idolkväll

Går hade vi
idol kväll hemma hos mig, Jag sandra och carro  =) .. Det var himla rolgit. senare på kvälle kom även pontus och kjocke förbi!!! Men här är lite bilder från kvällen
94867-2794867-2694867-2594867-2394867-2494867-22sandra carroSandra lagar mat

Idag 'gde kidnappning rum. men jag bkologgar om den så fort jag har fått bilderna skickade till mig =)

Fredag med Caroline

Hejsan
 ikväll ska jag träffa Carro. Hur länge sen som helst, ska bli otroligt kul! Vi ska äta middag! (Som jag ska laga, undrar hur det kommer bli.) Hoppas på det bästa, jag går ju trots allt idrott, hälsa och KOST så jag borde ju kunna :P
  
Juste vi måste ju gå hem till mig från bussen idag, jag tycker väldigt synd om oss, usch! Tänk om det blir lika kallt som förra gången carro!! Då den gånge som det var så h imla kallt.. Hoppas INTE!! 
Men isåfall får vi ta en tripp in till bastun isfl =) 
 

Sandra har varit iväg på SPA. Hur underbart kunde inte det ha varit för henne, hon som verkligen älskar sånt där. Hoppas iallfall att du har haft det riktigt skönt och du är slät och fin i ansiktet efter ansiktsbehandlingen, inte för att du inte brukar vara de annars men ändå =)



Magic.

Går och drömmer om dig ibland, ja jag går och drömmer att du var här.
Du som alltid håller min hand o du som kan förklara allt det här.
Du som har ett eget liv, men som delar mitt liv när jag vill.
Fast jag har ett eget liv, så drömmer jag om dig lite till.

Säg får jag nånsin träffa dig eller, eller kanske har du gått mig förbi.
För jag vet att du älskar mig, annars stämmer du inte in på min filosofi
Du som skrattar lika mycket som jag, och du som är mild o god o generös
och du som tycker precis som jag, å som inte försöker vara så överseriös

Jag drömmer lite till så jag nästan tror att du finns


Jobb

Idag är jag på jobbet och jobbar, duktiga mig! hihi. Igår hade vi kul hemma hos mig...
Trött idag! Men det är helt värdelöst att gå upp tidigt om man har lov!

sSkriver mer sen


Jaha, nu sitter man här och "Jobbar" tungt arbete, verkligen!
Ikväll ska jag hem och sova!!!!!


Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva! Men iallfall. Jag msåte ta tag i min träning nu.. Elin det är allvar!!




Juldagen!

Hejsan! Idag är det dagen efter Julafton! Konstig jul iår igen! varför kan inte allt bara vara bra! Svårt att lyfta på en lur och slå ett nummer och ringa opch bry sig om att säga godjul..  Illa. Verkligen! Likadant förra året men då var det andra problem som jag inte orkar ta upp. Allt jag vill ha är en skön och lugn Jul!

Men iallfall. Nu är vi i norrköping. ska bo på hotell och sådär hälsa på lite folk. Mys verkligen. fast hotellet var inte lika bra som scandic brukar vara! Men men .. Vi får sov plats iallfall!

Vi ska väll snart åka tillbaka till hotellet förmodligen! En sådan dag. nu är man ju lliiiiite trött på julmaten kanske men det hör väll till julen så här.. Fast egentligen jag tycker att Julen är väldigt överskattad på alla möjliga vis. Jag är ingen Jul älskare, skulle klara mig utan den, faktist! Måste ju erkänna de. Men visst var Julen rolig och förväntansfull när man var liten, men inte längre...


In the light of the sun
Is there anyone
Oh it has begun
Oh dear you look so lost
Eyes are red
And tears are shed
This world you must have crossed

