Lundbygatan 18:05

klockan är nu 5 över sex och jag är jätte trött. Eve kanske kommer hit och sover ikväll.. Får se hur det blir med det. ska skjutsa emelie och Elin sen om jag hinner!

Nu sitter jag och har tråkigt jag är hungrig, det är rena rama sjukstugan här hemma. Pappa är sjuk och nu har helen g¨ått och blivit sjuk. båda ligger och ingen mat har jag fått idag inte.. Nu ska jag inte sitta och tycka synd om mig själv inte.
iimorn är det nyår och jag har fortfarande inte bestämt vad jag ska göra.. Jag är itne jätte sugen på melody så kanske blir det att jag ringer till Emma. Får se vad jag känner för i morgon, imorn kommer jag vara död.
Nu ska jag gå och tjata på pappa så jag får låna bilen. Annars kan jag ju inte köra Elin och Emelie till raffa ;)

Var på coop idag. Hahahahahahaahhaha

En vanlig söndags morgon...

Jag börjar bli lite trött nu när jag INTE får sova. Sandra ringde idag oj vad glad jag blev, har inte pratat med henne sen hon åkte. Hon hade det bra och det 'är jag glad för
Idag skulle några spela spel och chilla hos sara men jag ska nog vara hemma och ladda upop för i morgon tror jag, fast jag vet inte än men vi får la se.

Brevlåda

ja idag har jag hjälpt till i nya huset. Är sjuk. Jag krockade med en brevlåda idag. den 'är böjd nu. bilen är repig. En lackskada.

Klockan 'r halv fem på¨natten. jag kan inte sova. somnade typ vid 7 ifgår kväll. egentligen ät jag jätte trött men n¨tt gör att jag inte kan sova. Jobbigt. imorn ska jag gå på stan handla saker till nyår.

Skjutsade malin och hennes kompisar till flyget igår natt klcokan 4. oj vad jag somnade på vägen hem. jag var även nära på att få p-böter,

känslor som jag inte visste fanns...

Jag har gått och blivit kär... inte i vem som helst...





En kärleks historia, kan vara bland det bästa som skapats

Juldagen

ig¨år var det bra drag på tk tydligen har aldrig varit med om att så många blev utslängda!! Nämner inga namn men många visste jag till och med vilka de var! Jag jobbade och hade trevligt dom gångerna jag fick besök :) Annars hade min kväll varit en aning tråkigare än vad den redan var. idag har jag kört mellan släghgvägen och ravinvägen en miljatd gånger med lina. Vi har flyttat en himkla massa från farmor och farfar.. och varje gång vi kon till farmor så fick vi mat vad vill hon, göda oss? tack!

nu ska jag se på mean girls det var länge sen jag såg den!

Hej då

Jag hittade en bild inatt när jag kollade igenom bildera från att vi var hemma hos Sölve och fira han  och anna och igors födelsedag!!! det är den bästa bildenpå länge såp ful image313

För det första, hur ofta ser jag ut så där på kort haha. Sen så kollar vi på Elin p i bakgrunden, fast det är ju inte ovanligt att hon brukar må sädr :P
Nej den bilden förgyllde min dag

Julen är här

och den är tyvärr inte vit."men ii mosre väcktes jag och lina utav pappa och helen. vi fic paket på morgonen i vår "" strumpa ""  Det var en fin present  både jag coh lina fick en varsin. tack nu fördriver jag tiden jag och lina.. vi ska strax fika med min mor faktist sen ska jag fixa det sista med mig själv sen åker vi till helens släkt och ska tillbringa jhulen med dom!

Fy fan!

Igår gjorde jag inte så mkt. träffade sara. Blev vittne till en "misshandel" Åh herregud.

HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAA
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAA
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAA
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAA
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAAH
AHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAAHA
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAAHAH
AHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAAHAHAH
AHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHA
HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAHA
HAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAA

Tanken slog mig just att jag VAR/ÄR själv HAHAHAHAHAA

Saknar, REDAN(?)

Saknar tiden så fruktansvärt med dig!!! kommer jag få uppleva den igen?
KOM TILLBAKA, jag grät när jag åkte hem idag!!! FÖRSVINN INTE!!! Nej nu ska jag inte få ryck som jag fick förra gången. vi kommer ses igen!

