Hos Kemp

Igår var det jobb för min del under dagen. Sen gick jag till fredrik och hälsa på lite, vi satt och prata lite över ett glas vin. Mycket trevligt. Sen gick jag hem och gjorde mig iordning en snabbis fö ratt sedan gå vidare till Kemp. Sara kom och vi gick tillsammans väl där började vi dricka lite, sjöng lite singstar. ´Tania och även forsell och niklas var där med. sen gick Sara ut SJÄLV. Möter upp henne och åker hem till forsell. Vet int ehur myckt jag kan skriva här. Men hujeda mig vilken kväll.

Pappa är arg på mig bara för jag kommer hem sent idag, nej helt onödigt. Men sara står i duschen hon skyndar sig säkert.

Punktering

Ja ännu ett äventyr för Mig och Kemp. Jag hämtade henne i järna för att sedan åka till nykvarn på träning-. Men Vi kom inte långt. Vi hann ca 5 ut i skogen då det smäller till. Jag funderade på vad det kunde vara. sen började bilen betee sig lite konstigt. Vi svängde av ute i skogen där vi hittade en liten plätt att parkera på. Vänstra baktäcket var platt. Vad skulle vi göra? vi ringer till Cicci, en i laget. Hon hade redan kommit fram till Nykvarn, men hon vänder och åker och hjälper oss. Det blev en liten meckar plätt vi hittade. Jag tog på mig att vara arbetsledare medan kemp och cicci fick arbeta och slita. Till slut får vi ut de grejer vi behöver och kan börja med bytet av däcket. Det var mörkt ute i skogen och kallt!!!
Då vi lyfter av däcket ser vi vad som orsakat denna tragedi, det var en stor bult/skruv. Jag orkar inte riktigt med det för att allting ska alltid hända mig jag vet inte hur jag lyckas men så fort kemp sitter i bilen så händer det ju något.

här kommer lite bilder...

 

Vi har nu kommit fram till att det här är killgöra, förutom cicci som är ett undantag eftersom att hon tyckte att det här var väldigt roligt, syns även på bilden... Rätt komiskt att vi tre kunde klara av att byta däck :)

Driving @ night

Start
Jag duschar och gör mig iordning efter träningen. Ringer kemp och får med mig henne ut på äventyr.
Stopp 1
Förmansvägen, hämtar upp Kemp
Stopp 2
Åshöjdsvägen i Nykvarn, hämtar upp Tania
Stopp 3
Vet ej men i slutet av gamla vägen till södertälje. Kikade lite HAHA
Stopp 4
Någonstans vid bårsta/Ronna. Körde upp på en uppfart till KK.
Stopp 5
Vägen vet jag inte vad den heter heller, men stopp 5 var hos Forsell.
Stopp 6
Moraberg, donken of course. Kemp åt jag och tania åt annat
Stopp 7
Vacksta vägen kördes, tania skriker till. En gubbe går på vägen vi vänder, han var skum. vi åker.
Stopp 8
Slutligen i nykvarn för att droppa av Tania.
Stopp 9
Förmansvägen, släpper av Kemp,
Slutet
Ravinvägen 12 jag ställer bilen på garage uppfarten sen går jag och lägger mig.


Missions under natten flödade, många blev irreterade och inte riktigt så glatt överraskade som vi trodde folk skulle bli. Men vi hade roligt iallafall.





då var det klart...

Jag har nu fått sommarjobbet på tom tits som jag sökte. nu känns det genast bättre att sluta skolan. Då man vet att man har något att göra efter. Har sett fotbollen på olearys och haft en liten road trip med sara. Har ju inte så mycket mer att berätta!!! MEN VA FAAAAN; jag blir fan irreterad på människor ibland...

Student klänning

image373
Det är broderade blommor på den där uppe och där nere. men min kamera är tydligen inte så bra... image374

Var iallafall nere på stan och köpte min klänning, har precis kommit hem ska börja laga mat om en ltien stund. Och hoppas på att one tree hill hinner laddas ner såp jag har något att kika på då jag äter

Beat it

Har precis kommit hem, ska lägga mig och se en film tror jag. Upp med tuppen imorgon. ska ner till stan klcokan 10 och hänga på låset. Måste ha min student klänning!!!!!!!!! den är ju det finaste jag sett :)

imrogn blir det till att se sverige brasilien, vetr inte riktigt vart än med det märker vi :)
h
HAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHH
hahahhhahahahahhahahahahahaha

Det var ju roligt... hahahahhahahahaha

Löpning och intervaller

Som jag pratat om tidigare har jag under den senaste tiden inte varit så tränings flitig. Så idag tog jag faktiskt tag i mitt liv och struntade i smärtorna och bara sprang på. Hade intervaller uppe vid turinge. Per sa att jag inte fivck köra för fullt vilket jag tackade honom för för hjälp vad vi fick springa. neä var riktigt tungt idag. Har nyss försökt att ringa Elin men hon svarar inte och kemp duschar just nu men  hon ringer  väll upp antar jag.  Önskar klcokan var typ sisådär den tiden sandra vill bli hämtad så jag kan försvinna från det här huuuuset-. nu ringer hon tilll och med. kemp alltså.

ses på vägen till strängnäs...

When we made love you used to cry, i love you til I die

Har vaknat för en stund sen har inte hänt så mycket.. jo en del har hänt. men jag har skriv kramp i min ahänder så orkar inte skriva ner allt. Ska eventuellt ner och möta elin och eve på centrlaen vid tre. Har ju ingen mobil så min vardag blir lite jobbigare än vanligt, för andnra. jag tyckr sjäklv bara att det är skönt men iallafall.
har träning i kväll känner mig skit risig i halsen kan det itne gå övr snart. men jag måste träna iallafall. Har spelar möte idag också. jag iorkar inte.
inatt ska jag hämta sandra i strängnäs, hon ska på hemmafest, kul för henne...

Jag undrar hur mitt liv skulle ha sett ut nu om jag hade gjort en del saker annolöunda, det kan vara det största misstag jag någonsin kommer ha gjort i mitt liv. ´jag skulle göra vad som helst för att kunna vrida tillbaka klockan..
det hade varit så mycket bättre

Så mycket bättre om vi är tillsammans, så mycket bättre för ooss allesammans (OM VI BÄR TILLSAMMANS) ;)

Right now everything is turning blue...