Julafton med Sandra

Igår firade jag liten Julafton med sandra. vi lagade mat och myste. sen öppnade vi presewnter :D wiee fiin fin pyjamas jag fick =) Tack!!! Sen s0pelade vi eye toy hela kvällen typ. det var ju roligt sandra! Haha! Sen hade vi heta diskussioner också.. Om väldigt viktiga saker. Vi spelade även ett parti kort. Haha. helt udnerbar kväll helt enkelt. Sen var det dags att gå och lägga sig. jag sa att vi kunde se på film och att jag lovade att hålla mig vaken! (Eftersom att jag har svårt att vara vaken när jag kollar på film) Men eftrer 10 minuter bad jag om att få stänga av tv:n. som tur var somnade sandra hyffsat fort iallfall. Men på morgonen .. där är vi kvitt Sandra! Hon går upp halv åtta åtta och kollar på tv låter mig sova till klockan 9. Tack! Hur ttrött som helst.. så vi är kvittan nu. :P Man drar inte upp mig klockan 9 på en lördag ,morgon! Men vi gick upp och åt mys frukost och sen spelade vi lite mer eyettoy,. sen var det dags för oss att skioljas åt inför Julens underbaara stunder

Idag avar jag nere och hittade min julklapp till pappa. Blev en tröja. en blå och ljusblå randig väldigt fin.. Jag var med Julia på stan vilka stora sammaträffande vi var med om idag!! HAHA.


So this is christmas and what have you done ?

Winterparty

Igår var det fest i strängnäs. Jag och sandra tog tågetdit och förfesta lite hemma hos Stefan, idas pojkvän. Där var vi själa haha jag sandra carro och ida. Det var roligt. Sen skulle vi gå tuill tullen. HAHA ida råkade ramla och skrapade upp halva ansiktet. Stackarn. Men det var ju alkotest på tullen för dom som var nder arton och då stog ju alla utanför. Himla roligt! Nej men det var trevligt att stå och prata och umgås bara. Sen Jaa. Hände inte så mycket mer. 

Onsdag

Idag har jag vart i skolan! Hade bara projektredovisnaingar hela dagen så det var en skön dag! Nu sitter jag hos Sandra och lyssnar på när hon och Marina sjunger sing star. Inte för att vara taskig. men det låter förjävligt :D Men sen kan det ju vara ljudkvaliten ;D
Men iallfall. Ikväll ska jag och sandra iväg på partaj i strängnäs. I morn har jag skola sandra är ledig. orättvist!!! Men iallafall! Vi har motionsgymnastik hela förmiddagen!! Gud va trist.. sen har vi ju prov på fredag! aj jag kommer få IG. det är ett ganska viktigt prov ändå, jag menar jag ligger bra till i träningslära praktiskt då vill jag ju visa teoretiskt också. Så jag får väll plugga lite kanske. Får se vad som händer! Vi får ta en dag i taget. Just nu är det onsdag.

Natten

Kvällen, pontus och jocke kom förbi. Kvällen började med att vi sjöng singstar, (eve lånade ditt p2)
Sen spelade vi kort, bakade negerbollar och åt dom!
Kvällen har varit hur rolig som helst! Verkligen snälla människor!



Ïdag ska jag Plugga om jag orkar. Bloggar mer sen i kväll.. =D

Nej det blev ju inte s¨å mycket plugg inte just nu, vaknade sent ringde sandra och jag ska dit och plugga. Undrar hur det kommer gå =D Hoppas bra hoppas hoppas. Hopppppas det blir mys med godis och chirre ikväll. tar med mig pengar för säkerhets skull.. den underabart snälla familjen åker hela vägen till enhörna för att hämta mig underbarasötaaaaa... Det är ju mitt heeeeem nummer 2 =D

Julkonsert

Idag har jag varit i sthlm och fått mig lite julkänslor. Var på julkonsert i nån slags kyrka, blev ganska lång tråkigt, men dom var duktiga! Så nu är jag hemma !Och för första gången i år har jag fått mig lite tankar om Julen! Mysigt värre, verkligen!

Så nu sitter jag hemma, har ignet att göra har jätte tråkigt faktsiskt. men ska snart soova iallfall =)
Go natt =)

Hade träning i morse, fyyy va det gick dåligt! Hahaaha!!!

