AAAAAAAAAAJ

Idag tog jag blodprov, jag är hur sprut och n¨l rädd som helst.. det var jätte obehagligt!!!! Någonting jag hoppas att jag ska slippa iframtiden!!
Nu sitter jag hos lin har nyss vkanat råkade somna, var hur trött som helst!!!! Vi ska äll börja göra oss iordning om en liten stund..

Skriver mer sen

Oj eller vad säger man!?

Skulle träna, gick till sandra innan. trevligt besök.. Sen gick jag till ip och det var en seg träning bara tio där.. vi hade lite lattjo.. Sen fick jag skjuts hem av johanna det var treeevligt det med :) Nu ska jag nog hoppa in och duscha, måsted lösa skjuts till imorgon också, ska åka till vårdcentralen... Jag blir iväg trvingad visst vill jag gå och kolla vad som är fel, men orka haringen skjuts!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BLÄÄÄÄÄÄ!!!!!!!!!!!!!


nemen!?!?!

Oj, eller vad säger man?

Torsdagggggggggggggggggggggggg

Idag har jag varit i skolan! Yeah!! Hade först engelska med KARIN hatar henne så mycket.. Hon sa till mig på dom enskilda samtalen idag att jag kanske inte kommer kunna få g i kursen och till en annan i klassen sa hon att han borde byta val!! Är hon störd..?!
Sen hade jag svenska med seg Ulla, vad jobbig hon är!! :P Nu är jag hemma fick skjuts hem av jocke. skönt! ska snart i väg på träning som jag inte orkar!!!!!!!!!!
Herregud vad jobbigt.. Juste ny visning på huset i morn det var några fler som ville komma och kolla! hoppas det blir sålt annqars blir det lite jobbigt, eller jag tycker synd om pappa dåååååååååå...

Jag har inte mycket mer att skriva om!!! roligt eller hur...

hi

image146
image144

SOMMMAR SOMMAR SOMMAR!!!

Onsdag

idag har jag varit i skolan till tolv och haft styrketräning det var rätt seft. nu kollar jg på shrek 2... sen har jag match. jag som är så trött... Annars ska jag inte göra så mycet ska väll försöka sova en stund och kanske överraska sandra om jag hinner :)

TRÅKIG HON ÄR DÅ!!!! Ähh spela roll :) Hur kan man vara sur på en sån söt människa?!
Men mina överraskningar har en tendens till att misslyckas måste jag säga!!!
Nu ska jag snartr iväg på match, har feber och mamma försöker tvinga mig stanna hemma. men nu måste jag ju vara med det är ju lite sent att komma och vara sjuk nu!! Får slänga i mig lite extra doser alvedon...
Sandra skulle ju ta 17.22 tåget hem så jag hinner inte gå till henne eftersom att min samlig är om 6 minuter..   ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

Spelade match förlorade med 3-2 men jag gjorde 2 mål... HAHAH ofta jag gör det!!!! nej men jag fick ställa migi  målet en stun dmed haha höll nollan...

Tisdag

14.15 Har just kommit hem från skolan. fick sluta tidigare, skönt. Fick skjuts hem av martin också vilket var Hur skönt som helst.. Hade en jätte seg dag gick i genom tusen uppgifter med jobbiga Eva!!!! Det är en lärare jag faktist verkligen inte tycker så särskilt mycket om.. Väntar på att sandra sa komma hem sen går jag till henne och efter det har jag träning.
21.08 Idag somnade jag när jag kom hem från skolan.. vaknade klcokan 6 av att mamma väckte mig. min träning började klcokan 6, bra jobbat. Åt lite sen gick jag upp till träningen. Jag förklarade vad som hänt sen gick jag till sandra för att byta om! var med lite men gick av när det var 20 kvar av träningen... Pappa kom och hämtade mig och nu ska jag äta sen soooova om jag kan...
Jag GJORDE det!!! HAHAHAHAHAHA

Godmorgon

09.25  sitter hos Helen, väntar på att bli hämtad. Inatt har jag sovit bra men ja hade en jätte läskig dröm.. Jag tror jag skrek till inatten för jag vaknade själv utav det. Idag ska jag ha gympa hela dagen i skolan och sen har jag fotbollsträning, kul väder att idrotta i? - Nej
Juste, jag ska nog sova hos sandra ikväll kom jag på nu, måste gå och packa ner lite mer saker som jag ska ha med mig bara... hmm... Nu måste jag tänka. ahh jobbigt!!
17.46 Slutade fyra idag fick skjuts hem av johanna direkt hem till sandra!! skönt. Idag har vi bara paddlat kaja och gjort lite orientering, vi sprang vilse mitt ute i vakcstas skogar och besökte platser m inte ens fanns med på kartan... Men det var ju en upplevelse det med! Jag och sandra har varit nere och handlat lite och gissa jag öpta godis, som jag inte brukar äta!! Har varit värsta nyttig den senaste tiden! har träning om en kvart så jag ska väll gå ca 17.59. Sover kvar hos Sandra ikvä´ll, mysigt värre!

