THE GIANTS

Tredje året, vinst för The Giants! Fan va bra gjort! Inte ens Ranja kunde slå oss. Har precis kommit hem och klockan är väll runt 4 på natten. Jag fick skjuts av johanna, tack för jag orkade inte sova kvar på vacksta, gjorde det förra året och då var jag död dagen efter. Får se om det blir skola imorgon.
Egentligen ska jag bo hos sandra, menjag vågade inte ringa och komma hem till henne nu inatt eftersom vi redan hade bestämt att jag skulle sova på vakcksta, så det får bli en kort natt hos min mor, Hon blir säkert glad. Eller hon BLIR glad!

Nu vet jag inte vad jag ska göra, är inte så trött för nu har jag piggnat till! Så jag ska väll kanske gå och ta mig nått att äta så jag inte krymper min magsäck mer!
HAHA Nu kom min mamma in, Hon var inte alls glad!!!!!!

Bilder kommer så fort jag fått dom :)

NATTINNEBANDY

Ikväll är det nattinnebandy, vi är fullt redo och har varit i stan nyss och handlat massa guld saker! det är ju trots allt guld året vi går ;) Iallafall. sitter på saras rum nu. vi ska strax börja fixa och sådär! blir nog rätt bra tror jag =)

Det är ett himla liv på tjejerna!!! HÅLL TYST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PARTYBBILEN ;)

Sandra

Tack för all hjälp!!! <3

STÖRDÄCKEL

Jag blir så jävla förbannad! Nu har jag blivit utsklängd och får inte vara hemma, för ANDRA gången hann inte vara hemma mer än två dagar. Vad vill han?!?! Och det värsta är att jag får inte bo hemma för att jag sa att jag inte orkade diska, vilket jag annars brukar göra varje dag 2 gånger. Lagar mat åt låna och nu säger dom att jag inte hjälper till med nånting!!!!!!!!
Neju nu ska jag gå ut och slå på nått hej!

Så gott som Död!

¨första träningen på ett bra tag. Vi börja med attt speinga till bstora vägen på vaxta fram och tillbaka. så gott som död då innan träningen ens börjat!!! Sen ar det passningsövnign som var tråkigt sen spel!!! Det var jätte kul förutom vissa personer som har lite väl mkt egoist i sig som ALDRIG byter!!! lite smått less på det nu !!

Ska strax sova, skola imorn!

Ses

Laser doom

Idag var vi på cybertown och körde laser doom. Jag kom 3 i hela klassen haha hade bara sölve och jesper över mig vilket var riktigt bra ggjort av mig. det var himla kul och jag kan säga att 20 minuter räckte!
Ikväll har jag förta träningen på ca 3 månader hur ska det gå!?!?!
Ska laa mat nu tillm ig och LIna hej svejs

kom hem

Kom hem från mora nu! kan inte sova!

Mora!

Idag ska vi åka till Mora! Har inte så mycket mer att säga än att jag är inte suuuper sugen direkt. Men som man brukar säga det blir vad man gör det till!

Är trött som ett djur, tror jag inte har sovit många minuter inatt. Kanske en halvtimme! Men det får jag leva med, tågresan äör lång och hoppas att jag kan sova lite där!
Ska möta mimmi klcokan 10 utanför jätten och det är om 20. Så jag måsdte skynda mig att packad et sista. och trot eller ej den här gången kommer det inte vara jag som har mest grejer med sig så som det brukar vara, jag har enbart hållt mig till EN väska =) och lite vid sidan av men det räknas inte!!!

Hörs




Skolan

Idag var världens onödigaste dag iskolan må jag s'äga! Jg aåkt ehem efter skolan med jocke och hämtade en bil sen åkte jag in till stan för att packa om min väska. vidare ner till Elin och nu har jag komm ithem och väntar på atm in far ska dyka upp! Sen ikväll ska jag äta middag hos mamma sen ska jag till Tk tror jag

LALALLALALALAAAALALALALALAAAAAAAA



But something happened
For the very first time with you
My heart melts into the ground
Found something true
And everyone's looking round
Thinking I'm going crazy


 

Har skjutsat in malin Till stan, trevlig biltur må jag säga.
L'ngtar faktiskt hem till pappa lite nu. Trodde inte att jag skulle det men det gör jag och nu vill jag hem






Onsdag

Började dagen med att möta emelie på stan. sen åkte vi hem till henne för att fixa lite grejer. Sen vidare in till stan, skulle se fotbollen hos mimmi! Det var en rolig kväll. Vi gick vidare efter fotbollen till olearys och sedan gick vi till stanleys en sväng! Där blev det lite tjaffs med en kille och så där men annars var edt roligt =)

NU är jag hemma har vart i skolan idag och provat studentmössor. Jag hatar det, för jag vill att det ska stå "Elin  0   Vackstanäs" där fram med det ska det tyldligen inte göra. ofta man inte får bestämma hur man vill ha sin egen mössa!!

