Match

Idag var det seriepremiär,. vi vann med 4-1 jag stog i mål! :D Ganska nöjd med min insats. Sen ringde sandra och sa att jag stog med i tidiningen HAHAHAHAH Fulaste!!!!!
Nu är jag hos helene och ska göra mig iordning är i stortsätt klar men iallfall. sen ner på centralen och möta upp tjejerna och sååå vidare upp till Kempus!!!! Wohooo!

Sandra, hon är itne som alla andra. Jag tror hon är lite små förtjust i Meredith i greys anatomy

Du får mig

Har vart upp en halvtimme och varit jätte duktig, har ätit värsta bra frukosten och JOhanna kommer snart och hämtar mig. Ska på match, spelar mot bk sport i esklistuna! Jag är jätte nervös, jag har sånt dåligt humör. Jag tror att jag kan allt och n är jag märker att jag itne kan stå i mål kommer jag bryta i hop jag kommer bli så argf att ag börjar gråta och ingenting kommer gå som jag vill. Kanskr är det för att jkag har för höga tankar och vill att det ska gå så jätte bra! Neä men jag får göra mitt bästa helt enkelt och försöka låta bli att bryta i hop! Fast det är någontning jag är helt hundra på att jag kommer göra idag, Bryta ihop!

Det är ett nytt spel och jag vill inte va med

jag har lurat mig själv
för många gånger nu
jag trodde kärlek som din
va lätt att fånga nu

Idag var det möss påtagning i skolan. Det var jätte mysigt, värsta sommar känslorna man fick!
Har väll inte hänt så mycket mer idag än att jag kom hem och la mig ute i solen!
Nervös inför imorn!? JA!





HAHA

HAHAHAHA! Ja, helgen kan nog bli rätt intressant tror ja. Ska ju stå i mål på lördag HAHAHAHAHA!! Ojsan, dom menar på att jag borde kunna lite grand eftersom att jag stog i mål i sörmlandslaget förut! Men OFTA!! HAHAA!! Jag tippar iallfall på att jag släpper in minst 3 mål! Sen efter den matchen äre lagfest+utgång. roligt. Sen på söndag är det match med fyran gänget! Så ja jag viger min helg åt fotbollen :)

I missed you today

Idag var en rätt seg dag! Slutade tolv, eller hade egentligen matte men det är tråkigt. Kom hem och somnade vaknade runt 7 tiden...! Pigg!
I morse, min dag kunde inte börja värre! Gud vad hemskt det var. Att se något så perfekt och veta att man aldrig någonsin kommer få det... Hate it! Det finns massa saker man kan säga att man hatar! Hata är ett starkt ord men idag kunde jag verkligen använda ordet HATAAAAAAAR

Som sagt, du gör min vardag jobbig. Sluta upp med det!

¨JOHANNA

image88


Party!

image83image84image85
image86

Party pinglor!!!!

Torsdags kväll ute

Dagen började me skola. vilket var trevligt!  Sen var det dags för mig och tjejorna att börja förbereda för kvällen! Vi åkte en sväng ut till mig för att b'dda tills natten! Sen hem till johanna igen och lagade mat och förkröka lite och fixade i ordning oss. Helena kom och hämtade oss och vi åkte in till stan för att ta tåget upp till sthlm. Väl uppe, var det roligt" dansade verkligen hela natten1 Träffade malin där vilket var ännu roligare! Sen hem igen var väll hemma vid halv fem var tvunge n att gå upp vid 6 tiden föär att gå och komma i tid till skolan1 Gud va jag somnade på eftermidagen sen. och nu är jag jätte trött


Första skoldagen på tre veckor

Skönt att komma itllbaka till skolan. Det var roligt! Har hänt en massa som man missat känns det som! Ja iallafall ikväll ska jag träna! Sen är jag själv ikväll igen! pappa åker sen åker han ju igen på torsdag och är borta hela helgen. kan han inet vara borta lite mera? 
MÅSTE PLUGGA! ligger efter i allt!