Idag skjutsade jag sanra o oh hennes familj till arlanda, hur ska jag överleva två veckor? Det var världens kö på hem vägen jag var smart, tog gamla vägen till södertälje, jag kom hem!
Var nära påatt int ehitta ut från arlandra HAHA

Nu vill jag få tag på eve och se vad sopm hnder nu ikväll. ska träffa sara det VET jag men aa Eve ska MED



En stund på jorden

Är precis nyvaken, ska nerpå stan och köpa min första julklapp, det är lördag!! Sen måste jag vara hemma till halv ett för då kommer sandra och hennes familj och hämtar mig, ska köra upp dom till arlanda. Dom ska till thailand.
Men Tim, en julklapp till Tim. Jag har dålig fantasi och jag vill ge nått som är bra... det är så svårt tycker jag. jag vet knappt hur gammal han är, det är ju ganska bra att veta. men jag tror ahn är 8-9 år.

Student 08.

Emelie

Eftersom att hon är så söt.... '
image312

<3

En Torsdag med Peter

Åh igår åt jag middag och myste med Peter. Vi hade det jätte bra och vi såg på en film som han valde. Simpsons the movie, ingen fara för mig!! Somnade framför teven i soffan oj va jag var trötT!!

Idag skulle jag ha åkt med till sthlm men jag känner att min förkylning börjar allt bra bli värre. helt teppt! Sitter just nu och lyssnar på julmusik!!!

Citera mera

Citat från "tänker inte säga var ifrån eller vem som har skrivit, men ajg kan tänka mig att någon där ute känner sig lite träffad ;) "

1
"Varför...ska ja vara sjuk just nu..... ja ska jö åka te *pip* i morn... då vill ja¨jö icka va sjjuk... å så ska ja fylla 14 på freda... då vill ja jö inte vara sjuk....:( ja känner mejj lessen.... :(;(:(:(;(;(;(:(:((;( *GRÅÅÅÅÅÅÅTER* inte "

2
"*ASG* va håller ja på me nu då...eh....?? daaaaah!! ..... "

3
"svara ärligt.... e ja för flummig... ???? hallå svara då e ja de...?? Meh...jävla dagbok å inte svara¨på frågorna man ställer då... *suckar* "


Förlåt men det var ett MÅSTE!!!!!
Jag kan ju berätta att det är taget från en dagbok, men inte vilken dagbok som helst!!!!
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

En varm sommardag

Jag minns en varm sommar dag! Det var den bästa dagen i mitt liv. Jag ångrar mig stort... Nu när jag tänker tillbaka på den så förstår jag inte varför? jag går igenom det i huvudet en miljard gånger och jag kan fortfarande inte komma på VARFÖR?! det är en aning frustrerande måste jag säga...  Det var hur bra som helst. Fanns inget som kunde bli bättre. Jag är allt bra dum.

Goodbye, my almost lover
Goodbye, my hopeless dream
I'm trying not to think about you
Can't you just let me be
So long, my luckless romance
My back is turned on you
Should've known you'd bring me heartache
Almost lovers always do


Tränade idag, det var det jobbigaste jag gjort på länge. Eftersvettningar tretusen! Jag hade glömt trönings th-shirten och per sa att laget skulle komma på ett straff i slutet av träningen. Men han måste ha sett hur död jag var för jag slapp!!! Juste Sara var hos mig innan vi skulle åka till träningen. Eller jag skulle köra och det var en slump at hon var där och kunde åka med. JAG SOMNADE!!! Sen kommer hon in och hoppar i min säng och sjunger christmas time bla bla och nu har jag den låten på hjärnan, hade det hela träningen och hela tiden efter!
Eller värsta var igår morse då jag vaknade då hade jag mulan låten när dom sjunger om att dom ska bli män och dom tränar och så, (kollade på den på natten efter jag hade pluggat) den hade jag  hela dagen. Och det som var lite värre än det värsta var att när jag vaknade i morse så hade jag Elin p:s favorit låt på hjärnan och den släppte inte på ett bra tag heller. TOTTOA TOTTOA bla bla bla!

Jag var på Elins jobb idag, fikade.

Nu MÅSTE jag hålla mig vaken till typ 1 halv 2 ska hämta sandra i eskilstuna hon har varit ute!! Hon slutade  skolan idag så det är hennes avslutning hoppas hon får det kul och att det inte är så många knäppa människor som besvärar henne! Men hon kan nog sköta det där bra. Jag börjar faktiskt bli redigt trött nu! ska nog sova innan och ställa klcokan så jag inte missar tiden


En tomte och en Elin

Idag soimmade Elin ut till ön, det var tydligen någon fest av nått slag där. Jag hörd ehenne ropa från andra sidan och det var tydligen jätte roligt där fick jag höra då hon kom tillbaka! Som sällskap över hade hon en tomte kompis som hon just träffat. Jag fick aldrig chansen att se honom, fanns han verkligen på riktigt eller var det bara hallucinationer? Jag missade iallafall värsta festen och Elin kom tillbaka helt isig efter att ha simmat en bra bit över till andra sidan fram och tillbaka. Måste ha varit iskallt i vattnet, men det kanske det var värt`?