19.52 Sandra här! Hej! Elin har börjat sitt nya liv typ.. eller nått. Hon vill blogga dygnet runt! Kul, kul (INTE)! Eller iaf inte när man umgås med henne. Och vill ni veta en annan sak som hon gör. Jo Elin har ett beroende! Ja inte att blogga då då utan något annat! Nått PISSÄCKLIGT! Japp, men sånt är livet, faktiskt mångas liv!
HEJ DÅ TÖNT ELIN!!
ps. Elin säger att träningen var tråkig, regnig och kall ds.

Lördag/ söndag

10.00 Vaknade nyss! haft en mkt trevlig kväll, var ute sen efter fest hos en jätte skum kille, men det var kul även om jag känner mig lite taskig!!! Men Nu måste jag fixa hos helen innan dom kommer hem!!! :P

12.00 Jag kanske är världens tönt men jag orkar inte bry mig... Jag såg nyss på raise your voice, det är en av dom sorgligaste filmerna jag sett. Kanske kan det vara för att jag är väldigt trött och sådär, Men jag tyckte verkligen att den var väldigtr aa, gråtig :P Men iallafall nu ska jag nog sätta på shrek eftersom att jag inte har  sett den än och alla pratar om den hela tiden typ :p.. juste matchen var inställd idag... skönt för både mig och anne ;)

15.00 Efter ett evigt tittande på en massa olika filmer gav jag upp hoppet med att kunna somna! helt oenkelt omöjligt. Jag sitter i fönstret och kollar ut, längtar! Varför varför... Ja, iallafall bestämde jag mig för att ta mig en promenad genom mitt gamla område inne i södertälje, många minnen dök upp och jag kunde inte låta bli att småle när jag gick förbi vissa platser! sandra ringde mig på vägen, fick beröm över hur hurtig jag var! alltid lika kula tt höra dessvärre händer det inte alltför ofta. Men nu sitter jag och väntar, väntar på att pappa och helen ska komma hem! Ja vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Har testat på allt som finns här nu i helgen :P.. det blir nog en iskall dusch nästa. Om folk undrar varför jag bloggar så mkt just idag är det flr att jag är väldigt uttråkad och har verkligen ingenting att göra och mer lär det nog bli under dagens gång.
22.05 Har vart hemma en sväng, visningen gick tydligen bra och det var mycket intresse på huset. Har sovit lite nu åp kvällen och nu sitter vi och kollar på Beck! Så det finns inte så mkt mer att skriva om. ska väll försöka sova hyffsat tidigt iallafall. Eve kommer och hämtar mig imorn så jag får en rätt lång sovmorgon :)

Godnatt

Nej

Igår speladwe vi match mot united- förlora med 1-0 tydligen en värdelös match. såg tydligen ut som matchen mot nyköping.. ILLA!!! Jag kunde inte vara med jag var sjuk!!! Igår var vi ute och åt jag pappa helen malin lina och farmor det var trevligt.. och nu ska jag vara själv hos heklen till imorn!!! Jag har köpt hem en massa chips godis dipp pepsi, min kväll är fulländad :)

Får se vad som händefr sen kanske ringer elin!! Kollar om hon hade det trevligt i natt ;) vem vet!! var förbi henne igår kväll men ja hon var uipptagen!!

vet itne vad jag ska skriva mer! men jag lär ju upptadera senare uner dagen när jag vet va jag ska göra!!
OCH MIN GRANNE KOMMER HEM IDAG ;D Wiiieee måste hålla utkik ;)

GRATTIS

image240grattis till körkortet!!!!!!!!!!!!!


