Operation Livboj

Igår var vi ute och gjorde Södertälje Farligt.. Vi fick det vi ville åt och faktist lite till. något så bra att vi inte kunnat haft mer tur. Iallafall hela grejen var en liten planering inför kryssningsfesten som äger rum den 28 mars. Långt kvar vi vet men det går fort och sen åker jag coh då hinns det inte fixa så mkt... Ikväll ska jag på hockey... Robin fyllde 20 i torsdags grattis till honom!



Kondooom... Kitty cat... pantern (korpen)....




Oj oj oj ...

har jobbat idag nu är det bara 6 dagaqr kvar... skönt värre. har precis lagat mat... maja kemp lotta och cissi är här . vo har ju mat dagar på torsdagar och idag var det mintur att laga mat.. Blev korvstroganoff med ris.. mm..

Hartärning senare...

Oj oj oj ...

har jobbat idag nu är det bara 6 dagaqr kvar... skönt värre. har precis lagat mat... maja kemp lotta och cissi är här . vo har ju mat dagar på torsdagar och idag var det mintur att laga mat.. Blev korvstroganoff med ris.. mm..

Hartärning senare...

Du missade en riktig pudding...

Idag har jag jobbat på föprskolan nu är jag inne på min 16 dag så det känns jävligt skönt faktiskt.. Hade ett avbrott i söndags faktiskt måste jag erkänna, var helt sliten och sjuk.

Jobbet idag gick fort. gjorde inget speciellt tror jag, inte vad jag kom ihåg. Var på bio igår med kemp  marissa tania och tony, så var redigt sliten imorse när jag skulle upp. började kvart över 7. Imorn blitr det skönare då ska jag stänga så då får jag även sov morgon till halv 9... Efter jobbet åkte jag hem och hämta lite mat och dylikt. sen vidare till kemp där jag lagade värsta gormetmiddagen.. mackaroni pudding, blev galet bra måste jag själ vsäga. Får man säga tt Man själv är riktigt jävla bra på att laga mat ? Det får man...

Nu ska eller har sara tvingat med mig till träningen fast kjag egentligen inte orkar. så  jag måste gå nu för Lottis kommer och ska hämta upp oss. Vill ju itne sinka laget (Bilpoolen) eller hur...
Juste något att se fram emot..

-Thailand 6 mars - 15 dagar fram
- Inför kryssningsfest, kryssningstema. 28 Mars
- Kryssning med gammel haggorna 24 april


Sex is on fire-Kings of leon

då var det dags igen då...

ska rätta det jag skrev fel i senaste inlägget. jobbar 26 dagar inte 16 :P haha det hade ju inte varit så jobbigt... ville bara att man ska förstå HUR jobbigt det är med 26 dagar på rad...

Nu ska jag snart i väg på träning., sitter hos kemp vi har ätit, som vanligt..
förskolan idag... var roligt som vabnligt...

snart, snart....


Förskolan

Ska jobb apå tomtits förskola hela februari... Jobbar 16 dagar i streck hur fan ska jag orka? :o Men sen blir det thailand 6 mars då får jag passa på att njuta. ska bli så skönt att komma iväg... Ligge rhemma och är jätte trött nu har träning i morgon bitti sen ska jag jobba efter det. sen hem ochs ova och upp och jobba på sndag med!!

Ja får se vad som händer, och fötter

RSS 2.0