Skolan

Jag skrev för ett tag se nn upp vad jag hde kvar att göra den här terminen...
Här kommer det igen.. Jag har pluggat från klcokan tolv till två nu jag börjar bli lite sliten men måste forsätta !!!


- Projektrapport
-svenska in (Shakespeare)
-Svenska prov 
 - projekt red.
- Marknadsförings upg.
- kost prov (sen 1 månad)
- styrketräningsprov
-Kostkoll (3-5 dagar)
- svenska inlämning (medeltiden?)
-APU rapport


Enegelskan kan jag vänta lite med det läser jag änd  nästa termin med!!
-engelska (om 25 år)
- Engelska (Bok red.) har inte ens börjat läsa boken

jag har fan jobbat på bra!!

Styrketräning

Idag hade jag styrketest i skolan. Jag är helt slut i kroppen, sen har jag träning ikväll. Det gick ändå hyffsat bra, efter det var det fotboll som gällde i hallen med ungefär halva klassen eftersom att alla åkte hem.
NEEEJ jag måste plugga idag!! hade jag glömt. allt ska vara inne imron och jag har inte ens kostkoll hemma har inte ens börjat med nått jag vill gräva ner mig och har stora funderingar på om det inte vore den bästa lösningen.

Nu ska jag åka HEEEEM! Eller först ska jag hämta bilen sen träning sen får jag komma hem :)


Arg, arg, arg

jag kan ju börja med att vi var ute igår. först hos emelie och vidare därifrån till Tk. Elin gick hem. Eller släpades hem... Väl uter var det hyffsat kul. Träffade på Alexander och förstörde lite för han. HAHA michell var ute!! Hur roligt som helst, tyvärr dissade han oss senare under natten! Vi drog iallafall hem till mimmi och skulle se nån film som jag int ekommer ihåg vad den hette. Sen hittade inte hon filmen så vi gick därifrån. Somnde sent vaknade tidigt skulle på fotbolls cup. Hade en intressant natt bakom mig och taggad på att spela cup var jag inte. Det gick inge visdare bra och jag var kan man säga medvetslös/död på planen. Tabbade mig som bara den och jag var sista back!! moha. Och jag är så arg. vi fick en jätte konstig domare, han var riktigt konstigt orkar itne skriva vad han gjorde men jag är arg iallafall!

Nu har jag precis kommit hem och tänkte sova och somna för natten.


Då och nu

Dåp var det bbra nu är det dåligt....
Igår så var det en speciell resa feån enhörna till södertälje. Var i broberga och kolla om mitt hus stog kvar, och det gjorde det faktist :)
Nu kom jag precisd hem har vart på stan med jimmy och fixat lite grejernu är jag faktist hos min far. Oj det är inge kul alls. Nu är han flintskallig i princip och jag kan inte låta bli att tycka synd om honom även fast han har bettett sig illa.. Helt ärligt. jag har ALDRIG i hela mitt liv sett honom såhär ynklig!

ikväll blir det utgång.

The Oc och Pizza

Hellu, nu ser jag på OC och ska snart äta pizza. Sitter hos Eve.. Hon packar sin väska sen bär det av. vet inte vrrför jag bloggar men ändå...

Svar på tal

Ska väll ta upp gårdagens kommentarer tänkte jag!
För det första, kommentaren från emelie! Om jag hade sluppit komma upp hade det blivit, a kanske lite pinsamt, men det var redan pinsamt som det var! Haha. Men jag var ju faktist bäst på skolan det måste jag ju kanske stå för så tack då :)
Och den andra kommentaren, Elin är jag en långkalsong? videon är hur rolig som helst. Förstå pinsamt hade ju vart om du hade vart med på en sån video björn var med på förra året. Med andra ord, din video ÄR lindrig ;)
sen hade jag fått en från "suring" vilket är Elin då, antar jag! bilderna är fina och var glad över att hjag inte hade lagt ut den bilden jag sa i skolan att jag skulle lägga ut :P
HAHA juste Emelie, jag har en bild åp henne som jag funderar på att lägga ut. den ser ju ritkigt mysig ut, vad är bättre än att mysa lite i ett tält? och Speciellt med en kille som HOLMIS :) eller Holme som alla andra kallar honom!

Har nyss kommit hem från skolan, idag ska jag till Elin och mysa lite!