Har pillat med min blogg. blebv värre än vad den var innan men jag orkar inte sitta vid datorn mera klcokan är tolv och jag tänkte sova faktiskt. Får göra ett nytt försök med bloggen i morgon!!! Eller helt enkelt bara byta tillbaka till innan...

Pratade med sandra på msn för ett tag sen., ska eventuellt agera taxi :) Måste fixa en skiva och så bara :) godnatt.

over and out.

I stay awake

En kväll, har ätit mig proppmätt på sllad, har mitt nya liv börjat? jag tror det. Gör inte så mycket. Såg just på min facebook att Kemp har lagt in en hel del fräscha bilder på oss två, not.
Glömde nämna att Kemp gjorde ett riktigt snyggt straff mål idag. jóch jag säger en sak ska jag fortsätta säsongen ut ska jag fan ha nummer 18. man tar inte nån annans nummer speciellt när man vet att den har spelat med den sen man böärjade med damerna. Okej aidag att jag inte var med och spelade det är väll klart men det har hänt förut att nån norpar åt sig 18. Blir lite halft less, så gör man itne tycker jag... spela med era egna nummer.
HHAHAHAa vilken swkit grej att lägga energi på men det är faktist viktigft  för mig..

blir nog sent i natt sov för länge och vaknade sent i morse. image365

Söderälje FF vs Nykvarns SK

Har sovit hos sara i natt. igå¨lev en tripp till vacksta, menningen var att vi skiulle fucka ur där? hur gick det egetnligen? har iallafall stressat hem idag till matchen som jag nte var med och spelade. blev faktiskt 1-1 vi spoelade katastrof, vad hände med oss. Iallafall sitter hemma är ruggigt sugen på att hitt apå något men jag vette fan vad., alla är tråkiga ikväöll verkar det som.

har väll inte så extremt mycket mer att säga.

VMC 4:an och jag

har städat lite åt pappa och helen idag. sen hämtade jag kemp i nykvarn och körde henne hit till stan. Hon skulle iväg.. Hoppas det går bra för henne i kväll. Själv så vill jag att n¨ågon skjuter mig. Jag blir så deprimerad, finns inget astt göra. Det är helt helt dött överallt. När man kollar på msn och frågar runt där så inser man att man vekrligen inte har några vänner.. HAHA. Verkligen inte. Men egentöligen vad ska man med vänner till? Helt och hållet onödigt tycker jag. Jag tror jag ska bli en sådan där som lever själv. vad heter det nu igen... Kan det kallas asket? en sånn ska jag iallafall bli. och mitt stora mål och min satsning här i livet ska i grund pch botten gå ut på att klara av den åtta faldiga vägen till buddhismens lugna och harmoniska väärld.. Det är mitt stora mål här i livet. Där det inte finns några problem eller bekymmer man tänker inte ens... 

Väntar iallafall på att min "vän" Björcken ska komma förbi. Att jag kallar henne vän är för att jag inte vet vad jag annarts ska säga  feter som att jag nyss predikan om att jag ska bli asket... 


I stay awake
I stay awake and watch you breathe
I stay awake and watch you
Fly away into the night escaping through a dream

nu går det nerför..

Har inte sovit mycket inatt. Kom hem vid nio tiden. körde som en tok hem, kunde knappt håll aögonen öppna så jag kände att jag var bara tvungen att komma hem fort så jag skulle kunna sova.. har inte hummit med att göra så mycket idag, men idag ska jag bara slappa sen ska jag väll träffa sara förmodligen.. hoppas hon vill komma hit, då kan vi ha lite lattjo :)

Men nu ska jag inte sitta här med (Eller stå) som jag får göra eftersom att delar tillm in stol inte var med när jag var upp eoch hämta den tidigare i veckan.. Blä

Over and out

Hoppas kemp och tania hade det roolligt och dom kunde åka till philip igår.. :I)

KVISTEN!!!!!!

Hämtade upp kemp och tania på morgon kvisten. vi åktener til lstan en snbabbis sen vidare mot coop/systemet. Sen efter det vidare till max, dom käkade och vi körde drive in, det var ltie speciellt måste jag säga. Lämnade av dom i nykvarn sen tillbaka till södertälje. Då åkte jag hem till fredri, oj oj oj vilken söt hund valp han har köpt det var det sötaste jag nbågonsin sett. sen hem och då var helens syster plus familj här. ikväll blir vi upp mot 20 pers här hemma. Jag har sovit 0 timmar inat och har inte hunnit sova ngåot nu på dagen jag kommer decka hos sara,

Nu är jag depp, på påsken ska man vara glad, eller jag vill vara glad. Men jag mår dåigt för att jag får andra att må dåligt fast jag inte ens vert om det. vad är det för vän? 
 

it was just that the time was wrong

Ja dålig tajming kan man ju säga.. Nu får jag ta och skärpa mig. Tänk inte. Prata inte. Lev inte. Finns bara till.
Har nyss kommit hem från kemp. klockan är strax halv sex jag börjar bli lite smyg trött. Först åt vi middag jag kem o och tania. Sen så var det singstar och amabula eller vad det hette! ävenn nån god drink som tania gjorde fanns på plats. det var en riktigt rolig kväll. Tack kemp och tani..

nu ska jag lägga mig och se på one tree hill..

Fredag=Städ dag

Idag kom jag hem rätt skapligt. klcokan var väll runt 10 nån gång, började att städa på en gång så jag hade det gjort. Städa mitt badrum mitt rum och köket. Sen åkte jag och Lina till Donken i Moraberg och handlade lite käk. Det var jätte hal tpå vägen!!!

Ska hem till farmor och farfar snart. Måste börja göra mig iordning för annars blir det spö för min del.

Enjoy the silence.

Skärtorsdagen




HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA

En söndag med kemp

                                                       

 
  


image367

Jag skulle gärna hjälpa dig upp..

Har städat kalrt... grymt stolt över mig själv. men när pappa och helen kom hem sa dom bara. jaha vi skuklle ju städa imrogon.. Otacksamma. så jag måte tydligen vbara med att städa i mrogon eftersom att det var något vi alla skulle göra tillsammans. Men men va ska man göra.. har även fixat fisken och börjat förbereda maten så nu förtjänar jag en power nap. Inte bara förtjänar jag BEHÖVER. jag är jätte trött. och sara komme rkanske förbi senare eller förmodligen gör hon det. Men jag har ionte fixat dricka. Illa. jag gör inte mycket av det jag ska göra kan man säga. jag evt att jag skulle irnga nånstans idag också men jag kommer inte ihåg vart det var jag skulle ringa..