Elin Karlsson

Idag, eller nu sitter jag i skolan! Woho! JÄTTE roligt, inte! Sen igår var jag uppe isthlm och hälsade på en kompis från småland! Det var ju trevlig resa han träffa han i 10 minuter sen bar det tillbaka hem, jätte roligt det med =P.
Snart är det Jul, ja har inte köpt en enda klapp! Hmmmm! Jobbiiigt, men jag får fixa det nästa vecka, jag och pappa skulle åka upp nästa frdag innnan jul! Hoppas jag hittar då!
i helgen händer inget speciellt. ska träna i morgon sen på kvällen ska jag på Jul konsert! Myys faktor 10

Du.... Vet du om att du är den vackraste i världen, vet du om att du har ett leende som örenligt med dina ögon där passionen lyser stark. en utsrålning som förmig på osäker mark. där du går där där du finns finns också spänning
Du berusar mig med din styrka och med all din  värme som du sänder
Bara du kan bemöta mina känslor, kan mätta mina bäger, du är den ända som förstår mig coh kan berätta vem jag är 

Ärlighet varar längst

Idag ska vi prata om ärlighet! alla människor vet ju att dte är det som varar längst! så varför inte vara ärliga på en gång och förkorta processen lite? Ja... det är nånting jag skulle göra om jag var i vissas läge.
Men alla människor tänker ju olika. det är väll i försig tur det om man tänker efter!
Det värsta jag vet över allt annat, det är skitsnack. Det är helt onödigt. Verkligen helt onödigt. Speciellt när man vet att folk kan få reda på det hur lätt som helst! Om det nu är så att man måste snacka skit, kan man inte tänka lite på till vem och framför allt vart man säger saker. Jag menar, det är ju väldigt dumt att stå i skolan och prata om nån i skolan! Jag har en poäng, men det är svårt natt komma fram till den men iallfall!
Det jag vill säga är att folk inte borde prata skit. För på nått vänster komer det ALLTID fram så varför kan folk inte bara prata med personen det gäller på en gång? ifrågasätta...? Det är ju sååå fegt att inte kunna göra de! Jag menar, klart det är ju alltid jobbigt för alla, men är man så rädd för sina vänner att man inte kan ta upp saker och ting med dom (Saker de tycker är konsitga eller nått man gör säger eller något liknande) Då är ju de VERKLIGEN inga riktiga vänner, så är det bara! 

VÅGA PRATA  

Söndagens DM

Igår spelade jag DM i katrineholm!Dagen började med att jag gick upp klockan 6 för att göra i ordning sallad och så där som jag och pappa kunde äta under dagen. Sen bar det iväg till samlingen. Jag började köra, men jag fick en form svakca och var nära på at somna framför ratten så jag svängde genast av vägen och lät pappa fortsätta. Väl framme skulle vi spela vår första match! Mot nyköping. Vi förlorade med 2-1. men vi hade oturen med oss! Sen andra matchen vannvi med 3-0 tror jag och trdje 4-0 och fjöärde 5-1 och sista 6-0 Jag tror att siffrorna var så men jag är itne säker men vi vann alla matcher med höga nummer iallfall! .. Men vi kom inte vidare! Det gjorde nyköping! Men vi hade mest mål i hela dm! 18 styckna!

Sen var det på någon match jag fick världens smäll på låret. jag hatar lårkakor. Usch kunde ju itne spela ordenligt sen på hela dagen men det gick iallfall hyffsat! MEn många smällar fick man ta igår!
Sen stanande vi på donken på vägen hem och efter det somnade jag! Det var uuur skönt!


Idag satte jag min klcoka på åtta. Men jag råkade stänga av snoosen eller hur det nu stavas. så jag somnade och och vakanade klockan 9 då min buss går. så jag hann inte till skolan idag! Guuuud så tråkigt! INTE!  Nu ska jag äta och göra mnig redo för gymnmet sen ska jag förmodligen iväg hem till sandra.. Om hon vill ha migf där, ska ringa och prata med henne nu !




Dagen innan DM

Idag har jag sovit jätte länge. till halv tolv. jag somnade klockan halv nio igår. Jag har med andra ord fått sova ut!! vilket har varot helt underbart skönt! Sen idag Har jag och Julia bastat och vi har ätit middag! trevligt. jag är själv hemma! pappa är på julbord. I morn är det DM.. Egentligen skulle jag gå till kyrkan med sandra med det krockade herre gud vad jag hade velat gå imorn. Men dm kan ju bli kul om det går bra för oss.

Förra inlägget, fyy vad jag är nöjd med det!! det är ju såå fint!!

det var ett ganska onödigt inlägg idag, men sak samma. ska gå och lägga mig i sängen och se film nu och somna! Så jag orkar upp imorn, ska upp halv sju!