Lång dag

Idag var det en lång dag. pkjte till skolan tidigt. Bakade pepparkaks hus vi ägde! Gjorde emil och jag gjorde finaste gubben! alltså Emil av marsipan..
Vi kommer lätt att förlora, helt oförberedda...
Sen var det dans i hallen och jag fick ju då ta emot ett pris, har vunnit orienteringen på orienterings dagen :P lagom pinsamt jag sprang och gömde mig först men sen när thomas ropade upp mig på "scen" sprang emelie och hämta mig TACK!!
Sen har jag precis kommit hem, jag är itne ritkigt van med sånna här långa dagar!! 

Jag vet en sak som KOMMER ATT KOMMA på spexet. HAHA. congrats Elin :P

Elin Karlsson - Elin Pettersson

image294
--------------------------------------------------------------------------------------------------
image309
---------------------------------------------------------------------------------------------------
image310
---------------------------------------------------------------------------------------------------
image308


Elin x 2  

För en kort sekund

Idag har jag inte kommit iväg till skolan. pluggade inte till provet i natt och jag kände att jag int kulle klara provert, sen var jag väldigt trött också.. Så jag har faktiskt gjort klart mitt svenska arbete om shakespeare idag, vart plugg sugen för en liten stund men det var allt jag hann att göra.
Träning om ett tag, har inga benskydd.. hatar att träna med benskydd men tydligen är det ett MÅSTE nu med nya tränaren! Dom ligger hemma hos pappa, förresten pratade med honom idag. Mår fan inge vidare av att göra det. Nu berättar han att han mår skit dåligt för tillfället, det gör mig lite mer besvärad!

Juste, david från gotland ringde mig idag! Förvånad, ja! Han frågade om vi skulle komma på festen på fredag, Det låter roligt. tydligen så kommer shitbreak och drygar oskar också! Kan ju bli kul att träffa dom igen faktiskt, ska höra med tjejerna om dom är sugna! Tänkte lägga upp en bild på självaste shitbreak!

image307

Not...

1111111
Såhär såg våran kväll ut ikväll!

Desperate Housewifes

När jag ser på just desperate housewifes så ser jag mig sandra framför mig. Tyvärr, eller om det verkligen är fy skam, Men det är hon jag förknippar med just en desperat hemma fru med. Skillnaden skulle nog vara att hon skulle aldrig välja en borgmästare eller en helt normal kille. Hon skulle nog ha hittat sin hockey stjärna och flyttat till ett område som just vi kan följa på tv varje tisdag. Det är absolut inget fel, men det roliga är att jag verkligen kan se sandras framtid i den serien. Oj oj oj för mig när hon läser det här!
Slut om dh.

har prov im orn istyrketräning, har inte börjat plugga än . Måste plugga hela natten om jag ska få mitt mvg. Åh varför börjar jag alltid försent med saker och ting. Det sägs att man lär sig av sina misstag, men det gör fan inte jag. Inte nånstans, inte på något sätt överhuvudtaget. Samma misstag upprepas dag efter dag. Vare sig det är det ena eller det andra så lär jag mig inte av mina fel jag gör.


En tisdag på vacksta

EN besvikelse jag aldrig någonsin upplevt... Det har nog vart bland det värsta skulle jag kunna tänka mig. Men om det är såhär varför ens lägga ner energi på att tänka på det. Är det såhär det ska vara så är det!!! Tänker inte göra någonting åt det faktiskt. Det är inte upp till mig den här gången

idag åkte jag och martin till skolan runt halv ett, kom dit mitt i pepparkaksbaket. Det var fult ös hela lektionen och ideerna flöda på bra! Jag tror att vi kommer vinna pepparkakshus tävlingen, för vi var bra idag!
Kom hem nu fick skjuts av martin, ska plugga men jag ORKAR inte men jag MÅSTE.


image306
ELIN PETTERSSON!!!!

En tanke som skrämmer mig.

image305

Fast egentligen, borde den de? och varför isåfall?

Har vart på träning idag, det var segt! Fast jag förstår inte Sara och Johanna som sitter och skrattar åt mig på bänken. Dom säger tydligen att jag trollar bort mig själv HAHA. Ligger kanske lite sanning i det men iallafall. Jag har en önske 5:a till cupen som jag inte får vara med på ..  Swanen i mål. 1- Elin 2 Sara 3 mia 4 johanna!  det vore guld värt!

Nu kom jag på en sak till. imorgon ska jag vara hemma. Fick en uppenbarelse nu! För vi börjar tolv och ska ändå inte gra någe speciellt! Så jag ser inte poängen med att gå dit då. Okej, bra för ärvaron. men jag har bra så jag överlever nog ett tag till! Måste ta tag i mitt pluggande imorn

- Projektrapport
-svenska in (Shakespeare)
-Svenska prov 
- Engelska (Bok red.) har inte ens börjat läsa boken
 - projekt red.
- Marknadsförings upg.
- kost prov (sen 1 månad)
- styrketräningsprov
-Kostkoll (3-5 dagar)
- svenska inlämning
-engelska (om 25 år)

Var det inte mer?!?!?!!?! jag trodde jag hade mer att göra, PÅ TVÅ VECKOR

Skola igen

Idag var jag i skolan igen... Tydligen missade jag årets händelse när jag var borta förra veckan! Granen  har blivit avhuggen itu.. Inge vet vem det är som har gjort det och nu är hela lärarkåren detektiver.Det är tydligen en stor grej för dom.  Vi spelade iallafall bowling idag, det var väll rätt kul. Åkte tillbaka till skolan och jag var så trött så jag fick skjuts hem av crille och somna som en stock så fort jag la mig i soffan. Vaknade precis upp igen och nu måste jag träna ikväll också, jag orkar inte.

image304

Juste, idag hade vi projekt handledning på morgonen. Vi skulle prata om Gotland och se hur långt vi kommit med det. Har tydligen redovisning nästa vecka!!

Igår var vi hos Elin, heeela kvällen!! Men visst finns spöken?

Du är fri och tar allting för givet
du kan skratta åt livet
Du lever för stunden
precis som jag


Tidsfördriv... för det behöver jag verkligen just nu

1. Hur gammal är du om fem år?

23

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?

Emma

3. Hur lång är du?

168 cm
4. Vilken är den senaste filmen du sett?

Simpsons the movie tror jag

5. Vem ringde du senast?

Evelina.

6. Vem ringde dig senast?

Inte pappa iallafall. Det var nog evelina det med

7. Hur löd det senaste sms:et du fick?

Vad ska du göra ikväll?

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?

Ringer nog hellre, blir alltid missförstånd på sms och så är det jobbigt att skriva! =)
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?

skilda

10. När såg du senast din mamma?

4 dagar sen

11. Vilken ögonfärg har du?

blååå

12. När vaknade du i dag?

11.30 Sandra ringde och väckte mig.
13. Vilken är din favoritjulsång?

hm, svårt...

4. Vilken är din favoritplats?

Lövsta båtklubb. Min och Julias brygga

15. Vilken plats föredrar du minst?
Nykvarn

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?

Jag tror att jag befinner mig någonstans långt ifrån södertälje och Sverige

17. Vad skrämde dig om natten som barn?

Monster under sängen. Och mardrömmar.
18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
Haha senaste verkligen skrattet var nog när jag skulle se en video på Tobbe, HAHA. Inte ens kul egentligen men jag fick en kul bild i huvudet :P

19. Hur stor är din säng?

Vet inte.

20. Har du stationär eller bärbar dator?

Både och
21. Sover du med eller utan kläder på dig?

Med, oftast
22. Hur många kuddar har du i sängen?

oftast 3

23. Hur många landskap har du bott i?

1

24. Vilka städer har du bott i?

Södertälje, Nykvarn och Enhörna om man räknar det som städer :P
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?

Barfota utan strumpor och skor :)
26. Är du social?
När jag känner för det så kan jag vara det!

27. Vilken är din favoritglass?
Gammeldags vanilj
28. Vilken är din favoritefterrätt?

kladdkaka med Grädde
29. Tycker du om kinamat?

njae

30. Tycker du om kaffe?

Japp

31. Vad dricker du till frukost?

Äter inte frukost

32. Sover du på någon särskild sida?

Sover på mage?
33. Kan du spela poker?

Det kan jag

34. Tycker du om att mysa/kela?

Det gör jag!

35. Är du en beroendemänniska?

njee

36. Känner du någon med samma födelsedagsdatum som dig?
hmm tror inte det faktiskt

37. Vill du ha barn?

Ja så fort som möjligt, not.

38. Kan du några andra språk än svenska?

Engelska, Tyska (Eller om man kan säga att jag kan det, sandra du vet?)

39. Har du någonsin åkt ambulans?

nope
40. Föredrar du havet eller en bassäng?

Havet!!!!!!!!

41. Vad spenderar du helst pengar på?

inte en aning.

42. Äger du dyrbara smycken?

Gillar inte smycken så värst mycket. Har ett halsband på mig JÄMT. min skyddsängel :)

43. Vilket är ditt favoritprogram på teven?
Grey´s Anatomy och desperate housewifes.
.44. Kan du rulla med tungan?

Ha?

45. Vem är den roligaste människan du känner?

Jimmy Lundqvist

46. Sover du med gosedjur?

hm neä

47. Vad har du för ringsignal?

Riiing riiing

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?