Ska förbi nykvarn ioch häölsa på mamma en snabbis tänkte jag om jag får låna bilen annars får det vara...

Juste det var ju därför jag skulle blogga. Kemp läser du det här RING MIG PÅ EN GÅNG. jag vill veta hur det har gått idag... Vi hade ju en deal men jag har varit ute på vakcsta och har inte haft mobilen på för jag har itne haft batterier... Call me babe!!!

Enjoy the silence...

Är hemma nu . ska börja städa mitt rum och min garderob sen ska jag sova och nju7ta av mitt sista påsklov...
Ikväll vll jag ut men ingen vill gå med mig :p Men det blir väll olearys kanske med sara. får se vad vi känner fö rsen. Kanske fixar nått litet att dricka. var på banken idag och fick ut 200 kronor på ett gammalt sparkonto. vilken tur jag ahr ibland.. Har varit en riktigt jobbig dag men iallafall nu är mina problem ur världen. jag ska verkligen bara ta en dag i taget nu. orkar itne rioktigt tänka på vad som händer i framtiden vad det än gäller. Hus och hem jobb och shit.

Nu sk ajag städa, får inte komma med några som helstr undan flykter nu.
Over and Out

Skapar glädje...

Idag vaknade jag av att min far väckte mig. bad honom göra det igår och för första gången var jag nog trevlig mot hanså här på morgonkvisten.. Congrats. Mne jag låg och drog mig ett tag sen gick jag upp och faktiskt så åt jag frukost!! Vad är det här för dag? om den börjar såhär bra kommer den avslutas himla dålig ttror jag. eller VET jag.

Men nu måste jag kila ner till bussen, ska möta elin där om en liten stund. Misar vi bussen missar vi skolan och det vill vi ju inte göra!!! Speciellt inte jag som inte har gjort mitt engelska tal..!!!!!!!!!!!!! eller öäst igeno svenska nationella häftet!!!!!!


Shrimps...

idag kom kemp hem till mig efter skolan... Jag fick mina räkor. Nu sitter jag och äter. Hr varit på heron en snabbis, hade privat chaufför idag också hur skönt som helst. Slippa köra ibland, och slippa vara själv!!!
Juste jaghar ju hunnit lämna räkortill sandra också.. det var ju en snabbis kan man säga.  men iallafall... Imorogn är det skola och engelska speech som jag verkligen inte har pluggat på . har inte ens valt ett ämne att prata om men jag orkar inte. får göra mitt bästa på nationella isätllet... image283

En liten tripp med vmc 4

har varit på träningen... fast idag, för omväxlingsskull, fanns inte burning inside bland oss.  det börjadfe med att kempus ringde mig och sa atty jag skulle hämta henne hos maria. Jag låg och sov då. Jag minns inte samtalet och väntar på henne yutanför hennes hus,. Där träffar jag på Jimmy står och pratar lite med han då sara  plötsligt ringer, vart är du? oj då. vi blev lite sena och sara fick springas själv, eftersom att jag inte skulle tärna idag, jag körde dock bredvid henne en ltien bít :) Iallafall, blev ingen burning inside idag inte utan idag var vi lite mer seriösa och pratade om allt och inget.

Vmc 4:an is the shit. Road trip snart hoppas jag. och jag hoppas att 4:an får vara med. Men troligtvis inte. Håller tummarna till på torsdag Kemp. You go kemp...


Något jag behövde...

vad mer kan man säga.. det var något jag verkligen behövde kan jag säga..
Har preic skommit hem från skolan ,.har sovit på lektinen, vaknade av atrt jag fick en penna i ansiktet  och klassen skrattade. det var miche våran lärare som gjorde sig lite lustig.. men jg somnade om.. Jag  missade hela lektionen men gud vad trött jag är.. Ska nog äta lite nu sen ska jag lägga mig och vila. blir nog ingen träning idag tror jag..

Städa min garderob behöver jag göra idag också.. Ser ut som ... Nu ska jag ringa sandra hon hade något att berätta...

Lasse Lindh - Svenska hjärtan

god morgon

Förov mig i morse. vakna klcokan tio. tog tolv bussen till skolan.. där gjorde jag absolut ingentning hade gympa men var inte med. så jag och sara fixade lite och ringde runt till flak för att lösa våran student. Kul att vi är något sent ute när det gäller tiden. Men iallafall. Pratade om kläppen snart ska vi ju åkja fan va kul det ska bli. längtar faktiskt en hel del.

Snart eller senare kommer en massa släkt till lina hit för att fira henne. blir fullt hus kan man säga. Nu ska jag äta och se lite på hem till midgård. Hörs

det är ingen vanlig dag för det är linas födelsedag

Lina fyller idag. grattis.
Pappa börjar jobba igen idag. BRA!!!! men än är det inte över...
jag ska till skolan. Bra Elin!!!!!

Kollade igenom min blogg från 2006. det var ju ganska så roligt måste jag medge. Vart får man allt ifrån? bla så hittade jag den här  http://www.youtube.com/watch?v=OtJzpyl9ln8    ,, det var gamla goda tider det... men saker och tinmg förändras.. men roligt var det. för att förstå det roliga måste man tyvärr se hela men hey...

ligger i sänge och tok dör av hetta. datan som jag har i mitt knä är tok varm. måste nog lägge ifrån mig den snart. ska bara se till at bli trött så jag kan somna först. Samdra ringde mig förut förresten. bara för informations skull så jag inte glömmer bort att hon ringde mig justs idag. Det var ett rätt alldagligt samtal, inte så jätte intressant mest roligt. hon berättade att hon hade krökat järnet i går och slutade med att hon blev som en sådan som hon sa att hon inte var. men usch varför berättar jag det här.. helt ointressant. nu ska jag sluta snacka skit och se på hem till midgård i stället...

