Kvällen

Har haft en mys kväll med Sandra och Emma innan en dag i sthlm. Sandra hon är galen! Emma hon vet inte vad hon vill! Men vad vill jag? Jag vill sooooova!

Nu ska vi tydligen sopva efersom att dom är trötta. INte jag men ialflall! Thats life 1111

Midsommar


Midsommar 2006 firade vi hemma hos mig! Det var en trevlig kväll! En nästan helt oförglömlig kväll. Jag gick förbi gabriells hus här omdagen när jag var på väg hem från bussen, då slog det mig hur jag nästan höll på att glömma bort vad som hände den kvällen!

-Trubaduren är ett måste att komma ihåg, tror att han är glömd för vissa! Men inte för mig!
-Människorna uppe hos gabbe var ju intresasnta speciellt en tjej som kommenterade sandra "Har du också hittat nån gumman" eller nått sånt sa hon! Och sandra du vet vad jag pratrar om :D
- Vi dansade uppe hos gabbe

Fast egentligen var jag sandra ganska osociala. Undrar vad det var som försigick i mitt hus ;D Hihi



94867-65



Ett snedsteg av förlåt som jag förlät

Igår kväll var jag i Järna hos Ellie, vi kollade på världens sämsta snyftarfilm. Man grät inte ens! Detn var bara jobbig! The lake house hette den med sandra Bullock, hon som är en av mina favoriter! Riktigt besviken!

En dröm, en önskan, Ett MÅSTE


Idag vaknade jag, gud vad trött man är! ME jag ska nog åka in till stan idag =) Sen ikväll ska jag träna fotboll och vidare hem till Emma :D

Första dagen på lovet

94867-64

Jag vaknade av att Julia ringde tio i ett! Pratade om att Anna hade ringt henne! Jag fattade itne så mycket men jag vaknade till och såg att klockan var tio i ett haha! Jag insåg snabbt att min buss går om tio minuter om jag skulle hinn ain till stan och gå med till sydpolen med tjejerna. Jag tänkte att jag skulle hinna med och gymma! Men det fanns inte tid till att packa träningskläder! Men jag kom till Elin, hon bjöd på köttbullar och mackaroner, hur gott som helst! Sen begav vi oss dit. Elin skulle gymma så det var bara jag Eve och Anna som badade! Men vi hade riktigt trevligt. En hel del roliga insidenser hände =)

Nu sitter jag hemma, Vi ska fira Malin, Grattis. Hon blir 19 idag!
Sen ska jag nog åka itll Järna tror jag =) Det ska bli tervligt! Rolig början på lovet iallfall =D

Helgen

Min helg har varit väldigt konstig. man kan säga att jag har upplevt en sådan helg jag AKLDRIG trodde jag skulle behöva gå igenom! Det har varit jobbigt mentalt och allt sånt! Men tur är väll att jag har sandra =)

I fredag var det slappar kväll! I lördags skulle det bli en slappar kväll, Men efter en god middag med melodifestvialen fick vi ryck (Jag och sandra) så vi begav oss in till stan med 11 bussen! Trevlig resa med många roliga händelser. Vi mötte lite dfolk i backen där DOM åkte pulka! Det var trevligt. Men det var smnart dags för oss att knata mot bussen igen. Det var rätt långt! Men kvällen slutade inte där! Vi hade hela bussresan kvar :) Som i sig var ganska seg men ändå =D Vi kom hem. Gick och la sig och jag var skyldig sandra fotmassage efter att jag fick lyssn apå en låt som jag tycker är jätte bra men som hon döör på! snälll hon är :P det slutade med att jag masserade hennes dfötter i 26 minutetr faktist. Ganska snällt av mig! JAG VEt! Men som tidigare sagts under kvällen, Jag är ju faktist bra på Allt ;D

Lördag

Idag är det Lördag! Har varit på stan med fader och helene. Det började bra, men spårade sedan ur på slutet. Jag vet inte vad det är som händer!
Hur kan det bli såhär? hur kan man säga vissa saker till människor?