Lovet.

Rätt okej lov. har vart själv hemma sen i fredags och bla bla bla. Juste i fredgas gick jag ut på min systers malins pass! Det var rätt nära på att jag inte kom in. vi är faktist itne så jätte lika på korten. Men iallfall!

Idag har vi spelat match! Jaa! Det gick väll bra. gjorde en jätte bra andra halvlek. vann andra med 3-0! Men förlora hela matchen med 5-3 Men alltså vi hade inte våran ordinarie målvakt. vi hade en utespelare så får väll skylla lite på de :P

VÄDRET ÄR UNDERBART!!!


!!!!!!!!!

Idag, eller nyss åkte eve hem. Hon sov här inatt! Vi somnade verkligen på en gång! Sen igår så tränade jag, det var inge roligt! Mm. Men jag fick min biljett till igelstas studentskiva iallfall, måste komma ihåg att ta med mig pengar på Söndag. Då har vi match mot ett lag uppe i sthlm! Vi har nog med oss ett rätt bra lag dessutom, Jag får spela Med krickan på mitten, vilket jag tycker är väldigt skönt för jag tror vi fungerar bra ihop! 
Men nu är jag själv hemma och det är ett par dagar till söndag. Pappa är i tallin. Roligt för han, bara han köper nått roligt åt mig. Bad honom att köpa en rouge, han lär ju inte veta vad det är och komma hem med ett läppstift eller nått HAHA!

Snart kommer Julia, vi ska sola.. men det har blivit värsta disit ute!!! ORKA moln och dis
OCh sandra, hoppas du har det kanon ute på degerholmen!!!

Du gör mig lycklig och förvånad!

Igår, Mys dag. Ångbastade och solade på min fars jobb´med sandra, synd bara att inte poolen vr igång. Efter det en god middag! Tack! Sen kom det folk, roligare kunde det ha varit! Ja nu sitter vi hemma hos mig jag och sandra, ska nog gå ut och sola om det blir bra väder! eller blir bra väder, det är rätt bra väder, men detr brukar blåsa så mycket hos mig uppe på kullen! SANDRA PLUGGAR TEORI!! BRA!!! stolt över dig!!!!!!! Läs inte sönder min bok bara =D

höhö

image82

Jag vet vad Sandra INTE bör jobba som!




Seg dag igår. ´Jag vet inte direkt vad felet var men segt var det iallfalll! Nu har sandra åkt i väg på körskola och själv här jag hemma hos ehenne. Jag ska alldeles strax börja damma hennes rum innan hennes farfar kommer ich hämtar mig.
Vi ska till mariefred idag och sola och bada på min fars jobb =) Sen ska vi hem och ha det trevligt hos mig ikväll!

Åhhh! igår var jag JÄTTE duktig, jag uträtta en massa ärenden på stan. jag var hos optikern som jag skule ha gått till på SPORTlovet. Sen var jag på banken! Yes!

Grekland 04


image75
Det var på den tiden man kunde gå i klänning utan att skämmas
image76
Det var på den tiden solen inte ens störde oss

image77
Det var på den tiden vi hade the perfect asses.

image78
Det var på den tiden jag hade tandställning och inte ville le ordentligt.

  image79
Ja det var även på den tiden man hade slanka ben

image80
Ja det var på den tiden vi hade en framtid.

Och Nu ser vi ut såhär


image81

Ett evigt väntande

Skulle ta bussen hem från stan idag! papa kunde inte köra. bussen ut till lill-ahl fick jag vänt apå i en timme. Sen kom jag till Ekeby, skulle överaska Eve, men hon var inte hemma hon hade åkt in till stan. Sen koväntade jag på henne i en timme i enhörna! Och sen skulle jag till nykvarn och fick vänta på bussen i en halvtimme. sen till råga på allt skulle sandra möta mig vid bussen för att hjälpa mig att bära, hade mycket saker! då gick vi om varandra!! Ja hela dagen känns som det har varit ett evigt väntande!!