JUSTE. en viktig sak jag har glömt att säga om helgen. HAHAHAHA det är det jag kans äga och det symboliserar helgen på ett bra sätt.

promenera mera

gick hem från malin, sen mötte jag julia på vägen hem. vi gick sen åt vi på donken eller julia åt.


middags mys

idag ska jag laga middag åt malin och tania kommer kanske förbi! Det blir mys. Nu sitter vi i lägenheten och bara degar och tar det lungt. Funderar på en promenad kanske? ska höra vad malin tycker..
Har varit hemma en sväng och handlar lite med pappa och helen. Sen fick jag skjuts tillbaka hit. Helt otroligt att jag fick skjuts, men jag är tacksam

Tania

Igår var jag ute med tania riktigt trevligt. Sen kom vi hem och satt och tjotttjattra lite.. Sen fick jag ett sms. JAG HAR ALDRIG SKRATTAD SÅ MYCKET FÖRUT.. "Ha det bra Elin, ta hand om dig själv / Tobbe" Sms kom från ingenstans och ja det var roligt.

Nu  är det inge roligt längre. Malin kom hem.. Livet kan förändras så fort..

The time was wrong

En lördags kväll, finns inget att göra. Jag börjar bli lite uttråkad faktiskt. Tränar P ringde nyss och jag tacka nej till att stå. det borde jo finnas nån mer än jag som akn ställa upp att stå. Snart kommer pappa och Helen hem, Hoppas dom haft det bra på gran canaria. Dom lär ju inte haft det dpligt iallafall. Så för min del blir det en hemma kväll ikväll. För ovanlighetens skull.
Igår träffade jag på Ellie och jennifer på tk. vilken överraskning, länge sen jag träffade Ellie så det var roligt. Malin ringde mig nu.  kanske blir en bra kväll ändå. Hon och ta ska kanske ut och ska se om jag får låna bilen när dom komemr hem så ska jag åk aupp och umgås lite med dom.

Malin och jag

Timglas

Om jag kunde skulle jag vrida tillbaka klockan. Inget skulle någonsin ha hänt och jag skulle må bra. Världen är så orättvis. Jag förstår inte varför allt dåligt händer bra människor. Det finns ju så otroligt många dåliga människor som lever ett jätte bra liv. Om jag kunde skulle jag vrida tillbaka klockan och göra en del saker annorlunda. Jag skulle sagt "jag älskar dig" varje dag, skulle inte bråka och starta diskussioner i onödan, skulle inte göra någonting som störde dig, Jag skulle vara perfekt. Men det finns ingen lycka, ingen i världen kan någonsin bli/vara perfekt. kraven är stora. En ny dag och nya möjligheter, jag ska leva dagen som det vore min sista. och din med. Man vet aldrig vad gud hittar på, vad som helst kan hända och även det mest osannolika kan hända den bästa och jag har lärt mig att man lever inte som man förtjänar, man mår inte som man förtjänar. visst kan en del saker vara självförvollat. Men Teorin stämmer inte. Ingen förtjänar det värsta. Ingen förtjänar det här...

Vad ska du göra med drömmen som sprack
Nu när röken och dimman har lagt sig
Och dagen gryr och ditt äventyr
Aldrig nånsin vill komma igång
Din skiva tycks ha fått sig ett hack
Du går på som om ingenting har hänt
På alla dessa år, ja jag vet hur du mår
Idag men tiden går
Och också du måste skynda ikapp oss andra
För jag tror vi ska komma behöva varandra
Om vi någonsin ska komma nån vart

Peter Karlsson









Städerska

Har precis vaknat eller nej det har jag inte vakan för två timmar sen har sprungit rnt och städat... Igår var vi en sväng på tk jag och julia..
sen hade vi mys kväll.. jätte trevligt verkligen.. Ida och sandra kommer idag för ida glömde sin väska tror jag :)

u ska jag springa och städa lite mer. hejs

Allt är likadant som vanligt...

tränar Per ringde mig nyss, målvaktsproblem och vem är den första dom komme roch tänka på som kan stå? jo Elin Jo Elin.. det är kalrt jag ställer upp för laget det är inte dte men va fan om det kommer problem fdå kan väll alla ställa upp och hjälpas åt är det meningen att  jag varje gång ska behöva ställa mig?
Nej som sagt klart jag ställer upp för laget, men jag tycker vekr.igen inte om det. Varför är jag den som ska ställ aupp varje gång? vi är liksom minst elva spelare som åker till en match... Och jagskulle inte ens vara med och spela matchen heller för jag har itne tränatr och jag har ont i halsen...
Jag tycker också att det var en annan sak när Ronny tränade oss också, dety var lite mer givande och taganade. men jag är inte över förtjust i pers asttityd heller. Visst kan jag också vara väldigt wrong att ha och göra med men nja, vad ärfotbollen värd för mig egentligen? Jag vet inte  hur mycket jag kan skriva i min blogg heller eftersom att jag har upptäckt att tittarsiffrorna har ökat redigt och jag har inte en aning om vilka folket är Så jagnöjer mig så här och det sista jag kan säga om ämnet är att jag verkligen inte är nöjd med situtionen och jag har redan försökt..

Ska ta mig en ordentlig funderare på den frågan... Orkar jag engagera mig och avlägga mina helger framöver?

Eric Johnsson - Cliffs of Dover

Slut pratat om det. Ikväll kommer Ida och sandra förbi. ska bli mysigt att bara sitta hemma. har varit lite för mycket för mig den här veckan. HAHA. Nu ska jag faktist, innan dom kommer, ta mig en redig promenad med min ipod i öronen, har massa ny bra musik. Då kan det vara kul att gå en sväng. 

Over and Out... 

Student 08

idag i skolan fick vi våra student mössor och lite annat som man beställt. Nu känns det verkligen på riktigt och jag är så glad att äntligen slippa skolan, fast egentligen mår jag dåligt men det vill jag int prata om.. så studenten 08 here we come.. vacksta, JUSTE vi måste kolla upp flaket!!!!! hade jag helt glömt får göra det på måndag nästa vecka..

 
image361
image362
Om man inte ser det så står det Vackstanäs med vitt brodyr där bak!!!

30 MAJ 30 MAJ 30 MAJ 30 MAJ

Hade Felix en bror?

Felix, vart finns du nu? det är frågan. men den största frågan är nog hade du en bror? och kommer ni äntligen att få återförenas efter den hemska olyckan förra helgen?
Din bror, heinz, finns med dig nu Felix. Sara hon är inte snabb att sa sig hit men ändå kör hon snabbt. (ca 2000 km/h på vacksta vägen) fråga är då har hon träffat på heinz? Jag tror det.. Felix hade hon ju gjort hjärt och lungräddning på, men klarar hennes psyke av att förlora än en gång? Jag tror hon står utmed vägen och gör allt vad hon kan för att få liv i stackars Heinz, hon har nog till och med ringt ambulans och det är den hon väntar på, det är därför hon aldrig plingar på min dörr...
Heinz och felix, nu får ni äntligen vara tillsammans och lyckliga, det har ni Sara att tacka...

det här är ju bara en av mina teorier, jag kan myckte väl ha fel. Men det tror jag inte. Än en gång har ödet en inverkan på våra liv. Felix saknade sin bror så mycket och nu får dom var atillsammans och sara ska lära sig att ta det lungt på vägarna, vilket hon annars "aldrig" brukar göra...