Idag ska jag iallfall träffa underbara Sandra, vet INTE vad jag skulle göra utan henne. Hon finns jämt där för mig när jag behöver det som mest! Känns skönt att veta. Hon ÄR verkligen den underbaraste!
Vi ska väll tjocka. NEJ för vi har börjat vårat nya liv :) Vi ska äta fruuukt till melodifestivalen ikväll!

Så här kan våra kvällar se ut allt för ofta! Det vill vi få BORT

1111111

Nu är det slut på gamla tider, nu är det färdigt inom kort!
Så är det med allt, och nu ÄR det verkligen slut på gamla tider



Elin


Var i skolan idag. Sista dagen, nu har jag looooov! Ska bara slappa! vet inte ritkigt vad jag ska göra faktist. men jag är fan riktigt trött på allt och alla! Men iallfall! Som sagt skönt med lov!

Nu tänkte jag sova klockan är mycket, sötlaser var är du när man vill prata?

Onsdag

Tråkigaste dagen i mitt liv. Inget roligt hände i skolan som det brukar göra. Usch usch! Vikarie på historian helt värdelös. Matten är helt obegriplig!! Men iallfall! Sen gymmade jag efter skolan pappa kom hem idag med! Men han sover hos Helene så jag våldgästade Evelina! Tack! Imorgon blir dte en tidig morgon Sen ska jag spela beachvolleyboll med fotbolls laget hur kul som helst!!!!

....

Söööööööötlaser. Ett blogg inlägg är så  mycket mer än ord.

Dreams

94867-6294867-59
Spending all my money on phonecards
94867-6394867-61
Waiting for my ship to come in, in from that ocean and home to this sea, harboring me

94867-60
I don't believe in four-leaf clovers

94867-58
All the luck they're supposed to bring



Snart lov

KroatienKROATIEN

Hjärter dam


94867-45
Där elljusspåren ledde hem till ung middagstid
Där allting var modernt runt sjuttiosju

94867-4694867-47
Där låghusen slutade och skogarna tog vid
där bodde jag, där bodde du





Söndag

Idag hade jag träning. Gick bra! Men har lite ont i halsen...
Jag orkar inte blogga nå mer!
Skola i morn. Pappa åker och komme rhem på Onsdag! JIPPI!

Hjärter dams sista sång

94867-4994867-50

men vid vägen längs bäcken som sakta ledde hem

94867-51

där är himlen lite närmre för mig

94867-52

där har tiden gjort en hållplats för oss och allt som hänt
94867-53
dit kan jag gå och sakna dig

Helg

Igår varjag själv hemma, jag var jätte trött. Så klockan halv åtta jag gick och la mig för att kolla på skärgårdsdoktorn! Jag hann inte se klart på ett avsnitt fören jag somnade! Och jag vaknade nu halv elva!
Fast jag vaknade till halv tolv inatt men somna om ganska snabbt iallfall!
Jag har hunnit drömma så himla mycke saker! Helt sjukt har det varit! Tex att jag och sandrab levnedslagna i Ronna =/. Eller att  vi åkte en hemmagjord berg och dal bana i sthlm, den var hur lågn som helst! HAHA

Jaja, idag får jag se vad som händer!

Gråa Dagar Skyndar Aldrig På

Idag har jag varit i skolan! Det var rätt Roligt på dramat idag! Men nu åker min far. Så j ag blir själv till imorn. GUD VAD JAG SKA SOOOOOOOVA! Bara ta det lungt! tror att jag behöver de!


Annars, vad har hänt idag? Inget alls faktist! Seg deg dag!
Eller jag åkte till Farmor och Farfar efter skolan.
Alltid lika mysigt fast jag somna
Men dom är ju dom
sööta!!!



Som plåster på såren

Men om man nu ska se det goda i det hela så fick jag en helt underbar kväll! även strulet innan så kunde jag koppla av och ha kul med mina vänner!