Dåligt att bussarna går så sällan på söndagar, som att man åker mindre buss bara för det är söndag?

Torka tårarna min vän, jag tror jag vet ungefär hur det känns!


PÅSKAFTON

Påskafton, ja vad ska man säga om den! Finns itne så mycket mer att säga än att det var trevligt! Var hos Farmor och farfar och åt middag! Tim var där, alltid lika roligt!
Sen när vi kom hem satte vi oss och spela kort! Jag och Lina förlora! Sen spelade vi block out och där förlorade jag igen. Jag är EN fölorare!

imorn tänkte ja träffa evelina! Hon är  nyhemkommen från kläppen!


Har inget roligt att blogga om, tyvärr!




Ord med liknande betydelser

Fullbullen, översättning. En buss med fulla människor på!
Eller ska man kanske säga CocPorn istället för popcorn, vad säger du Sandra?

Idag har jag vaknat, börjar bli lite nervös inför på måndag! Då spelar vi ju match i Västerårs mot ett division 2 lag, jag hoppas det går hyffsat bra! kul att man redan är nervös när det är två dagar kvar!
Idag ska jag äta påsk middag/lunch hos Farmor och Farfar. 
Sen har jag lite saker jag måste uträtta tills Sandra kommer hem! Måste nog sätta mig med det idag annars hinner jag inte. 

Saker att fixa tills på Måndag: 

-  Göra en fin almanacka över vecka 15 
- Komma på saker att göra nästa vecka (Eftersom att det ska bli ett Elin och Sandra lov)
- Lägga fram ett kort till Sandra till alla hjärtansdagpresenten. (så jag inte glömmer det på Måndag) 

HAHAHAHA det var ju mycket jag behövde göra!!! Ofta jag inte kommer hinna! Men jag är en slarver och brukar aldrig göra någonting ordentligt, så den här gången ska det bli bra. Fast det kommer sluta med att hela min planering går i krasch,  men det kan ju vara kul att ha iallafall.

Nu ska jag sova lite innan vi ska åka, har varit en tuff natt och jag är Trött. GOD NATT


En hemlighet som varade i tre ÅR!

Jag kan inte förstå, I tre ÅR. Now it's over ;D

Skärtorsdagen

Igår var jag på Bio med sandra carro emil och dea. Trevligt att träffa carro. var länge sen. Synd bara att vi såg en mindre bra film! Och skärtorsdagen är nog en dag som jag aldrig kommer att glömma. Tänk att en människa (som man princip bor ihop med) har en hemlighet och har haft det i tre år. Jag och Sandra, vi är ju hemlighetsmakarna. Men nu efter att avslöjat min hemlighet känner jag mig faktist lite tom =). Sandra är den proffisionella av oss, eftersom att hon har haft sin hemlighet i tre år och jag bara i ca 2-3 månader!
Men det är en prestation för mig att kunna hålla en hemlighet så länge!!!!

Igår då, jag skulle ta elva bussen hem. visste inte att man inte fick betala på bussen, så jag fick inte åka med! Så jag gick till en fest, det var rätt trevligt efter omständigheterna. träffa 3 styckna där som man kände iallfall :P

Och visste ni? Skitzofreni är en sjukdom!

Idag fick jag mig en tanke tillbaka på Midsommar. Efter att ha gått från bussen (Sandra vet vad jag brukar göra på vägen ;D) HAHA så pinsamt. I ögon vrån eller precis bredvid mig ser jag en vit liten bil åka förbi. Gissao m det inte var GABRIEL! OJ OJ OJ; det var ett tag sen man såg den snyggingen ;D Senast var det väll nere på bryggan! Och innan dess uppe på midsommarpartaj hos Honom. Alltså Sandra, han är ju faktist Snygg!