Som sagt en teori, som mycket väl kan vara sann men sannolikhetebn är ju inte så stor kanske...

uppdatering av Bilder

Hahahahahahaa varför fungerar det inte??? man kan inte lägga in nya bilder och jag orkar inte håll apå ängre. får lägga upp dom när vi fått vårat internet... Pratar med Malin på msn, det var länge sen man pratade med henne, undrar om man skulle kanske besöka henne ikväll? beroende på vart hon är såklart, orkar nog inte åka till nykvarn.. Men hon kanske har flyttat hem igen har inte en aning..
Sitter och väntar på sara och svar frånelin och mimmi. men känner mig redigt dissad av alla.
Nu komme rävll sara säga att hon inte orkar åka hit heller.. BLÄ !

juste somnade efter skolan idag, så himla trött. vaknade sent och under tiden jag sov kom farmor och farfar in och väckte mig.. karon ringde och väckte mig och sandra ringde och väckte mig.. Förstå att jag sover ? :P

för att göra en lång historia kort...

Jag hade skrivit ett långt inlägg men det försvann... En sammanfattnign av det jag nyss skrev:

- Internet är värdelöst
- hade ingen hemma nyckel idag när jag kom hem
- Elin är alkis
- Sara är pömsi
- Jag har gjort något jag ångrar

Ännu en kväll på vakcsta

Gårdagen såg lite annorlunda ut än vad den brukar. jag fick skjuts hit itll vakcsta av sölve sen var det förkrök hos Sara. Alla skulle ut. det var roligt faktist. Och jag skulle hämta en sov t-shirt hos sara senare på kvällen och vad får man se då? jo något jag inte skulle vilja ha sett. Det står en naken kille inne på hennes Toalett, hon försökte sköta det smidigt, men det fungerade inte, men vad jag skrattade... Så var det dags att krypa till kojs och jag har aldrig varit med om maken kan jag säga... Men det var en helt okej kväll, tydligen hade sara inte kommit in på hamn, även fast jag sa till henne här på vakcsta att hon skulle ta det lungt för att hon var full. Hon tog även ett dopp i maren, hur fräscht vatten är det där liksom?
Och vet ni vem sara har varit tillsammans med? - FREDRIK SONNTAG... (Stannar bilen, och sara blir uppäten)

Idag har vi iallafall Svenska B med Ulla P , wie ska bli så skönt att slippa alla. längtar till student NU.. Vill vara borta från vacksta NU!!!!

- Jag är en i mängen, men du sticker ut...


image328

Ett spel som jag inte vill spela...

Varför ska man spela ett spel för ? jag förstår inte.. som sara säger.. nej jag citerr inte idag.. hon är någon annastans jag vill int spela speeeel!!! heråå

Äntligen...

Nu har Kemp vart förbi med bilderna oj oj oj vilka hetingar...



bloggen strejkade orkar inte ritkigt leva med detr så jag får väll lägga upp resten av bilderna senare ikväll kanske  :) Men här var ju iallafall lite smakprov :)

Kom ihåg mig då...

... här finns du kvar...

Har nyss kommit hem från Tomtits, det var riktigt roligt. Och emma om du av någon underlig anledning skulle läsa min blogg så vill ejag bara säga att Molly är en trevlig prick. av en slump så hamnade vi bredvid varandra idag. riktigt roligt och hon kunde till och med förstå min usla förklaring av räv historien... Nej som du och sandra skulle säga, ÖDET, det är ÖDET. och det var länge sen vi spleade öde spelet förresten, undrar om inte sandra har slängt det?

Ikväll ville jag gå med till hamn, trodde jag hade biljett men elin hade tydligen lovat bort den tll marcus  :P Synd en hemma kväll SJÄLV igen.. undrar om det inte ska bli en favorit i repris kemp?
I hopp om att få bilderna idag från i söndags,v äntar på kenta som kommer förbi efter jobbet vid 6...
Nej uppdaterar lite mera när någonting har hänt...

image354

Det är ingen vanlig dag för det är Elins födelsedag...

Hurra hurra hurra...

Elin kom strax innan halv nio och väckte mig, hoppa i sängen och skit,. vad skönt det kan vara att sova själv. Känns som jag aldrig gör det... Har precis ätit lunch, ingen skola för mig idag ska bege mig till tomtits om en liten stund, är fruktansvärt nervös faktiskt. Men det ordnar sig nog, bara jag inte glömmer en massa saker jag skulle ha med mig. Ikväll nska ju alla ut, jag har fått erbjudande om en biljett men jag har itne riktigt bestämt mig än, åh hur ska jag göra. jag hatar när jag får besluts ångest. Men det känns lite dumt isånnafall går jag ut nyktert blev en rätt lång helg...

Måste städa idag, det ser förjävligt ut hemma när man är själv länge. Man orkar inte bry sig om att plocka undan efter sig. Sen måste jag ringa per och komma på träningarna kanske, men jag är så trött på allt. hoppas det blir ett krismöte. Längtar och vill ha gräsmatcher NU.. serie spel. men orkar man lägga varje helg åt fotbollen?  

kimage267 

Over and Out

Lättlurad

Måste det vara något negativt med att vara lättlurad? jag tycker inte det. Förstå vad många roliga stunder man kan ha tack vare att någon är det. Ida var det jag som var lagom lättlurad, som vanligt. Jag har aldrig varit så rädd i hela mitt liv. ska itne gå in så djupt på det, men konstigt var det. Min farfar och linas morfar och mormor gick ju faktiskt också på Elins lilla spratt...