En glömd sak!!!
Det hände en sak för inte så länge sen!
"Vi är så jäkla STEKIGA" BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM 

hahahahahahahahahaa

Hemma idag

Jag vaknade när pappa ringde mig i morse, han sa att jag skulle ringa vårdcentralen. jag somnade om! Sen tringde han klcokan 9 igen! Han var sur för att jag inte hade ringt än. Men iallafall . mår fortfarande dåligto ch jag vill vara med på matchen ikväll vilket jag vet att jag inte kommer få! Det kanske är bäst. I helgen ska vi bo hos Helen för vi har storstädat och sådär inför visningen på huset i morgon!! Spännande och se om det kommer mkt folk.
HJag har fått veta att en familj inne i ekeby är intresserad!!

Idag är klassen uppe i sthlm och paddlar kajak och spelr mini golf. Trist att jag behöver missa det men det är ändå skönt att vara hemma! Men vi hade första lektionen med schouman och det är väll kanske inte så bra om man är borta på den!

Nu har jg hört flera dunkar på fönstrerna, det måste vara fåglar haha!! Att dom aldrig lär sig"!


image236image232image213image206image201


Onsdag

Igår var jag ute med emelie sophie och mathilda et var mkt trevligt.. Hände en massa störda grejer! Hampe kom inte in och arvid peder jocke decka alla tre, ja störd kväll helt enkelt!!!!  Skolan idag var den jobbigaste dagen någonin!!! Ärligt talat det var verkligen hur jobbigt som helst ..

Nu är jag sjuuuuk... har jätte ont i halsen och har säkerligen feber!!!! jobbigt värre!! Match i morn och jaa! Ska äta middag med familjen också men jag kanske inte kan va me för jag har match känns lite trist faktist!!!!

Nu ska jag kolla på fucking Åmål!!!! Herååååå

Har sovit en stund, mår inge vidarebra.. jag mår SKIT!!! Usch det är faktist inte roligt och jag orkar inte göra nåntong , sen skulle jag lagamat och brände maten och var tvungen att göra om allt igen!!! ORKA!! Segt!! Önskar att pappa kunde kommahem och ta hand om mig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Skola

Idag har jag varit i skolan IGEN.. ag är redan trött och somnade på lektionen igår, första dagen!! jag är ledig på onsdagar visar det sig men eftersom att jag är en såda plugghäst så har jag lagt till en lektion så jag slipper vara hemma (A) :P neä men jag har lagt till styrketräning... nu väntar jag på att eve ska städa klart sitt rum och i kväll blir det utgång tror jag!  =)

Dm vinnare

Idag vann vi Dm. det satt hårtinnem en vi ÄR värdiga vinnare!! det var faktist ritkgit kul att vinna! idag var det även förta dagen i skolan! det gick ju som det gick. Helst av alltskull ejag kunna tänka mig att var pensioner!!!!
Och jag skriver som en kratta idag men jag orkar inte ändra så skitsamma:)

Ska nog gå och ta mignågot gott att äta se n skajag SOVA!!! SOVA SOVA SOVA!!!! :D

Juste, Ska ju hälsa till Stor Sara ;D Hej hej!!!

jasså

Helgen har varit helt okej, lite besviken igår blev jag men ananrs hade jag det väldigt trevligt med Eve och Elin.
Sov hos Elin och gissa? jag för första gången i mitt liv, SVIMMADE idag!! Imorse så såg Elin mig bara falla ihop helt plötsligt! det var lite creapy må jag säga! Sen spelade jag match gjorde ett mål faktist, inte allt för vanligt. Sen förlorade vi med 2-1, men det är en annan femma!
DM final på tisdag södertälje ip klockan 7 mot södertälje

Nu ska jag äta sen ska jag gå ut och hjälpa pappa hade jag tänkt!

Mötet

Idag Ringde Julia mig och frågade om det stog nån cykel vid bussen, uttråkad som jag var sa jag till henne att jag möter henne. Det var ju lite snällt av mig. Gick till bussen och tillbaka för att hålla henne sällskap :) På vägen till bussen möter jag min Morfar som jag träffar 1 gng per år kanske. Chockad jag blev seriöst. Han stanna och så pratade vi en stund och sen vidare mot Lill ahl.
Gick sen hem till Julia och vi kolla lite på tv, satt i solen en stund. Jag sprang hem en snabbis för att sedan gå ner till Julia igen. När jag kom tillbaka hade hon börjat med maten. vi åt sen åkte hon hem till Carlos! Snart kommre vi lkunna träffas oftare! 

Nu är jag hemma och jag ha komit på en sak, när jag är uttråkad så äter jag!!!! Jag har ätit konstant från att jag kom hem. inte konstigt att jag börjar bli fet! Pappa har varit borta rätt länge nu så det finns ju inget gott att äta och jag orkarju inte gå till bussen för att åka till ekeby och sen ta bussen tillbaka och gå hem från bussen för att göra en sån sak som att handla!! Då får jag svälta vilket jag behöver...