94867-15
Midsommar 06

HAHAHHAAHAHAHAHAHA

Skönt att man har fått sig ett gott skratt idag iallfall!! Guess who has a blogg? :D HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHHa åh va jag längtar tills jag får berätta för alla andra!!!:D

En tagen Lista från sandraelm.blogg.se eftersom jag inte har något vettigare för mig

Ditt namn: Elin Karlsson
Längd: 168 cm
Spelar du något instrument: Nej, men har gjort
Vem är snyggast: Sandra Elm
Vem vet mest om dig: Jag själv
Vad vill du ha just nu: En mjukglass
Vilka sjukdomar har du: Inga
Fobier: har faktist inga

Känner du en snygg kille: Ja
Har du körkort: Nope
Åsikt om jultomten: HATA
Vill du gifta dig: Nope
Tycker du att du är attraktiv: HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA
Din hårfärg och frisyr: Svårt att säga..
Skolväska just nu: Oj

Har du glasögon:
nej
Hur ser din plånbok ut: Sl busskortsficka :P
Favorittv-program: Greys anatomy
När ska du festa nästa gång: Dont know
Vad köpte du senast: MInns ej
Hur mycket pengar har du: alldeles för lite
Hur svarar du i telefonen hemma: Hej, det är Elin! Och om det är sandra som ringer svarar jag: Aaa
Senast kramat: Usch vill jag inte ens tänka på =(
Vem sov du hos senast: SANDRA
Stjärntecken: Våg
Ögonfärg: BLÅÅÅÅÅ

Kroppsform:
HÖHÖ
Kall favoritdricka: Pepsi
Varm favoritdricka: Te
Alkoholhaltig favoritdricka:  Vet ej
Säger ofta: "skoja inte"
Saknar du någon: Jaa  
Du fikade senast: För et par dagar sen
Senast sedda film: Top Gun (eller ser på den nu)

Hur känner du dig nu: Mätt
Kan du laga mat: Ja om jag måste
Vad pluggar du: jag pluggar inte
Vad tycker du om fötter: foinns det nått fulare än det?
Är du smart: Alldeles föör smart ibland
Snarkar du: Enligt folk så gör jag de, men jag tvivlar
Är du aktiv i skolan: HAHAHA
Lesbisk: nej
När och varför grät du senast: För ett par dagar sen! Åhhhhhhhhh


HEEEEEEEJ

Har inte så mycket att blogga om idag, men lite. Idag har jag och Phille varit jÄTTE duktiga, vi hade lektion. Men jag hatar barn! Äsch! Det var väll det som hände idag.
Sen ko jag hem vid två tiden och pratade med sandra i telefonen, sen somnade jag i soffan vaknade nyss, det var jätte skönt att sova. Nu håller jag på att laga mat.

Juste på Måndag ska vi spela match i västerås mot ett division två lag!  vi får spela på konstgräs tror jag =)

Lövsta; Tisdag 3 April

Idag har jag vart och tränat! gick verkligen JÄTTE dåligt! Börjar små tröttna på fotbollen tror jag. Måste ta mig en ordentlig funderare på hur jag vill göra!
Sen kom pappa och hämta mgi efter träningen. Han ville visa mig nått i Södertälje!
Så vi åkte dit och när vi kom dit så visade han mig en Hus tomt. En som han verkligen tycker jätte mycket om, den ligger höögt utsikt över mälarn och nära till vattnet, närmare än vad vi har nu säger han till och med! Men fatta trist att bo i Södertälje!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nej jag orkar itne deppa ner mig över det där mer ikväll!
USCH!!!!!!!!!!USCH!!!!!!!!!USCH!!!!!!!!!!!USCH!!!!!!!!!!!USCH!!!!!!!!!!!!!! behöver jag berätta mer om min akänslor när det gäller det där med flytta? NEEEEEEEEEEEEJ jag tror det räcker så!

