A man from Argentina

Jackson Five from a car stereo singing ?I want you back, want you back?. Just a year ago I would have danced so crazy and now I think I wanna get back on that track. If I only could relax in this confusion, if I could dance with you the way we used to. Shake my hips to the revolution, if I could be naive again.



Idag vaknade jag av att någon stog i min dörrööppning!!! JAG BLEV VERKLIGEN LIVRÄDD! Det var min far som dök upp på morgon kvisten. Minns inte riktigt vad han babbla om men nåbnting om att jag gör honom besviken hela tiden!! Ah som att allt bara handlar om mig hela tiden. Men han måste lära sig tänka efter lite, det jag gör för honom!!! Vilka uppoffringar jag egentligen gör som han inte ens verkar tänka på. Det är helat iden bara jag som gör massa fel hela tiden! Jag blir sån trött!!! Och jämt när man står och diskuterar och jag säger nått så vågar han inte stå kvar och diskutera så istället går han bara ifrån, och det är moget?
Neä nu orkar jag inte tänka påd et mer, nu ska jag ut och göra de pappa har BEFALLT mig att göra, det värsta är när jag har gjort det kommer han inte ens tacka för hjälpen!!?


American pie och Kalla händer!

Idag har jag varit och tränat, sen kom evelina hem till mig. Vi fick lite senare besök av två trevliga pojkar, Viktor och Phille. Vi tog det lungt gjorde inte så mycket.. Men sen åkte vi ner och badade, eller alla bada utom viktor (Badkruka tydligen). Det var faktist väldigt varmt i vattnet hur skönt som helst, tills vi kom Upp på bryggan då det blev lite kyligt!!
Eve åkte hem skulle upp och jobba tidigt. Så det blev american pie som gällde, hann inte se klart den igår så vi såg klart den nyss istället. Men nu är jag själv! Det blir väll att sitta uppe och inte göra nånting, neä men ska försöka sova tänkte jag

image160image161image169

Var tvungen att byta bilden jag hade satt in på evelina!! Moha






Gotland 07 lite bilder som är försenade :)




image205


image206

lindköping

Så var vi hemma igen jag och Anna efter en helg neråt i landet! Det har varit en väldigt intressant uppleveklse och jag hoppas att jag slipper vara med om den igen ;D Neä men det var faktist itne så illa! Det var hur bra som helst med Anna, jag menar vi hade kul och det var kul att ha henne! Men aa sen kan man ju säga vad man vill om dom andra och " Festen ", vilket jäcla röj det blev anna!!!
Som vanligt har vi skrivt upp lite som har hänt under helgen tänkte ta mig tid till att skriva ner det nu!

Fredag- Vi åker tidigt för att besöka Emil och co! Vi kom fram och strosa runt lite på stan och hamna på ett ställe som hette smått och gott. Sen mötte vi upp Emil och åkte vidare hem till honom. Kvällen slutade med video kollande hos Robban.
Dagens     Får jag för mina otroligt dåliga val av vägvisning. 2 av 2 jag frågde var turister


Fotomiss: Matte (För sina stiliga flärpar på skorna =) )
Snygging: Killen med paraplyet (Så underbart att se en människa som honom )
Köp: Extra Långa (I all hast med mitt falsklegg tog jag fel paket, jag var ju nervös)
Fulaste: Busshållsplatsen (Har aldrig sett något sånt fult, som emil sa "Här har vi digitaliserat oss")
Tråk: Robban (För sin otroligt tråkiga lägenhet och dålig husvärd var han ju också )

Lördag Vi vaknar och åker in till stan en massa jobbigt händer, Vi träffar matte och han förgyllre våran dag! tack! Senare på kvällen så åker vi hem till matte på förkrök, det blir lite konstigt allt ihop slutar med att jag och anna går själva till kebaben.
Dagens: Matte, för sin miss igenom en affärs dörr! kan omöjligt bli roligare.
Osociala: Emil
Rap: Elin
Mat: Inget
Frågvisa: Anna
Människor. kebabfolket
Fulaste: Bussen (Hade snackat skit om folks om ställer sig upp för tidigt, gissa om inte vi gör det sen? :O )
Felsägelse: Motsatta könet ("Jag har aldrig haft sex med det motsatta könet")


Helgen
För att sammanfatta helgen så ska jag skriva lite mer!!!
Helgens:
Skämt: Emil med alla sina X
Film: Mysteriet på greveholm
Roligaste: Elins incident på Kebaben som skapade rätt mycket uppmärksamhet
tråkigaste: Festen!!!
Kast: Flaskorna som itne gick sönder när vi kasta dom
Äckligaste: Stjärnfrukt/hallon cider! tjejernas favorit? ALDRIG
Fulaste: Holme
Klant: Anna för sin krock med en stillastående buske ;)
Citat: "Ha en bra daaa!"

HELGENS ORD
LEVIS
O'learys


 
Bilder kommer!


Bio

Idag har jag varit på bio med danne och Viktor. Eftersom att jag är en fattig flicka så bjöd viktor mig (Snäll han är) Men han får ju tillbaka pengarna i morgon, men ändå =)
Ja vi såg die hard, den var helt okej! Efter bion sysselsatte vi oss med lite rajtan tajtan! Jag och ankan, viktor och bilen och danne med självaste motorcykeln ;D


Imorn blir det badet!! Tjohej

SEMESTER

Efter att ha jobbat större delen av sommarn så har jag äntligen fått semester. Det har ju självklart inte varit roligt att arbeta men det måste man ju göra ibland!!!! Tyvärr!




SEMESTER

Allsång

Var på allsång på skansen idag! Det var Sååå jag vet inte vad jag ska säga. Inte så roligt kanske!HAHAHA neä

Ja, nu är det bestämt det blir lindköping i helgen! Härligt Anna att du och jag är PÅ iallafall ;)

Anna du är ju en trogen läsare i min blogg vad jag förstår!! Efter en väldigt eftertänksamkväll, nej men jag har funderat hela kvällen på gotland och så fick jag upp en bild i huvet! