Jag kommer aldrig sluta tänka på dig.

har så svårt att släppa taget. det har ju gått hur länge som helst nu då allt var som jag ville att det skulle vara. men jag kan ändå inte sluta tänka på dig. undrar vad du gör? varför allt blev som det blev? och jag saknar dig min vän. Du var mycket mer än en vän för mig.


nej nu orkar jag itne vara seroös mer.

har nyss tränat hejs


Match 1

Då var första matchen avklarad. Jag kiom till kemp i morse vid 10 toiden hon hade gjort i ordning en jöätte söt frukost och mosat mitt ägg. Hur söt som helst. Matchen mot då hällbybrunn hemma gick förjävligt. vi förlorade med 4-3. och jag undrar massor just nu. eller just nu är jag bara ruggigt arg. vad håller alla på med? vi hade dom men släppte in en hel del skit mål.

ikväll blir det en lugn kväll, är helt slut efter matchen. ont i huvudet har ja också., nu ska jag hjälpa kemo att hitta kläder, hon ska på 20 års fest ikväll 9och måste vara fin :)

Seriepremiär

Imorgon ska vi spela hemma mot hällbybrunn. kommer ju gå bra, eller inte. Vi kommer verkligen inte vinna men försöka göra vårt bästa kanske iallafall!
sitter med Mimmi och Elin nu hemma hos mims. har inget speciellt för oss. Försöker komma på vad vi ska göra av den här kvällen...

Cheek to Cheek

Har itne gjort så mycket, har varit en allmänt slö dag för min del idag. Har legat i solen, somnade en stund. Vaknade med ett ryck! Åkte med Malin hem till nykvarn, ska träna snart! Tagg!

Imorn är det skola, sen är det tom tits grej som gäller. Slapp helg. seriestart på lördag. VI KOMMER FÖRLORA HAHA

Dunkla Rum.

Jag kan inte hjälpa dig uppm kan inte lysa upp den väg du springer. jag kan inte vagga dig varm och lugn.

Nsk

ingen tränare överhuvudtaget.

image385

Luften går ur oss!

Time after Time

If you fall I will catch you.

Igår var jag hemma hela dagen sen var jag en sväng på vacksta. Nu sitter jag vaken kan inte riktigt sova. har gjort i ordning mig och allt. ska spela golf idag med skolan. Hm. mitt temprament för det vet ju dom flesta hur det kan vara.

ikväll är det träning, ska bli så roligt att berätta för per att jag verkligen inte kan vara med!


Söndag!

Har varit på bio med sara. såg rec. riktigt äcklig film. är hur rädd som helst plus att jag ska sova själv inatt! Bra jobbat :) Men nu sitter vi hos Elin, vi väntar på att tiden ska gå lite.
Sover nog hemma inatt. hoppas ingen vaknar när jag kommer hem!!! då blir det spö, tyvärr!

Tony the beat

nu sitter jag hos ruben och lyssnar på musik. har bara tagit det lugnt idag. och eftersom att jag inte hann att blogga igår så gör jag det nu. GRATTIS igår sandra :)

Igår åkte jag till sandra och lagade pizzor till hennes släkt dsom blev både goda och snygga. Som vi sa när vi var små. va mysigt vi har, vi borde bilda familj... en riktigt trevlig kväll hos sandra faktiskt. och sen gick hon ut igår kväll hoppas hon hade roligt... Nu ska jag göra något annat.


over and out

Nationella prov

Hade nyss nationella prov i svenska. nästan helt oförberedd. Jag pratade om lögner.. Vita och vanliga. Det var skönt att få det avklarat. Ikväll är det spelar möte. Måste gå, sen ska jag inte göra så mycket mer. Slappa, ta det lugnt. Kanske sova i nykvarn :)

Sitter och väntar på att vacksta bussen ska komma, jag är trött vill hem! har inte sovit hemma på en vecka nu. Känns lite b

Historia

folk har nu under en längre period gått och tjatat på mig om att jag borde besöka vårdcentralen. NU tror jag verkligen att jag måste det. Idag som jag sa tidigare fick jag nyckel till Elin medan hon solade. Hennes dörr är lite konstig så man måste låsa den när man är inne med. Jag lägger mig i sänge för att se en film och rätt som det var kommer hela elins familj instormades i rummet. klcokan var nu runt 3 tiden och Elin hade väntat utanför i två timmar och blev insläppt då hennes föräldrar kom hem. Jag hade tok somnat och vaknade inte av hem telefonen, min  mobil, eller när det plingade på dörren. Så djupt sov jag och jag öär fortfarande trött. Något fel är det.

Hos Elin P

It's nothing, it's so normal you
Just stand there I could say so much
But I don't go there 'cuz I don't want to
I was thinking if you were lonely
Maybe we could leave here and no one would know
At least not to the point that we would think so


Har slutat skolan. har fortfarande ingen nyckel hem s¨å nu sitter jag hos Elin. hon är nere och solar och jag tänkte att jag skule lägga mig och se en film i väntan på henne.

Somnade tidigt igår, runt 9. väcktes vid 11 för avklädnad. Sen sov jag vidare hela natten. Det behövde jag efter den gånga veckans bravader.

the funeral

Im coming up only
to hold you under
Im coming up only
to show you wrong

har varit i skolan idag. det var rätt roligt. Hade music quiz med michell. Hur roligt som helst.
Sitter och undrar om jag inte borde packa upp min VÄSKOR?
pratar med sandra nu.