GODNATT HEJ DÅ!

Förändringar är inget nytt

Gammal94867-27

Dom här bilderna är tagna med ett par års mellan rum, ja man har ju gått upp ett par kilon!

Har inget intressant att blogga om idag, förutom att jag måste tacka så hemskt mycket för gårdagen. Sandras pappa kom och hämtade mig ute i Enhörna! Jätte snällt. och kändes verkligen jätte bra att slippa vara själv igår! Tack Sandra, det betyder faktist otroligt mycket för mig att jag vet att du finns och JÄMT ställer upp!
Appropå Sandra! Hon gjorde VÄRLDENS finaste blogginlägg igår (HÄR KAN DU SE DET)



Hat

För varje dag som har gått har jag trott att saker och ting har blivit bättre och bättre. Men jag har visst trott fel! Det ör inte alltid man älskar, för just i denna stund HATAR jag verkligen

Några av de få bilder som togs i fredags

image70Johanna vs Kricksimage73
image72
Krickan och Sara i glada daaaar





image74Somnar man först får man skylla sig själv ;D

Enhörna Lövsta 1 April 2007

Sandra, hon tror nog att jag skämtar! Men det gör jag verkligen inte! jag pratade med henne i telefonen tidigare ikväll! Vi la väll på kanske vid 10 tiden! Jag försökte verkligen somna, och jag lyckades YES! Tills hem telefonen ringer runt 11 tiden. Sandra! Åh nej! och det värsta var att hon frågade en fråga som hon lika väl kunde ha väntat med att fråga itll imorgon! Det kan ju inte ha varit så viktigt att få reda på just ikväll om jag hade ringt William nått!? Iallfall, nu kan jag inte somna om. Jag är RÄDD, brukar aldrig vara de när jag är själv hemma i vanliga fall! Men jag är det nu! Jag vet inte vad jag ska göra, det går inget bra på tv, inga roliga filmer, finns inget gott att äta. Ingen annan är vaken som jag kan prata med och sist men itne minst jag kan inte sooooova!
Men jag vet Sandra att du vet att jag kan somna om hur lätt som helst och sover konstant och verkligen inte har några sömnproblem alls. men det var ju en speciell natt, sa jag till och med i telefonen så hon visste om det!
Åh Tack för en härlig sömnlös kväll =)


Nästan fullmåne, så gott som

Nu kommer Sandra skratta när jag säger det här, men jag kommer inte kunna sova inatt. Jag är själv hemma och det är så gott som fullmåne. Jag vet att det kanske låter lite fånigt, men så är det! Jag kan inte somna när det är fullmåne och inatt blir det ännu värre för att pappa inte är hemma. Mitt ända hopp är att Julia är hemma, men det kan jag knappast tänka mig att hon är. Men som i Vita lögner, "Men hoppet finns ändå överallt". Jag hoppas och ber att hon kommer hem ikväll!


Läste i almanackan efter att ha upptäckt månen, jag är inte helt ute och cyklar! I almanackan står det att det ska bli fullmåne imorgon natt. Så jag hoppas att månen har nån millimeter kvar att bli ljus på!


oja

Riiiiiing Riiiiing! Varför ringer inte människan! Det har gått 10minuter MINST, och ännu inget samtal.
Eve är väldigt busy uppe i kläppen kan jag tänka mig. Rykterna går minsann ;D

Har varit och kollat Ssk-Björklöven. Grattis!
men väldigt dåligt spelat av ssk måste jag säga! Och från och med idag, Älskar jag Leksand!

Själv ikväll, glömde min plattång och mitt smink hos Helene så jag blir nog hemma från skolan i morn kan jag tänka mig. jag hörde att det skulle bli bra väder dessutom, soltime!


Coming around again


We been so long waiting
For the all time high
We got a damn good reason
To put your troubles aside
And all your winter sorrows hang ?em out to dry
Throw it away


RSS 2.0