Jag och Emma dök upp till Sandra (ÖVERRASKNING) eller inte ;D . Haha Men det var dags för sandra att få hennes fina presenter. Tyärr köpte vi inte den sibiriska ekorren

111

Vi åt och drack sen åt vi lite till! Vi åt och vi hade mycket att äta


1111111

Vi skulle ha fått tag på Sanning eller konsekvens men ist blewv det john thucker must die. Det var en trevligt film. Lite störd men rolig.
Emma  Sandra i deras bästa år

1111

Skumpa fanns på plats Eller den kom ytill platsen(Det var ju trots allt alla hjärtans dag ) haha(A) 

111111

Efter att ha ätit mat från terrasesen och sedan frossat i massa chips och godis så var det GLASS TIME 
Det blir ju ingen kväll utan glass. Det finns en skillnad på mig och sandra+Emma. Kolla på mitt sätt att äta glass. och sedan deras! 

1111111111111111


Efter glassen så kunde vi inte sitta upp ordentlig, jag lovar, vi var så mätta så vi kunde i princip Rulla fram . Vi gock och la oss. Och jag blev utstött. Jag fick ligga vid deras fötter och hade äckel kuddarna haha och hade inget täcke (A) :D Men det spelade ingen roll för jag var med dom som jag tycler bäst om och då spelar inte matriella saker någon roll :)

111111111

Sen soooov vi. Och vi sooov! Fast jag vakna på natten och sandra blev sur. men det gör inget. Sen gick dom till skolan och jag låg kvar och sov :) nu sitter jag här hos Sandra. 

Kärlek


 

Ondskan

 Jag är the pure Evil! Rena ondskan! Jag vill inte vara det me flit,  men det bara blir så. Jag bråkade värsta med min far igår (På alla hjärtans dag, ännu en anlednig varför jag aldrig mer ska tycka om alla hjärtans dag) Jag hade varit på stan och köpt lite grejer till sandras kväll osv så tänkte jag men pappa har ju inte fått ågot. så jag gick och köpte ett fint miranda kort 2Ha en underbar all ahjärtans dag" men så när han skulle hämta mig vid bussen började han skälla på mig och han ville inte skjutasa mig till nykvarn och allt och vi började verkligen bråka. Då är jag kom hem så tog jag kortet jag hade köpt drev sönder det i fyra delar stoppade det i kuveret och sen la jag det på hans kudde i hans säng. Han har inte ringt mig än. jag undrar om jag måste ringa upp honom! Alltså det var verkligen elakt!! Hur kan man vilja göra nått sådant mot nån Man älskar!!!!!! Vad vore jag urtan min pappa!!!!!!!! Åh vilket äckel samvete jag har! Orkar inte!!
Det är ju mitt fel!!! Alltihop egentligen men ändå hur svårt är det att köra mig till nykvarn!

Saker jag aldrig mer ska göra i mitt liv:
Vara så dum mot pappa (Hur kan han vara värd de när han har tagit hand om mig jåätte mycket och ägnat hans liv åt mig)
- ah jag har alldeles för dåligt samvete för det här!!!!! Orkar inte skriva mer!!!


Alla hjärtans dag 2

Idag har jag varit i skolan. Det var inge vidare roligt! Hade matte, gick faktist ganska bra. Sen så hade ju Sandra fått reda på överraskningen, Gud vad jag är besviken! Jag som verkligen hade sett fram emot det här! Och här med ska jag aldrig vara glad på alla hjärtans dag! Den är överskattad! 
Jag och Emma ska vara hos Sandra klockan 7 men pappa vill inte skjutsa mig och om jag ska ta bussen nu kommer jag dit åtta! Och lite små pinsamt och äta middag med hennes familij och komma en timme sent! USCH FY OCH BLÄÄÄÄ.. 