!!!!!!!!!

Här är något alldeles NYTT

Fredag!


Idag väckte pappamig tjugo över 9!! Jag hatar att bli väckt av telefonen. Jag somnade på soffan i natt och förutom telefonen så chockade det mig! Man får tydligen ingen bra sömn av soffor, önskar att jag hade gått och lagt mig i min säng innan jag somnade framför DH igår! Idag blir det till att umgås med fadern min, tror jag. Eller neä skoja, han lär ju åke itll Helene även fast han har varit borta hela veckan! Äh orkar inte tänka på det.. Som sagt ikväll hade jag täänkt äta middag med min far, men om det mot förmodan inte skulle bli så ska jag bara vara hemma! Det behöver jag! Imorgon blir det utgång med tjejerna hoppas jag. dom kommer ju hem från turkland :D Det ska bli en bra kväll och måste berätta för dom om min stora hemlighet :D hihi och såklart vill jag höra allt om deras bravader! Dom ringde mig i onsdags men jag åkte bussen genom malmsjön och dom som bor i enhörna vet ju att man inte har mottagnign där så det bröts och dom ringde inte upp igen ):
Neä om man skulle gå och lägga sig ett tag och sova lite lunch!!!!!!!

För jag kan aldrig glömma dig- åh nej
När jag är vaken drömmer jag- om dig
Drömmer du om mig?



image239
 Che'Nelle - I fell in love with the Dj

!!!!!!!!!

Önskar du att du bodde någon annanstans? Nej verkligen inte!
Tycker andra att du är attraktiv? Nej verkligen inte!
Dricker du alkohol? Nej verkligen inte!
Använder du droger? Nej verkligen inte!
Röker du? Nej verkligen inte!
Vilket schampo använder du? Gliss
Vilken parfym använder du? Dkny Red
Vilka skor använder du? Fotbollskor
Vad är du rädd för? Skitsofrener
Gillar du att tvätta? Ja alltid!
Gillar du berg & dalbana? Absolut



Senaste...

Filmen du köpte: Hm, säg kan det ha varit bert? :P
Låten du lyssnade på:  Jason mraz - I'll do anything
Låten du hade på hjärnan: Ravi - As to i osljo
Personen du ringde: Det måste ha vart pappa
Personen som ringde dig: Pappa
Tv-program du tittade på: one tree hill
Personen du tänkte på: Sandra (Hon var på min match utan att jag visste om det, måste messa henne tack!)
Boken du läste: Sandras bok som var jätte bra men jag minns inte vad den heter
Gången du badade i ett badkar: En månad sen kanske
Gången du badade i havet: Tre veckor sen
Teaterföreställningen du besökte: HAHA nån dålig med skolan


Har du någonsin...
Gråtit över en pojke: Ja det harjag gjort
Gråtit över en flicka: Ja, det tror jag.
Ljugit för någon: Ja tyvärr
Varit i slagsmål: Ja
Blivit arresterad: Nope



Antal...

Gånger ditt hjärta har brustit: 1
Olagliga droger du har tagit: 0
Personer från grundskolan du har kontakt med: några
Skivor du äger: många!
Gånger ditt namn har varit i tidningen: några gånger
Ärr du har på kroppen: för många
Hårstrån du har på kroppen: för många.