Elin har varit här ikväll, hjälpt mig med mitt hår och nu åkte hon precis hem. Imorgon kommer hon till mig och ska väcka mig runt halv 9. Vi ska upp och plugga, börjar dra ihop sig nu är lagom mycket nu på slutet. Student skiva på onsdag igen, jag bangar det som vanligt. Men hade varit rätt kul att gå för det är många som ska ut men men.
image310image308

Just nu är mitt liv rätt ointressant måste jag säga. Inget händer och allt står still... Men det kan vara skönt det också. Måste ringa Malin imrogn och kolla läget med henne, och min mamma som jag aldrig pratar med. Lär ju rulla på som vanligt. neä ska väll krypa till kojs nu kanske, får se vad som händer..

Over and Out

I will follow you into the dark

Vaknade i saras 90 säng idag på vacksta klcokan halv 12. skönt attt få sova ut.. vi gick och åt lunch och det var inte så jötte gott, som vanligt. sen var det dags för religion. Vi såg på prinsen av egypten, den var inte så bra som elin tycker att den är. Hade aldrig sett den och jag visste inte ens att det fanns en tecknad film som hette så.
Idag kommer Elin förbi, vi ska ta det lungt och sådär, imrogon ska jag till tomtits, spännande jag är något nervös.

nu måste jag äta är hungrig. juste jag väntar på lite uppdatrering av bilder, måste få dom av sara så ni får se vad vi hade för oss i söndags natt ;)


@ Vacksta

sitter nu på vacksta, har nyss ätit kvällsfika me internaterna.. Jag är inte en av om. det känner man. jag skulle inte vilja vara en av om heller. Jag är ingen internatare på vacksta.
Its a heartache.. Har återhämtat mig hyffsat bra från i går eller i morse om man säger. Har inte så mycket mer att säga just nu förutom att sara är himla osocial, lämnat mig själv på rummet, Ska gå och leta efter henne nu i vackjstas alla vråer. Nu kommer hon!!!

sara ör bäst jag är en häst. vi har väldigt roligt här på vackstanäs...

over and out.

A man from argentina... (HAHAHA)

trött

Jag har nog aldrig i mitt liv varit så trött som jag var idag... Kom tll skolan, mitt projekt arbete strula. Sen på nästa lektion gick jag då upp till saras rum och så fort jag la mig i sängen deckade jag. vad jag sov. jaghade bett sara ringa mig när vi skulle käka, men inte hörde jag mobilebn när det ringde. När sara väl kom till rummet så fråga jag om vi skulle äta, hon berätta då för mig att klcokan var 2. missade maten. chill  dag ute på vacksta, varför åkte jag ens dit? känns en aning onödigt. Ikväll har jag tränignmen jag har jätte ont i halsen.. Så det blir nog vacksta i kväll för min del, ska soova lite först sen får jag börja gå om jag ska hinna fram...

en oväntad söndag

Jag vill inte längre tacka kemp... Jag har aldrig varit så här trött i hela mitt liv, bilder kommer... Vi skulle ta en promenad till statiol i södra men det sluta med att vi var vakna hela natten och jag åkte till skolan klockan 8 och nu gi´ck jag till saras rum., somnar vart jag n är... Jag har aldirg varit såhär trltt i hela mitt liv., hoppas sara kommer och väcker mig på lunchen, jag öä rhungrig,,. jag orkar inte riktigt vara vaken så jag ska sova nu.. bilder kommer vill jag lova. och videos!!! ;D

It's Ok!

En liten Nostalgi tripp tillbaka till 7an, eller var det verkligen det. Iallafall, på väg ut till landet var vi iallafall. Jag och Sandra, Sandra och jag. Nu är klockan ganska mycket och min plan för kvällen gick super efter många om och män fick jag det jag ville, sara vet vad jag pratar om. Förvånansvärt lätt gick det måste jag säga. Men nu är jag rädd och ensam. Jag gillar inte det nya huset, jag är faktist inte trygg jag är rädd.. Vågar inte röra på mig och jag måste ner för jag har lämnat jätte tänt där nere. Har mina grejer där nere, jag måste ner.

JAG VILL TACKA KEMP.. Nu ska jag gå ner för jag måste gå ut och möta henne, lite raastlös så varför inte träffa puman ;)

Over and out

En dag med Sandra

Morgonen började lite struligt, sen kom sandra och allt ordnade upp sig! sandra missade avfarten till skärholmen så det blev en liten roadtrip, fick använda oss av gps:n. till slut kom vi fram...


image344image345

Bland det första sandra provade var ett par snyggaq beiga byxor, riktigt snygga... Synd bara att dom inte satt på bra på henne. HAHA

image346

Istället kom hon hem med en hel del andra saker..

image347

ett par röda jeans, som snyggingen i kassan sa "riktigt snygg röd färg"

image348image349image351image352

En sjal och ett par svarta skor och ett party party linne, en fin adidas tröja.

själv kom jag hem med ett par skor och en jacka...
image350image353

Nu är det vår tider... Iallafall i kväll blir det lite middags mys












Ett snedsteg av förlåt som jag förlät...

image343
En bild från en konstig skolavslutning (vilken härlig t-shirt jag har hittat va?)
Det var den kvällen arvid tjata på "efterfest hos elin". efterfest blev det men han gick hem. Men jag sandra hampus och johan hade iallafall riktigt kul. och appråpå människan, HAHA en fredag ute kan allting hända.

Iallafall.. eftersom att sandra ringde och väckte mig... Jag har jätte ont i halsen, somvanligt så jag få rinte vara med och spela match idag trist. Jag orkar inte ha ont längre, det blir inte bättre av att vila och det blir sämre av att träna, vda ska man göra. Jag är lite orolig nu när jag har gått och hafty on så länge ska till sjukan och kolla upp det där, har varit där förut för min hals men dom säger inget speciellt och jag får pencillin sen är det bra i någon månad men det kommer tillbaka.
Idag är jag Sällskapssjuk, sandra rindge ju och väckte mig för en liten stund sen och jag bad henne skynda sig hit. det var ganska konstigt, precis när hon ringde så drömde jag om henne ;) Blir en lugn dag idag. Orkar inte göra så myucket, sandra ville åka till skärholmen, åker väll dit en liten stund med henne. Sen måste jag städa, ser ut som fan hemma, så blir det om man är själv.
Jag har inte ätit sen jag åt kebeb igår klcokan 3, har inte ätit nånting sedan dess är hur hungrig som helst, ska gå och stoppa i mig lite frukost nu tänkte jag.

Over and Out

Om fredag...

Malin ringde.. ttrevligt.. det var roligt i går. Det var kul. Har inte så mycket att säga, men ja speciell kväll, Vi var hemma hos mig och förkröka, julia och sara var här.. vi viskade, kul förfest.