År 2006

Här kommer lite minnen från år 2006.  Vissa är glada, vissa är mindre glada... Men that's life =D


94867-17

Skol avslutningen, en helt rolig kväll. Men frågan kvarstår.
Var höll Elin och Sandra hus?


94867-15

Midsommar, här är frågan, Vad gjorde egentligen Elin och Gabbe,
Vem var det som tog vin flaskan?


94867-12

Sommarpartajen hos Evelina, roliga dagar.
Blev det lite för mycket dricka för Elin?
Vem spydde i Eves säng?

94867-18

Country festivalen med Sandra i Lida.
Den dagen då allt var Perfekt

94867-19
Det blev en hel del tältnings tillfällen för våran del
 eller hur Sandra?
Nästa gång vi tältar ser vi till att göra det med normala människor
för vi är ju så normala.


94867-14

Kroatien, bästa veckan på hela året.
Och det bästa av allt är att jag kommer få uppleva
en sådan vecka till nästa år med Sandra.
LÄNGTAR
Men då kanske vi ska vara lite smidigare med vissa saker ?
Kanske hoppa över att skada folk i rutschkanor,
eller vad säger du Sandra?

94867-9Emma!!!Be

En ganska underlig kväll, Vad hände egentligen mellan "Oskar" och Emma.
Lärde sig Sandra sjunga spice girls till slut? 

94867-11

Festen hos Anna, kan vara svår att glömma. 
Kvällen fylld av en massa intriger
Även dans och tårta fanns på plats

94867-13 

Idolkvällen som slutade i ett stort fiasko.
Ett av dom mindra glada minnena. 
Men lärde sig Elin och Eve att sjunga och dansa
men även kolla läget utanför fönstrena?
(http://www.youtube.com/watch?v=OtJzpyl9ln8)

94867-16

The Giants. Segrarna i årets natt innebandy. 
Var Elin "Bävern" Karlsson årets 
Brunk?


Det Var lite om det gånga året, mer finns men inte som jag har bild bevis på. Vilket är ganska tråkigt men får tänka på det och ha det som ett nyårslöfte. Ha alltid MED kamera! Ett år av glädje och smärta. Gå vidare och se fram emot året som kommer och gör det till ett roligare år än det som har varit. 
 

Tisdag

Hejsan! Idag var jag hemma från skolan, tycte det var lite onödigt att gå för jag var så himla trött!! herregud alltså.. Hela dagen har jag kollat på vänner och på surviving christmas!! Det har vart mysig och jag åt tacos idag igen, det är ju bara för gott alltså =).

Sen åkte jag till Nykvarn! aa och nu sitter jag här hos sandra, som egentligen inte vill ha mig här., hon ba när ska du gå.. jag ba vadåra hon ba nej jag vill veta när jag får sopela bubbles.. Snällt! här kommer man med skolkatalogen och allt :p haha! Men sen ska jag på träning iallfall. och det är stockholm som gäller .. roligt!!! nej!


Skolkatalgoens offer!

Bloggen!

Hejsan

Har nu setat i ungeför t vå timmar för att styla min blogg lite.. gick åt helvete! Haha, kalendern vi sidan av vägrar att visas. Men få rkolla upp det nån annan dag när jaghar lite mer ork!

Idag har jag vart i skolan, det var en allmänt seg dag måste jag ju säga. Hade först pedagogisk ledarskap, där såg vi på en film, det har vi gjort hur många gånger som helst det är typ en serie som verklgien är jätte tråkig...! Men iallfall så kom jag hem hyffsat tidigt, folk har fått skol katalogen i södertälje :O hemskt!! Verklgien!!!  snart så ringer väll Julia också, undrar vad vi gör!
Nu pratar jag med Sandra i telefonen, hon verkar lite trött och tjurig :D  Men får ge henne ltie tid till attt vakna till =)

Återkommer!