Hemma

Idag skulle jag åkt 11 bussen för att möta emelie på stan men haha jag får inte åka nånstans för min mor! Men jag åker strax iallafall. Jag vet bara inte vad jag ska säga att jag ska göra ikväll för vi ska ju se fotbollen hos mimmi, men jag är sjuk och MÅSTE vara hemma och åh jag vet inte. Så farligt sjuk är jag ju inte.
imorse när jag vaknade var jag jätte trött!!!!!

Lördagen

Eftersom att jag har fått klagomål över att jag inte bloggat om i lördags får det bli ett sent inlägg om den dagen.
på dagen var jag på älvsjömässan det var rätt jobbigt. seb bär jag kom hem gick jag över itllm immi lite senare på kvällen. där var folk, det var rätt många så jag orkar inte säga alla namn. Vi had edet trevligt och kollade på Sverige matchen. Efter en stor besvikelse gick vi vidare till Stanleys: döär var det rätt dött och vissa minna inte ens att jag var där *host* tobbe *host* Sen var det väll inte så mkt mer om den kvällen. jag harlite bilder att lägga ut mendom kommer men inteidag :)


Nöjd? =)

Sjuk

Idag var jag sjuk! var hemam från skolan men åkey dit en timme för att hämta lite läxböcker! nu ska jag äta och sova.
Har inte så mycket mer att säga om dagen kanske. För inget speciellt harhänt.. MEn iallafall!

Nu har jag tråkigt, det är visst hur tråkigt som helst att vara sjuk + att jag inte får var ahemma så jag är iväg tvingad till mor min! Wie
Nu ska jag gå ut på en promeand tror jag! Juste fotbollen börjar på måndag!!! Längtar längtar längtar, eller inte

Bodaborg (Karlskoga)

Idag har vi varit på Bodabor g, det var tråkigt Fast bil resan var faktist rätt rolig när vi åkte dit! Vår bil vann kan man säga (:
Men iallafall hjag har blivit riktigt sjuk och får egentligen inte vara hemma för pappa. Men så kan det vara!
imorgon har vi sovmorgon till klcokan 10. Behövs känns det som.
Inatt drömde jag marderömmar och låg och hosta hela natten så jag har i princip inte sovit någonting kan man säga! nu ska jag vänta att på att pappa och helen kommer hem och sen ska jag prata lite med dom kanske!

Försvinna

Det blir inte bättre, det blir bara sämre och sämre för varje timme som går! Tyvärr!

Marre här

Tjena!

mitt namn är martin och jag sitter i skolan nu brevid elin K, vi har det väldigt mysigt här.. sitter själva här i mörkret :) och bara kramas.
nu kom jesper bakom mig och han ville också vara med på mitt å elins kramkalas, men han får inte!! eller jo kanske om han är snäll :)
men nu vill jag åka hem,, så jag gör de nu pusshej!

Fredag hela dagen

Ikväll ska vi ut i sthlm! Ska bli riktigt roligt! nu sitter jag i skolan!!! 
Imorse gick jag upp tidigt. Körde pappa till sthlm senåkte jag hem  a nu är jag ju i skolan måste upp till kytan så inte monkan hinner stänga :P

Att återvinna

Idag fick jag ta bilen till skolan för att sen efter skolan åka direkt till enhörna och slänga en massa skit som jag och pappa sparat på oss under åren :)
Jag vet inte ritkigt hur vi har det med lektioner idag men iallafall tänkte åka dit och kolla för säkerhets skull!
Pappa kom nyss hem också, gör han annat än att sover? jag förstår han men det blir lite trist i längden måste jag säga. Dom gångerna man pratar med h onom pratar han i sömnen tror jag!
Igår var jag och Elinp hos eve, vi kollade greys. Det var roligt. Jag och elin åkte hem med elva bussen, det var ju dubbel avsnitt igår :)

pappa

idag vill jag ägna mitt inlägg åt pappa

Snart blir det bättre

Klättring

Idag har vi klättrat det var tråkigt! jag är jhöjdrädd! senare kommer Elin för bi och nu måste jag göra en maswsa läxor klart!!!

okra

Okra spex.
nu ska jag ner till Elin.