Men överlag är det värdelöst! Nej nu ska jag gå och gråta en skvätt! 
Och jag måste försöka göra kvällen Rolig även fast det är förstört! Tänka lite positivt allt negativa! Det är svårt  


94867-38
Bilder är bra att använda när man ska förmedla känslor.
Det kan liksom få folk att förstå bättre!

Alla hjärtans dag

NU ska jag snaart gå till bussen!  Egentligen skulle jag tagit halv åtta bussen, men då hade jag fåttt gå hemmifrån klockan 7, det var jag inte så sugen på kanske. Ist ska jag nu ta nio bussen! Woho! Har historia och matte idag sen ska jag på Fest! Det är partaj hela natten låååång! Det kan bli ganska trevligt. kommer mycket folk och festen är ju i järna så jag sover nog kvar där! Yeah!

Sommarens sista smak

  
Usch, just nu i detta ögonblick tänker jag på sommaren! Jag vill ha sommar!!! SOMMAR SOMMAR SOMMAR 94867-12
Jag vill bli brun, man ser lite blek ut för tillfället! Tänk att bara få gå ner till båtklubben och lägga sig där på bryggan som jag och Julia jämt gör! Sen kanske vi får för oss att vi vill ut med båten, så går vi till den andra bryggan och hämtar den. Svårare än så är inte livet på sommaren

Jag välkomnar dig med öppen famn!      För alltid sommar

Efter en längre tids eftertanke kan  jag nu säga att jag tycker väldigt mycket mer om sommaren än vintern. Jag är till  redo att säga att jag lika bra skulle kunna hoppa över vinter halvåret

Kroatien
VARFÖR FINNS VINTERN? en av dom stora frågerna jag brukar gå runt att fundera på när jag tex går till bussen i ett snö oväder. helt värdelöst

Sjuk

Nu hareländet börjat igen. jag blir aldroig frisk! Idag vaknade jag och inte kunde svölja, förbaskat ont! Så nu ska jag bara gå hemma idag och äta mig fet. Haha vilken otur att jag hade redovisning idag på samhället (A) Jag prickade in rätt dag att bli sjuk på iallfall :)

Helg

Här kommer en kort Resumé av min helg:

Jag åkte till William i fredags har varit där hela helgen! i lördags träffade vi lite folk. "Sandra".
Sen har vi inte gjort så mycket. Vi skulle ha gått ut i lördags, men jag orkade integ öra iordning mig och då ville inte wille gå uit med mig =D MOHAHA
Nu är jag hemma. har haft träning.


VÄLKOMMEN HEM FARMOR OCH FARFAR

Skolan

Idag börjar vi kvart i ett! Ska snart knata ivg till bussen så jag hinner dit till klockan elva! Har ute träning ikväll! KUL-nej! Men man måste genomlida vinterhalvåret med !

Sitter och pratar med Emma på msn! Hon är ju såå smaart blir itne riktigt klok på henne! Men jag ägde henne på buzz, kan det vara ett tecken på att jag är snäppet smartare? =D

Tennis

Igår spelade jkag tennis! Äntligen fick jag vara med =) Jag hade vart hur kaxig som helst och pratade om att jag ägde och har spelat mycket och så där. Bara för att jag skulle få chansen att vara med att spela naturligtvis! MEN, jag ägde INTE! Vi spelade dubbel med två gubbar! Det var roligt men jag var ju inte duktig! jag förstörde bara. Men det var faktist kul att spela och jag vill göra det fler gånger men jag lär hju itne få det för farfar sen när han kommer hrem från västindien! Suck!


Idag har jag vart ledig! Sovit sovit sovit!

Kost

Idag var det en ganska trevlig dag. Hade kost. det bröjade med att vi skulle göra majonäs jag coh emlie. Carro hade sagt, höäll i lite i taget, verkligen droppe för droppe. Men emelie öste på emd en deciliter så det blev helt fel. Oxch hennes kommentar "em har taaagit seenapeen!" haha det var helt oväntat från henne liksom. Sen skulle vi gå igenom lite sakeer. Vi skulle gå igenom frukter sen fick anna frågan om vilken frukt det var. hon visste inte det såg jag på henne. då viskade jag att det  var papaya. Hon ba "PAPAYA" Haha vilket verkligen itne stämde. det varju rolgit de med. Sen fick Elin ett Mission! Det klarade hon bra! även med publik! 