Senare samma dag

Åt tacos hemma för mig själv i min ensamhet. hatar när pappa är iväg på jobb (vilket hanär hela tiden känns det som) Men sen har jag suttit och spelat bubbles fy va beroende framkallande det spelet är.. blir tokig!!! Men nu ha rjag släppt det för en liten stund iallfall.. den här kvällen känns som att den kommer bli låååång. etttelefonsamtal med sandra väntar om 40 minuter. vem vet hur länge de håll erpå =D.. Det är ju bara positivt har jag nått att göra occh det är ju absolut bara plus att dte är just hon man ska prata med också..
Imorn ere skola! Slip over är det som gäller imorn!!! MOhaha..! LÖÖÖÖÖK


Trött





Trött  Sover på vacksta

Nattinnebandy

Hejsan! Igår var jag i skolan på dagen! det var en rätt seg dag, vi gjorde inte så m ycket "som vanligt"
Sen slutade jag fyra.. skulle ta fem bussen hem till enhörna, men den var försenad! Usch! Så den kom cirka tio över! det gjorde att jag kom hem klockan tio över sex.. Jag skulle bli hämtad hemma av farfar klckan halv sju för att åka till vacksta! Nattinnebandy! Jag hann inte äta så jag fick ta med mig mat!! Sen när jag kom fram till vacksta samlades THE GIANTS i bild salen och började trycka på tröjorna, det blev grymt bra faktist!!! Sen började spelen.. Vi vann alla våra matcher.. finalen också.. hehe fast dom lämnade vo för att dom var bara en från laget kvar på vaksta, då var klockan ca 3 halv 4. det var ganska många som åkte hem.. sen när vi skulle sova tog jag en grön madrass och la mig i studion med ett par ettor. somnade på en gång! Men jag sov inte bra nånstans!! sen på morgonen kom johanna in och sparka på mig, jag blev jätte rädd usch !!! Haha.. men roligt var det..
dåp var klockan ca 9 jag och elni gick ner til matsalen för att få oss en bit frukost! tackar matsalen för det!
Sedan la vi oss i lyktan i soffa, jag hade med mig ett duntäcke tackar mig själv för det! hade nog inte löverlevt natten utan det tror jag =) Sen så somnade jag! rätt pinsamt om man tänker efter för sen kom alla ut där och hade rast =/ haha dom lär ju undrat vad jag var för offer! Mohaha
Sen åkte jag hem vid tolv, somnade och vaknade av att pappa skulle komma och hämta mig vid 6 tiden! Ahh! det var ju sjuuukt, jag var såå trött! nu kommer jag inte kunna sova!!

Idag är det Sandras Jul. Är glad för hennes skull!

Nattinnebandy

Hejsan! Igår var jag i skolan på dagen! det var en rätt seg dag, vi gjorde inte så m ycket "som vanligt"
Sen slutade jag fyra.. skulle ta fem bussen hem till enhörna, men den var försenad! Usch! Så den kom cirka tio över! det gjorde att jag kom hem klockan tio över sex.. Jag skulle bli hämtad hemma av farfar klckan halv sju för att åka till vacksta! Nattinnebandy! Jag hann inte äta så jag fick ta med mig mat!! Sen när jag kom fram till vacksta samlades THE GIANTS i bild salen och började trycka på tröjorna, det blev grymt bra faktist!!! Sen började spelen.. Vi vann alla våra matcher.. finalen också.. hehe fast dom lämnade vo för att dom var bara en från laget kvar på vaksta, då var klockan ca 3 halv 4. det var ganska många som åkte hem.. sen när vi skulle sova tog jag en grön madrass och la mig i studion med ett par ettor. somnade på en gång! Men jag sov inte bra nånstans!! sen på morgonen kom johanna in och sparka på mig, jag blev jätte rädd usch !!! Haha.. men roligt var det..
dåp var klockan ca 9 jag och elni gick ner til matsalen för att få oss en bit frukost! tackar matsalen för det!
Sedan la vi oss i lyktan i soffa, jag hade med mig ett duntäcke tackar mig själv för det! hade nog inte löverlevt natten utan det tror jag =) Sen så somnade jag! rätt pinsamt om man tänker efter för sen kom alla ut där och hade rast =/ haha dom lär ju undrat vad jag var för offer! Mohaha
Sen åkte jag hem vid tolv, somnade och vaknade av att pappa skulle komma och hämta mig vid 6 tiden! Ahh! det var ju sjuuukt, jag var såå trött! nu kommer jag inte kunna sova!!

Idag är det Sandras Jul. Är glad för hennes skull!

RSS 2.0