Ja tror jag har något enstaka plagg :)

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?

min kudde

50. Flirtar du mycket?

Nej

51. Kan du byta olja på bilen?

Måste man kunna det? :P  

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?

Nej inte än... peppar peppar.

53. Vilken var den senaste boken du läste?

Da vinci koden tror jag att det var faktiskt

54. Läser du dagstidningen?

Ja oftast

55. Prenumerera du på någon veckotidning?

Neä

56. Dansar du i bilen?

Jaa hela tiden, kan aldrig sitta still.

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?

Nrj igår i Eves bil

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?

Det minns jag inte.. jo det var min underskrift på nån affär igår

59. När var du i kyrkan senast?

Sandras konfirmation. tror jag..

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?

Anna-lena

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?

4-5 dagar på gotland

62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?
Minns inte

nu får jag ge mig...


Elin KL och Sandra E´s bok

Jag städa här om dagen. Eller det var när vi flyttade alla grejer, då hittade jag en gammal bok jag och  sandra  skrev i när vi var mindre. Det här finns med i den:

- Snyggaste killarna
- Tjejer som vi hatar
- 5 saker som är äckliga... HAHAHAHA (Men faktiskt den punkten är rätt elak... )
- Massa annat skit

Bäst är ju dikten som, var det sandra, eller var det jag som skrev  den?! 
Jag måste ju säga att jag kan mina grejer!



image303




I will come to you...


Bleeding love


Igår var jag på stan mötte Jimmy, vi gick och fika på tidermans. Det var väldigt trevligt. Vi prata nog om allt kan jag tänka mig. tror vi satt i två timmar och bara prata. Sen vidare hem till Elin där vi åt en mysig middag med hennes mamma och pappa och sen gjorde vi oss i ordning för kvällen. Vi gick tillsammans till Emma, alltid lika kul att vara där! Sen hämta vi upp tobbe och raffa och åkte mot gnesta...

image301
Dragan Umecivic, En julklapp till Sandra. 
"En sexig jävla sak"

... Där var det  fest. Det mesta som kunde spåra ur spårade ur. det var fan tjaffs överallt vart man än gick tror jag! haha. Nu har jag iallafall precis kommit hem och det var skönt för jag fick skjuts av sandra slapp att ta tåget.
Sov kvar i Gnesta hos Emma. Vaknade hyffsat tidigt iallafall men jag var himla trött. Nu måste jag städa mitt rum. Dom som har vart här vet hur det ser ut... Och min mor kommer lacka sönder om hon kommer hem till det här =D

Ikväll är det  love actually på 5:an. Nu är det snart Jul på riktigt!!!!!!  


Maybe the rain will continue to fall...


Idag vaknade jag tolv och var super trött. Malin väckte mig! JAg somnade på soffan i natt. Och har haft en sån konstig dröm. Vet inte om jag vill gå utanför dörren idag (Om den skulle råka gå i uppfyllelse) Fast iofs heter det inte uppfyllelse när det är något dåligt, men mitt ordförråd är ju som det är.
Ska strax åka in till stan med Malin, kukl att umgås lite med henne, det händer ju inte allt för ofta. Fast jag var tvungen att muta henne, haha, så nu måste jag köpa nått till henne för att hon skulle åka med! Att hon aldrig bara kan vara snäll!

Nu vill jag att Anna ska lägga in bilderna från Mora... Har ju inte sett dom än. Men å andra sidan finns det ju mer i tjejer än bara bröst!!!!! HAHA. Det måste nästan ha varit helgens diss! 
VI har ju inte gjort helgens som vi gjorde på gotland!



Liten påminnelse om hur vi hade det på gotland


Dagens fråga: Vem blev veckans chåtis på Gotland?!

Måndag
1. snoret
( elin la världens snorlobba på båten)
2. Cykelvagnen ( elin K ramla med cykelvagnen mitt i visby)
3. Cyklarna på stranden ( vi hittade ingen anna väg så vi gick med världens packing över en strand och alla tittade)

Tisdag
1. shalom
( vi flörtade med några killar, dom sa att dom spelade i ett band och vi fixade oss asmycket och sen drog vi till hamen för att upptäcka att dom var kristna och sjöng på en båt som hette shalom)
2. Taggtråden (vi träffade däremot ett par andra killar, oskar, armani-alm och shitbreak och dom skjutsade hem oss på cyklar och oskar, den dryga jäveln ramlade och tog tag i taggtråd med Elin K på pakethållaren!  AJ)

Onsdag
1. Spritköket
( hade väntat hur länge som helst på mat och precis innan pastan var färdig skjuter elin K en boll och välter köket) HAHA