Vem är snyggast i världen? josh hartnett
Har du varit kär i honom/henne? jaaaaaaaaaaaaaaaaa
Har någon varit otrogen mot dig? inte vad jag vet =/  
Hur många på din polarlista har du hånglat med? Vadå?
Brukar du oftast ragga eller bli uppraggad? Ae jag vet inte.
Är du svårflörtad? Det beror på vem som flirtar.
När är du född? 6 Oktober 1989
Vad har du gjort idag?  Sovit och tränat
Vad gjorde du igår kväll? Igår kväll var vi ute jag och några kompisar.
Vad vill du helst ha nu? Jag vill ha en kompis
Har du nytvättat hår? Neej, ska hoppa in i duschen snart
Vad luktar du nu?  Svett
När blev du fotograferad senast? Igår :P
Vilket är ditt livsmål? Livsmål? har nog inga
Har du använt någon hårprodukt? Ja
Saknar du någon nu? Jaa :(
När var du i en affär senast? igår
Mötte du någon du kände då? Japp =) ett trevligt möte
Tycker du om dina grannar? absolut
Använder du icq eller msn? Msn.
Hur många datorer finns i ditt hus? 1
När fick du senast en present? Minns inte
Vad drack du senast? Vatten
Umgås du med dina arbetskamrater efter arbetstid? Kan man säga ;)
Vilken är din favoritfärg? Gul, rosa
Sämsta färg då? Blå
Har du blivit hotad via telefon? hm tror inte de
Goth eller pop? Aaaallt.
Har du någon förebild? Sandra Elm
Hur många lampor har du i ditt rum? 4
Vill du ha barn? NEJ
Vilken färg har du på dina underkläder nu? Svart
Vad för kläder har du på dig nu? Fotbolls kläder
Hur ofta loggar du in på helgon? Vad är det?
Gillar du dokumentärer? Òm det handlar om nått intressant :P
Längtar du till din nästa födelsedag? Jaaa! 18!!!
Brukar folk säga att du ser äldre ut än du är? Haha snarare yngre
Har du rakat dina ben någon gång? Absolut
Vilka språk kan du prata? Svenska och engelska
Skulle du vilja ha silikonbröst? Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa eller inte
Hur många hål har du i öronen? 2
Vem pratade du med senast? Jesper
Vad pratade ni om? Inget speciellt


Allt jag ser...

Allt jag ser, allt jag hör, din röst din blick ditt skratt. Du har ögon som berusar en natt. Jag väntar om Tiden vill ifatt


Ja vad ska jag säga, har varit på träning. Det gick bajs! Som vanligt. Jag orkar inte gå igenom sånna här perioder. Jag har dom en gång per år, då jag bara känner hur sugit fotbollen är och jag vill sluta. Men jag har redan haft min gång för i år s¨å jag vet inte vad det här är för nått. Kanske är det meningen att jag helt enkelt inte ska spela!! Förmodligen är dte så, får ta mig en funderare och tänka på vad jag vill. kanske kan hinnamed att ta ett break för att sen komma tillbaka och se om det känns bättre. men Det har ju liksom kännts såhär direkt efter uppehållet under sommarn och då när vi satte igång igen brukar jag vara helt hysterisk men jag orkade inte börja igen. Så Ja som sagt jag får bannimej fundera och ta en liten paus och se hur det känns sen..
 JAG HATAR DIG


 


HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

Träffade JUlia igår det var roligt att se henne det var rätt länge sen :)
Kvällen började med att johan och emelie kom hem till mig. Sen åkte jag hem till johan och därifråpn vidare in till sta. ute mötte vi arvid cim david micke mfl. sen satt vi ett tag ioch drog vidare till TK. där var det dött :P ja senn gjorde vi inte så mkt mer. åkte en taxi hem till nykvarn och gik upp till matilda där phille och adam var!! Trevligt!
Sen hann jag med att ringa tovelita också !! hi

Neä störd kväll!! hej då

Elin Karlsson

SIdag har jag vaknat sent, igen! fast jag la mig jätte tidigt igår,konstigt. Men jag behöver väll sova kanske!
Juste igår bokade jag teori prov, är redan super nervös även fast det är lite tid kvar! måste börja plugga!
Jag vakande imorse HAHAHAHA mitt öga ser ut som f'n Helt svullet och helt rött. Jag ser knappt med det så svulletär det. Jag skulle kunna tänka mig att det ser ut som hans iöga i  ringaren i notredam :P Måste ringa vårdcentralen men dom har ju bara telefon tid på morgonen! såj ag vet inte hur jag ska göra och pappa är inte hemma hellerså han kan inte skjutsa mig dit.

Nya dagar väntar med nya tidsfördriv. När jag känner så tänker jag på dig!                        E

inga jordskalv där vi bodde, ingen frös och ingen svalt
men det skälvde när du rörde vid mig
du var sjutton jag var sexton och jag skolkade från allt
jag ville bara vara med dig

Nuförtiden så går tiden väldigt långsamt! Verkligen segar sig fram. I vanliga fall nu så här ionnan skolan börjar brukar det vara skönt, men just nu stör det mig nått så fruktansvärt! Kan itne bara tiden gå så att det går fort!!!!!!!! Det är nu Onsdag eller är det tisdag? Nej det är Onsdag. Och kan det inte bli helg NÅN GÅNG!!!!!! Tid!!!         E

A

Du är saknad


image144


Ännu en vinst

Tredje vinsten för nykvarns damlag efter uppehållet! Detär ju rätt bra..
Idag vann vi matchen mot hällbybrunn med 3-1 och är nu vidare i final i DM mot SÖDERTÄLJE, vi möts igen trots allt ;D