Uhuu

Idag ahr jag jkobbat.. det var rätt trist och jag har så himla on t i ryggen.. ont i hälarna... ont ja överallt..
väntar på jullan och sara. vilken katastrof kväll det kommer bli va.. iallafall. fick inte låna bilen till nykvarn SYND för min del..

iallafal

Uppe med tuppen

vaknade av mig själv tidigt idag, hade ställt klockan på kvart i 8 vaknade halv :) det var skönt att för en gång skull inte vara dödstrött och vakna av klockan....
Ska iväg och jobba idag, har skola men tack elin för att du fixar NK:n utan mig. Jag hade gjrot samma sak för dig..

Och sandra jag är ledsen att ssk är helt värdelösa, men istället för att se matcher så får du umgås med mig istället. vilket måste vara roligare? :P



Men bryt inte ihop nu,
du e bara en av många människor jag drömt om.
Och du kan inte fånga Mig
och jag kan inte fånga Dig
för Jag vet att hela stan vill ha Dig

Elin Karlsson

Har nu råkad hamna i ännu en konversation, vad tänker jag med ibland?

Elin: Eh vart ligger själva kontoret? jag ska dit först imorn? :S
Kemp: Du vet killarnas Jonhells?
Elin: Japp har du fått jobb? :D
Elin: Nej juste glömde att jag frågade vart jag skulle...


HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Är det konstigt att man tänker som man tänker?

idag var jag på träningen, jag har aldrig varit så här arg utav fotbollen förut!! Jag är verkligen upprörd. Jag var så arg idag på planen så jag tom var nära på att kliva av. Hur ofta är det jag brukar kliva av frivilligt? Nej sanningen är den att jag trivs inte alls. Jag har försökt att ge det en chans men jag orkar inte med det. Ni i laget vet nog vad jag pratar om... "var det något problem här eller...?"  "Du skulle hoppa jämfota"  "alla andra hörde att vi skulle byta, lyssna lite" ja jag klarar inte av negativa personer. Varför inte vara lite glad någon träning? allt skulle bli så mycket lättare då. Det är inte direkt första gången det här händer... och förmodligen inte sista heller. match på lördag dessutom, får jag inte spela innermitt då lägger jag av. fast det får jag nog göra så nu ska jag inte måla fan på väggen.

18# over and out 

Den sämsta dagen år 08

Visst har dagen börjat bra, men jag förstår inte folks problem? varför kan inte vissa bara förstå? hur mycket jag än föklarar hur mycket jag än vrier och vänder på det, så förstår dom inte iallafall. jag vet att den här gången är det inte jag som har fel, jag har rätt. och jag vet att det finns många som håller med mig!!!

Kom hem. Trött, har iofs sovit en stund på vacksta hos Sara, men nej det hjälpte inte nu. nu är jag lika trött som innan. Jag ska tydligen jobba imrogon så jag måste ringfa sara... det löser sig nog iallafall. fast det kommer säkert att bli stressigt, men ska höra med henne, allt går bara man vill :)

Ska träna ikväll, sara min bil kompis åker inte med mig från stan jag ska hämta henne i nykvarn, latmask. iofs så frågade hon och jag sa ju att jag kunde och hon sa att hon kunde gå men jag insisterade på att skjutsa henne, det är inge kul att åka bil själv. Hem vägen blir det burning inside, fucka ur, ja tack!! Jag orkar faktiskt verklgien inte träna... jag orkar inte jag orkar inte... jag är less, jag är less på både det ena och det andra... jag är helt enkelt less.

Penguins and polarbears

Karin... jag orkar inte!!! Jag somnade nyss på lektionen, jag som inte ens var ute igår, bra jobbat...
Idag ska pappa till sös. spännande och se vad dom säger, det måste vara över snart!!!

Iallafall, skivan igår var tydligen skit kul. Som vanligt när jag bestämmer mig för att inte vara med är det jämt roligt, det är säkert jag som gör att det är tråkigt annars.

För att göra ett långt liv kort...

Var är min bil kompis när jag behöver henne som mest? jo hon är och jobbar... jag fick sitta och åka till träningen själv igår, utan kemp och utan burning inside (burning inside blev det iofs men det är inte samma sak som när man är två) Får hoppas att hon kommer imorgon iallafall. 


image342


Dagens talanglösa: Elin pettersson, hon har inte mobilen på och är på väg ut, har hon äntligen lyckats tagit sej ut ikväll eller har hon gått hem för att sova? vem vet, får svaret på det imorn.
Sara skrev något riktigt bra om "jakten" i sin blogg. Jag råder er att gå in och läsa det...

Några tips..

Lita på din längtan
Unna dig att finnas till
Skaffa dig flera intressen
Klaga inte på att du aldrig har tid, tid är en fråga om prioriteringar
Gör inte små saker till stora problem
Ha överseende med andra
Var generös både mot andra och dig själv
Ifrågasätt alltid makten och myndigheten
Försök att förgylla din vardag

Vintern rasat ut bland våra fjällar...

Drivabns blommor smälta ned och dö. Ja jag kommer hälsa glada vindar ut till landet ut till fåglarne...
image339
image340
image341

Idag åkte jag och elin hem klcokan 12. fick skjuts av crille...  Jag och elin satt llängst fram på företrags ekonomin idag och sov. det var skönt. vi kom hem satt oss ute och mös lite i solen med en kopp vqarm choklad i handen. underbart!!!

BUSfrö

Jag har åk ttill nykvarn och tränat sen smög duschade jag hos min mor där. och nu är jag hemma. seg träning (*cenusur*) som mia säger... :P HAHA, kom på att jag längre inet kan skriva vad som helst. tänk om det skulle vara så att några som man egentligen inte räknar med läser en vacker dag...