Lördag kväll

Igår var jag ute med ett par kompisar, det var roligt. Kvällen gick fort och sen var det dags att sova! Nu har jag städat hemma till att pappa och helen kommer hem sen ska jag laga middag åt dom också =) herå

Nu har jag förberett maten och nu väntar jag på att dom ska komma hem. som vanligt sena!! Min far säger en tid och då får man räkna med nån timme till.

HAHAHA min mobil ringde nyss! Jag skrattade som en tok (För mig själv). Det var nån kille som jag och eve hade stått och pratat med igår, han trodde jag var Eve tydligen men jag hänvisade honom till rätt nummer!! (A)

att utgå, att försvinna!

I should know who I am by now
I walk the record stand somehow
Thinkin' of winter
The name is the splinter inside me
While I wait


Varför ska det vara så jobbigt! En miljard saker i skolan. Får jag för mycket så vet jag att jag inte kommer göra ett dugg istället! Jag får väll sitta en fredag kväll och fixa allt jag borde! Men vad borde man göra egentligen? Neä för jag fattar itne ens vad jag ska göra! Kan inte mina skl lärare ge mig uppgifter som man förstår. En hel klass kan ju inte ha fel, eller två klasser! Depp att prata om skolan i bloggen! Slut!
Ska gå ut nu och hoppas åp att jag aldrig mer kommer hitta hem igen!


+ 6
- 5



I miss you still

KOST !!!!!!!!!!!!!!

Idag skulle jag renskriva i data salen jävla dan. när han har lektion får man itne vara där. han säger att hans klass behöver alla datorer men dom behöver ju inte ens det det är för tok mycket datorer för eleverna!!! och nu sitter jag i textilsalen och här är datorerna så sega som man orkar inte jobba. Och jag ahde plugg humöret upp och skulle verkligen jobba för en gång skull. Men iallafall!

Nu ska jag vidaer

Shakespear in Love

Nu ser vi på film på Engelskan. Första delen somnade jag och nu när jag har tagit mig en kopp kaffe så har jag piggnat till lite :) Men jag har ju missat halva filmen så deet känns som att jag inte orkar riktigt att se den. Så jag tänkte att jag skulle plugga lite svenska eftersom att jag ligger liiiiite efter där.
Igår sov jag hos Sandra, vi var en väng hos Ida och såg greys, Sen åkte vi hem och som vanligt blir jag trött och vill sova. Sandra tjatar på mig att jag ska berätta nått kul och nu har jag äntligen kommit på vad jag ska prata om för att få sova!!! hihi.

Imorgon är det winterparty på Tk, alla ska klä sig i vitt  =)

Druvan och Sandra

Igår hade jag och druvan en underbar dag tillsammans. Sen åkte vi vidare till sandra. Jag fick säga adjö till druvan och tacka för dagen :) Vi kte hem till mig och handlade och sådär sen hade vi en nyttig kväll! Det behövdes efter allt onyttigt vi JÄMT äter. Sandra, tack så mycket för hjälpen med pluggningen igår provet gick jätte bra idag!
Nu ska vi strax ha styrketräning, gymma lite. Jag är faktist inte jätte taggad på det. Men jag m åste ju ta tag i mitt liv någon gång!

Hörs

Tack

Tack Sandra för lånet! har tagit väl hand om din pärla :)

Ska nog sova hos sandra idag! Åker direkt efter skolan!

KÖRKORT

Idag tog jag KÖRKORT

NERFÖRSBACKE

Jaha igår var jag uite det var roligt! Sen kom jag hem och somnade och idag har jag varit ute i enhörna och packat! Det var länge sen jag skrattade så mycket med pappa. Han hade sparat på sig en hel hög onödiga och helt otänkbara prylar!
Nu väntar jag på att eve ska komma vi ska käka på stan sen ska jag hem och jobba ikväll!

NERFÖRSBACKE

Jaha igår var jag uite det var roligt! Sen kom jag hem och somnade och idag har jag varit ute i enhörna och packat! Det var länge sen jag skrattade så mycket med pappa. Han hade sparat på sig en hel hög onödiga och helt otänkbara prylar!
Nu väntar jag på att eve ska komma vi ska käka på stan sen ska jag hem och jobba ikväll!

RSS 2.0