. Sen var vi och kollade på innebandy.. ! Trevligt värre.

Det känns himla kul att "kompisar" pratar om än!!!


Imorn är det fars dag. Hoppas han uppskattar sin present jag har köpt!!! Det gör han nog hoppas jag :)


SANDRA CAN'T WAIT

I'm gonna start a revolution.



If you never try you'll never know

It could be worth a try!

Hejsan.. idag är jag trött sitter i skolan och ska plugga, men det går inge vidare bra..! menj ag gjorde ett förskö iallfall. Idag har vi haft tränignslära och gympa. Vi gymmade, och jag var seriös helt otrolgt men sant :)
Sen dansade vi emd. en as rolig sjuttiotalsdans :D haha

Sanrt sk ajg bege mig hem till min själsfrände..! Sandra, du är inte som alla andra. Därför tycker jag om dig!!!!!


Hejsan


Should I let it go?


Idag har jag vart i skolan gymmade där innan skolan, sen efter skolan gick jag till sydpoolen och gymmade där.. skööönt!!! Hmm








The finger of blame has turned upon itself
And I'm more than willing to offer myself
Do you want my presence or need my help?
Who knows where that might lead
I fall at your feet

Do let your tears rain down on me.

Jag vill känna din kropp emot min, höra pulsen slå. Din mun tätt emot min, hjärtat snabbar på.

RSS 2.0