Nu är jag något sliten, världens träningsverk och kan inte sova för jag är pigg! Får gå ner till vattnet och ta mig ett dopp! Skönt! Hej svejs

Kom ihåg mig då

När du står ensam kvar på tå
och ytan inte går att nå
När du träffat botten,
kom ihåg mig då
När du står på toppen och tittar ner
och det är ljust vart än du ser
När du har vunnit
Kom ihåg mig då


Idag har jag vaknat sent! Jag blev nästan sur är jag kollade på klockan, Det här g¨år inte. Måste börja vänja bort dom här dåliga vanorna! Ska träna ikväll tänkte jag, Ronny ville prata med mig.Hoppas det går bra! Sen efter det ska jag kolla på Marinas match med sandra, Spelas i gropen! 



kom ihåg mig då

28

    Ett ögonblick av vishet!


Hej hej hallå

Ida har jag sovit och splat match borta mot harg. vi vann med 5-1 och jag och resterande spelarna i laget var usla!
En aning trött så jag ska nog sova! Fadst FÖRST ska jag äta och njutaav vinsten! 






Stanna ett tag så jag får ta ett kort, Lyckliga dagar rusar iväg så fort !

Nykvarns SK vs Södertälje FF

image235 ETTAN KOM TVÅAN KOM TREAN KOM FYRAN KOM FEMMAN KOM OCH ÄVEN SEXAN

Vann matchen mot FF södertälje med 6-1.. Vi ägde sönder dom. Anna du har inte funderat på at byta lag tioll det lite bättre kanske? :P

Cheek to cheek

Igår var det roligt... Dansade och hade oss! kom hem 9 i morse, gick från bussen i regnet! ROLIGT!
Men iallafall. Natten var även den rolig.











Sorry seems to be the hardest words

Idag har jag vaknat inget speciellt har hänt. Idag kommer mäklarn och ska fotografera... Visningen sker om jag inte minns helt fel den 25 augusti så det 'r inte långt kvar nu!


Ikväll blir det kul hoppas jag! Måste ringa emelie, hon var inte inne på msn!

RESAN



image237image236image235image234image233image232

HAJSAN

Jaha igår då var det sönag och jag vaknade upp UTAN eve!! He, hur kommer det sig ? ringde henne men hon svarade inte.. tillslut fick jga tag på henne. Vi var ute i lördags, det var rätt roligt måste jag säga
Sen på söndagen så åkte vi och käka donken mat och bada vid sandvokens brygga med Ett GANG ;D
Neä det var ju rätt trevligt.
Nu har jag just gjort i ordning mitt rum för visningen!!! HAHAHHA rooligaste saken, j ag har en fisk som pappa tvingade mig att slänga men för tillfället är den gömd i min garderob!! Nyss gick pappa in och öpnnade den men han missade den som tur var, annars hade jag varit död nu :P
Men jag vill inte döda min lilla älskling!!!

Pappa säger att det ska vara rent och snyggt och prydligt på en visning!! MEN va fan :P dom får väll ta det som det är!!

Ikväll ska jag nog glo lite film och svulla lite! Ha de!

Den omtalade resan


Jo

Dom senaste dagarna har vart dom mest händelserika dagarna i mitt liv! jag kan säga att vi har knytit många nya kontakter och fler kommer det att bli :)


You're one of a kind
































V                                 i                               t                      v                           å                                   i                                 o                               s                                l                       o


Ja!

Igår satt vi på stanleys och snackade lite, det lev så att vi blev kvar, Inte eve dock men alla andra. Det var en mycket rolig kväll och rätt mycket saker hände!!! ja men ialllafall. Jag sov kvar i stan och det belv faktist rätt sent! Kom hem till eve runt ett tiden idag och sen vidare. DET HAR VARIT DEN VÄRSTA DAGEN I MITT LIV!

HAHA

En dag på stranden! Idag vaknade jag hos eve, hon hade redan gått till jobbet. Jag åkte till malmsjön för att möta elin och kerstin! Riktigt trevlig dag. eve kom lite senare med. Sen kom vi hem jag och eve! HAHA vi finner en väldigt rolig sak!!

image207

Egentligen är den inte så särskilt rolig? eller? ;D

Ikväll tänkte vi gå ut med tjejerna! kan bli trevligt men är faktist bara sugen på att åkahem och kolla film!

RSS 2.0