Nu ska jg snart iväg och spela tennis med pappa entligen, han och farfar brukar spela på tisdagar och jag har frågat om jag har fått vara med. då har farfar sagt ja, men sen när det väl kommer itll kritan komme rhan på bortförklaringar. Då har jag fattat att habn inte vill ha med mig för att han inte tror att jag kan spela. men det stämmer ju itne jag är ju Elin och jag kan ju faktist Allt! Men farfar är i västindien sp jag får vara hans inhoppare tack!!!  

Sommarens sista smak var du

Ljug, ljug och kyss mej hårt en sista gång
Inga röda ögon låt oss ta oss för vad vi var
Världens bästa jävla flört och sommarens sista smak

Som ide var vi bra, en vilsen hjälper en vilsen
det kan bli värre än det var
Inga hårda ord, ingen ånger eller nåt
Så vi gav det allt vi kunde ge
Åh, älskling.. allting går sönder till slut
Det är bara en fråga om tid

Det var du som var sommarens sista smak, den smaken som jag aldrig kommer att glömma! Smaken av dina läppar emot mina kommer föralltid finnas kvar.

Ett minne blott

zsc

AScn,gvl.kjbkhgvlaca

Winnerbäck

pacemaker

Lördag

Hejsan! i lördags och i fredags har jag träffat Julia, vi sov mesta tiden. Skönt! Sen igår var vi hos eve och firade henne med hennes släkt. Det var mycket trevligt. Sen åkte vi hem till mig. Bussen gick bara till ekeby så vi liftade haha! det var himla tur att han skulle ut till överenhörna =)
Sen på kvällen gjorde vi inte så mycket, vi festade lite grand. Det var faktist riktigt Roligt =D
Idag ska jag träna om jag hittar skjuts till nykvarn! Hoppas jag itne gör de!!!!!! HAHA jag orkar itne . vi började typ vid 1 och sen somnade vi typ vid sju tiden.Sen vaknade vi vid 10! Såå trött men iallfall
Nu ska jag fortsätta med städningen!

KLANT

Idag körde jag finret i handmixern..! eller stavmixern kanske man säger. ajsan bajsan så himla klantigt. Jag tänkte, eller det gjorde jag nog inte ens eftersom att det blevb som det blev. Först kände jag inget. det blödde bara as mycket. Jag täntke "shit, ä mitt finger kvar" sen haha. hade jag tur det var bara min nagel som rök inte en ända liten skinnbit :D

<3

malin elin

En bild till förra inlägget!


Usch

Idag har jag kommit på en väldigt viktigt sak. man ska ta hand om dom människor man har i sitt liv. Man ska verkligen behandla dom så bra så bra att man aldrig skulle kunna ångra hurman har behandlat dom. Jag ångrar många gånger då jag bråkat Med Malin! Jag gör vekrligen det. även om vi itne ses så ofta och bråkar ganska fta iofs, men så är vi ju ändå syskon och hon kommer alltid vara det ända syskonet jag har! Jag måste ta hand om henne! Jag vill inte mista någon som står mig nära. Förr eller senare gör man det, men då kan man iallfall påverka nu hur man villat t relationerna ska se ut och man kan se tillatt man  bara har gott att se tillbaka på

Jag har många underbara minnen ed Malin. Som den gången hon spottade mig ögat.
Eller varför inte dom gångerna hon lura i mig glassen när jag var liten för att hon skulle ha sin kvar och jag skulle bli avis! Det är bara några av roliga stunder jag haft med henne!

Underbara syster (L) Älska med hjärtat! Älskar dig Malin!

RSS 2.0