Torsdag
1. skräp på tanden
( vi tog ett sista kort med linköpingskillarna och då hade anna nåting på tanden)
2. krocken (lilla emelie slår ihop med robban och båda ramlar)
3. fåglarna ( vi råkade lämna åtta nudelpaket och en paket med knäckebröd ute och måsarna åt upp allt)
4. tv, nördarna ( dom fick låna kontrollen och elin K satt och stängde av emd den andra hela tiden och dom fattade ingenting)

Fredag
1. tältet
( när vi vaknar upp är regnskyddet borta)

Kommentarer:

- k-spåket
- Res dig upp för faaan (anna till elin K när hon höll på att förstöra tältet)
- Jag heter faktiskt Pettersson! ( en full elin till emelie som sa pettson)
- Men VAFAN, kläm uppifrån och ner (elin K om mjukost tuben)
- Men seriöst, sluta smacka! ( elin P, irriterad vid matbordet)
- Det känns som att man blvit påsatt jävligt hårt ( Elin P efter en dags cykling)
- Kan jag få min kjydde



Nej nu har jag itne tid med att blogga tråkigt! Herå


i'll Do Anything

Idag har jag vart och kollat på emma och matildas konståknings projekt. Dom var hur duktiga som helst :)
Sen såg vi idol hos mig. Nu sitter jag själv, eller Malin är ju hemma, söto. not.
Jag är pigg och kommer aldrig kunna somna, jag har nog vänt på dygnet lite väl mycket. Imorgon får jag se vad som händer. Det var en fest i gnesta så eventuellt ska eve och jag åka dit men det berodde lite åp hur hennes match låg på söndag!

Juste Sandra kom förbi idag, det var roligt med en liten överraskning. Och trevligt var det med! Hoppas hon får en bra julafton imorn... utan snö... Ska be till gud att det snöar under natten, men han finns ju inte så man får väll förvänta sig en ovit julafton för hennes del!!
The Giants

image300
       
                                                  Övre raden från vänster: Anna, Lisa, Eve, Johanna
                                                 Nedre raden från vänster: Sara, Elin P, Elin K, Emelie


Was it you who spoke the words that things would happen but not to me
Oh things are gonna happen naturally
Oh taking your advice I'm looking on the bright side
And balancing the whole thing
But often times those words get tangled up in lines
And the bright lights turn to night
Until the dawn it brings
Another day to sing about the magic that was you and me



Skolan

Kom i inte iväg till skolan idag heller. Idag försov jag mig. Fick mess av martin och såg dwet ca 9. Skulle bli hämtad fem i halv! Fan jag gick upp och duschade ioch la mig igen och somnade om. Fråga mig inte varför jag duscha, minns inte det själv! Sen ringde sandra och väckte mig runt tio i tolv tiden. Hon ville ha sällskap till skolan så vad gör man inte. Så vi prata ett tag det var mys. Nu väntar jag på att eve ska ta sig in på msn, planera kvällen lite. MIn mobil har dött!!!!!!!!! Min väska står ute hos sandra i regnet!! kan inte bli bättre.
JAg tror inte jag har vart i skolan på 4 dagar.
Haha jag var i skolan i mååndags men annars har jag vart ledig och igår va jag trött och idag försov jag mig! Vilken otur nu har jag hela långa helgen att se fram emot också :)

Blä!

Roligare än såhär har jag inte ikväll...

Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Trött
Favoritgodis: Lysmelk
Är det nåt du absolut inte äter: Blodpudding/ärtsoppa
Kläder just nu: Pyjamas
Musik just nu: Eminem faktiskt. Toy soldiers
Vad sa du senast: hej då
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: Framtiden
Sommarplaner: None
Fisk eller badkruka: Fisk
Saft eller alkohol: PEPSI
Längd och vikt: 168. 62 kg
Hur många kuddar sover du med:  minst 3
Favoritväder: soligt, vindstilla
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: Ipod, Sandra och Brad pitt
Spelar du nåt instrument: Nej, värdelös
Morgon- eller nattmänniska: nattmänniska, hatar mornar!
Sparare eller slösare:  slösare
Vem är viktigast för dig: Sandra
Bästa film: Har en hel del
Tror på liv på andra planeter: Nej
Kommer du ihåg din första kärlek: HAHA kan man säga
Älskar du henne/honom fortfarande: ja men känslorna frånden första kärleken förscvinner aldrig ;)
Har du några homosexuella vänner: yes
Tror du på mirakel: Ja det gör jag
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Ja absolut
Ser du dig själv som tolerant mot andra: njaa
Ser du på kärleken som ett misstag: neää
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 1
Bio eller promenad: bio
Är du kittlig: inte så värst
Snarkar du? Haha, NEJ?!
Stjärntecken?  Våg
Rädd för insekter? Nej, ibland.
Äckligaste insekten: knott
Största svaghet: Hmm.
Det här är jag bra på:
INGET
Bästa bok? EN blomma i afrikas öken
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Läsa andras tankar
Vad vill du jobba som? Som rik hemmafru?:P
Chips, morötter eller godis? Popcorn
Pizza eller hamburgare? Kebab
Skriver du dagbok? Händer
Har du nån flickvän/pojkvän? Det har alla
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Har redan. Naveln
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.)  välstädat
Gungar du på stolen? JÄMT, händer att jag faller också
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Verkligen inte, är tok höjdrädd
Vilken hand håller du gaffeln i? Höger
Hur är din drömtjej/kille? Det har jag ;D
Hur många syskon har du? 1. Syster Malin 19 snart 20
Vad är du mest rädd för? Min syster
Är du rädd för blod? Njae
Saltar du på maten? Nej
Gillar du att sjunga? Ja, men är sämst
Vilket gymnasieprogram går/gick du och varför? Idrott hälsa och kost på Vacksta
Anser du att du är stark? Haha jag är rena rama pippi
Brukar du sola? på somrarna :P då är solen mitt liv
Vad gör du om du får hicka? Blir arg
Röker du? nej
Snusar du? nej
Använder du knark? NEJ
Kaffe, te eller inget? Kaffe
Har du en besatthet? Tror jag ej

Life is wonderful

Nu har jag sovit hela dagen, kommer aldrig kunna somna ikväll men det får väll bli en uppesittar natt antagligen. just fan det är ju skola imorn. Hade jag helt glömt! Får åka med Martin, skönt!
Imorn är det ju faktiskt helg också och jag vet inte alls vad som händer förutom att jag vill till gnesta imorn och se Matilda och Emmas projektredovisning, Måste kolla vilka som ska med...
Nu har jag verkligen inget att göra, är otroligt uttråkad!

Heråå

Life is wonderful - Jason Mraz

Utgång

Igår var vi ute! HAHAHAHHAHAHAA behöver jag säga mer?!
Inget jag ska prata h ögt om. Åkte till skolan med arvid och eve idag och det trog ett bra tag innan dom kom för att plocka upp mig. väl upp plockadåkte vi till ica maxi och hade någon form av picknick i Bilen! Det var ju mysigt.... 
Vidare till skolan, sen åkte jag hem. hann tyvärr inte gå på nån lektion. Nu ska jag sova, har itne sovit en blund på hela natten! 
Herååå 

Så mycket bättre

Nu har jag bott hos sandra en vecka, det har fungerat bra och mer välkommen kan man inte känna sig :)

RING RING!!!

Nu är jag hos min mor och min far vill fortfarande inte att jag ommer hem. Ringde honom idag! Hur länge ska jag behöva vänta?!

På vacksta

Sov hos sara inatt! det var kallt ;D Men mysigt! Finns det nått bättre än att skeda?!
Vi har inte gjort så. mycket bara tagit det lungt, har vart skönt! Var nyss nere och käka lunch. Idag har min klass ledigt. Imorgon med för vi har eget arbete! Ska röra mig hemmåt lite senare, åker med jocke. Nu är det skärgårdsdoktorn som gäller tydligen! =)

Shallom, en gud och en herre

För varenda människa har en egen saga viktig just för sin skull.
En del är långa, andra är korta
en del är hemma, andra är borta
en del är tunna, andra är tjocka
Men alla har nått där till


SHALLOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


CURLING

HEjsan
Idag var vi och spelade curling med klassen, och jag måste säga attt det var bland det tråkigaste jag gjort i HELA mitt liv! Jag var i lag med Emelie, vi var bäst men förlora iallafall, hur kommer det sig? dåliga regler helt enkelt! ÄR man bäst så ska man ju vinna ;D
Nu sitter jag och väntar på att sandra ska svara på mitt mess, jag frågade närhon slutar så jag kan möta henne vid tåget. Sego hon är! =)
sen har jag träning i kväll! Usch jag orkar inte springa ute! men blir ju sjuk utav det, så trist! Ska sova kvar hos Sara ute på vakcsta också..

This Time Imperfect - A.F.I

I can't wait for the nights with you

Ska snart till sandra, hon är inte hemma! Men hon kommer väll senare ikväll! Sen var det snack om att jag och sara skulle på bio i dag men jag vet inte hur det blir med det!
Igår såg vi film!

RSS 2.0