Linnea Lundqvist

En dag som v ar otroligt tröttsam. Hade prov i more, somnade på provet. Spelade tennis sen. Det var tråkig. Jag känner att jag är väldigt trött. och Sara appropå din kommentar tidigare om kläppen. Var det inte så vi sa"Det som händer i kläppen stannar där"  ;)

Jag kom hem idag hade ingen nyckel. väntade på lnia visste att hon skulle komma strax efter mig. När hon kom frågade hon varför jag satt ute och berättade då att jag inte hade n¨ågon nyckel. hon börjar skratta. Hon hade tydligen inte heller någon nyckel så vi fick helt enkelt ringa karin och göran så nu sitter vi här och väntar på att få komma hem.

ikväll blir det träning och ev film med Sara och robin

Over and out!


Kläppen

Har ju varit i kläppen sedan i torsdags, kom precis hem,. Oj oj oj vadd det har varoit bra!! Känns som om vi harl ite swammanhållning i allafall..  vi har väll inte gjort så mycket. vart på tranan"Deras uteställe" fast det var med som en bar. men det var det live acoustiskt  som spelade musik. Afterskiin var bra. vi har efterfestat med massa randoms i våran stuga. och det har varit MASSOR att städa vill jag lova. Ska väll börha packa upp nu så jag kan vila sen!

Skolan

Iallafall har klippt mig idag sen ska vi hem och fixas inför kläppen. jag och Elin ska ner på stan en sväng hejs


ett A

Hundvakt, otroligt söt.


Maybe this year would be better than the last.

har jobbat iodag. var tvungen att åka buss och tåg hem. tog mig typ 2 timmar när det egentligen tar 20 minuter MAX med bil. Ska iallafall agera hundvakt med sara ikväll. Fredriks lilla chiuaua valp, vet inte hur det stavas men iallfall.

ska städa mitt rum nu eller börja, kommer inte hinna klart för jag måste strax dra. men en början är alltid något :)


Accidentally in love - Counting Crows

Trött

Jaha. har verkligen inte sovit nmycket senaste två nätterna. Sov hos sandra i onsdagss, kunde inte sova. Sov kanske 4 timmar. sen vaken hela torsdagen till klockan 5 somna var tvungen att gå upp klcokan 8 för att åka och jobba. jobbade vilket var segt som fan. Sen fuckade jag ur på en del människor på jobbet, blev skit irriterad. direkt efter jobbet klockan 7 åkte jag till nyukvarn och jag och sandra åkte på bio. somnade efter en kvart, missade hela filmen. Men den var tydligen bra! Iallafall ska försöka ta mig till kungenskurva imorn, vft inte hur det ska gå till men ändå. Jag orkar inte, Måste sova. Jag orkar inte eller jag VILL inte...



En gång om året, åk till ett ställe du aldrig varit på.

Kläppen

NU är det mesta klart inför kläppen. Rum indelningen och tid och plats. Jag kommer bo med Elin P, Emelie B, Anna S, Sara B, Robin F, Anton L. Det är ju vi som har party stugan!

har bara varit i skolan idag, har inte hunnit med så mycket annat. men jag vet inte hur jag ska hinna med alltin gsom ska hinnas med i mron jag orkar inte.,

Äntligen hemma...

mycket som har varit "äntligen" idag.. Äntligen vår, äntligen fungerar bloggen och nu äntligen hemma.

Har iallafall nyss kommit hem från träning, har precis duschat. Var nära på att köra på slotts idag han var ca 20 centimeter från mitt vänstra framdäck då han insåg, om han skulle fortsätta skulle det sluta som för Felix, och han är ju faktiskt rätt ketchup.


image386

Min systra i mitten. Idag träffade jag henne. Vi hade dåig attityd mot varandra, men vi var snälla när vi sa hej då.


Våren är här.

Äntligen är våren här. Det är så skönt. Sitter hemma har varit ute och solat faktiskt och faktum är att man kan sitta i bikini utan att frysa. Måste bärja sola upp mig inför studenten.

Ska hämta kemp idag halv 7 sen blir det en snabbis till vacksta för att sedan åka till träningen. Ska faktiskt träna idag. är inte helt fräsch i halsen men nu ska jag fan bita ihop.

Bent - Matchbox 20


Äntligen

nu fungerar bloggen igen. Sitter i skolan. Har egentligen lektion, religion. Men jag blev verkligen trött. Så nu sitter jag på saras rum., Smög mig upp hit,

Helgen har ju varit rätt händelserik måste jag säga. Irreterande att när det v´äl händer något i mitt liv så fungerar inte bloggen, det är ju typiskt, Men iallafall. Var ute i lördags. Och sen var dte nog inge mer!
Har träning ikväll det är så mycket jag borde hinna med att göra., men jag är så dålig på att ta tag i saker

- Träffa Fredrik
- Kläppen pengar
- Student middags money
- läxor (Då menar jag inte bara en, utan en hel hög med rester och nya grejer)
- Sandra
- Flak

Uhuuu jag orkar inte nu måste jag gå till lektionen igen. men gud vad tråkigt det är. Jag gillar inte att sitta inne på lektion när det 'är så här fint väder!!!!!!!!!

RSS 2.0