Iallafall nu har jag faktist inget vettigt att säga, varför bloggar jag ens då? det vet jag själv inte men ialllafall.. kommer kanske på något ite senare så då får jag uppdatera lite bättre :)

Till skillnad från saras "nya blogg liv" så har min blogg ökat med en rasande fart, sara vad händer?
Jag har precis kollar på One tree hill, eftersom att jag inte följde det när det gick på tv så tänkte jag att det vore kul att se nu. har kommit till mitten av säsong tre, ska jag vara riktigt ärlig så stör programmet mmig. jag blir riktigt upprörd när jag ser det. ändå kollar jag på det? Vilka problem dom har và? Dom gör det så svårt för sig själva.... iofs är jag int ealltid den människan som hanskas bra med problem. Det är som fotboll.dom flesta som kollar kan "spela" fotboll (de kan styra och säga vad spelarna ska göra) men det är inte lika lätt när man väl är ute på planen, man kan inte göra dom där sakerna man kanske säger att man borde göra då man sitter vid sidan av. Jo vad jag vill få fram är att vi människor gör det så svårt för oss själva. One tree hill är iofs påhittad men liknande bekymmer dyker dagligen upp. Mitt råd : är lev dagen som det vore den sista. gör inget du vet att du skulle ångra.


Dagens vän: Sandra som inte ringde mig ikväll, vad håller du på med ;)  

träna

ikväll är det träning jag vill verkligen träna.. men jag får inte träna jag ringde nyss johanna, hon vill inte att jag tränar heller. men jag vill faktistk och jag vill passsa på att träna när jag väl vill... a det är komplicerat det där men det blir en lugn träning... hoppas jag.. får ta med mig gerejer och byta oom och duscha snabbt hos mamma efter så pappa inte ser att jag har tränat... Smart elin :)


Har vart ute och gått med Julia nyss. och idag har jag tvätttat :D så himla duktigt av mig, jag borde fåberömnma mig själv ibland ;)

over and out

A man from argentina

Nu har min far just kommit hem, detvar ju s skönt att vara själv hemma. Förut var jag jämt det, varför njöt jag inte mer då? Iallafall han tyckte att det var konstigt att jag var så pass sjuk att jag skulle vara hemma och hgan visste ju då också om mitt viktiga prov idag!! Mankan säga att han inte trodde mitt hals ont och att det var mer att jag inte hade pluggat och kunde skriva... Iallafall, nu väntar jag på att One tree hill ska ladda klart, det tar ju sådan tid. Juste vi får internet om en vecka nu också :) det har ju tagit fruktansvärt långt tid att flytta över bredbandet...

image338

Jag och min bil väninna... We're burning inside!!

Godmorgon

klcokan är nu hav tolv jag har nyss vaknat. har legat och snoosat med tio minuters mellan rum från klcokan 8 typ.. tänkte ju gå upp då för jag skulle ju städa sen plugga och gå iväg tillls kolan, så blev det inte. jag kände att jag hade lite ont i halsen och så blev det rätt sent i natt så jag var rätt trött tyvärr. får göra mitt prov någon annan dag kanske. Se till att plugga ordentligt då. nu ska jag äta frukost. pappa är inte hemma tro han åkte upp till sös.

image300


En konversation att minnas..

Nu får jag skärpa mig, från attinte blogga alls till att blogga hela tiden, hadew int eens tänkt att skriva någe mer ikväll men det här kunde jag inte bara låta bl att inte skriva ner...

Det är en helt vanlig kväll och jag skrattade, till och med för mig själv...


sara säger:

du har ju en död råtta på sängen.....

Elinkarlsson.blogg.se säger:

nej en gråå

Elinkarlsson.blogg.se säger:

varför skulle jag blanda rött och rosa?

sara säger:
död inte röd

Jag läste totaltfel, herregus. klart värt att göra ett sista godnatt inlägg om. Så kan jag nu somna gått =)
God natt!


Mycket slit till ingen nytta alls...

Tränade idag, fast jag ahde småkänningar i halsen, blev ju inte bättre om man säger så. men som jag sa till johanna jag får skylla mig själv ;) haha..
Iallafall idag åkte jag till sara på vacksta efter skolan, har kanske redsan sagt det minns inte? vi hade en liten road trip.. sen var det hem för träning. och sen innan iofs hmätade jasg upp min bil kompis sara. Med min bil kompis och min bil låt (Takida-Burning inside) d¨å var allt perfekt.. Nästa träning blir det varm oboy som gäller ;)

Nu har jag iallafall precis kommit ur duschen och jag är lite pissed efter som att mina stolar till min bänk som datan står på inte har kommit. skulle ta ett tag sa dom.. Yeah right..

Imorn måste jag upp tidigt och plugga, har prov... Ska se om jag kan låna bilen och åka till skolan i hyffsad tid i morgon ...

image337

Msn krasch på vacksta...

... sitter på vacksta nu hos sara. fick låna bilen för att åka hit ch plugga. det går ju hyffsat bra... eller kanske..

snackar lite skit. Buddha var bortskämd och har huvudet fyllt med helium...

Jag vill ha dig i mörkret hos mig woho
tiden den stannar närä vi rör vid varan yeah
åh jag längtar jag flyger jag svävar fram wiee
Låt det aldrig ta slut....

Nu har jag tid... tid till allt jag vill..

image332
image333
image334
image335
image336

Nu är det på god väg, men än finns det massor att göra...

Frukost, på sängen

idag fickk jag inte frukost på sänge, precis likt alla andra dagar... Jag ska skaffa mig en kille som min pappa, pappa är lite utav en toffel... Skulle vara skönt. men det får ju inte bli för mkt han ska bara göra saker av ren omtanke jag vill ju inte ha en kille varav hans vänner kallar honom toffel för det är ju något negativt mot mig.

Nu ska jag gå ner och äta min nygjorda frukost.

ps.Hatar trappor....

Ännu en oförglömlig kväll...

jag var först ute med Julia och co på Hamn, men jag kände mig lite väl nykkter så jag började knata hem och då ringer sara och ber om skjuts. Vääl framme i gnesta blev det nån typ av efterfest. Ja sara är väll en sort försig måste jag säga.. Störd kväll/natt med andra ord!!!


Lördag

idag är det lördag. har vart och firat julia idag..

Papap är arg, synd hej då

Elin Karlsson

Idag har jag fixat. Sen har jag ätit middag... sen hemj till tania och malin,. lite krök....
Jag har haft sex med daniel zettervall idag, det var fan as nice. Bästa jag vart med om ångrar ingenting. Han tog mig hårt både bakifrån och framifrån. Men malin blev sur. Men vad ska man göra?




nu är jag här..

sex är fint, sex är nåt jag prioriterar högt upp..
danne är fin, jag är naken, var är staken??

ge mig vacket, ge mig stånd, ...

Det är så det ska vara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


// Kempus, TILL Elin och Daniel!!!!!!!!!!!! Over and out!!!!!!!

RSS 2.0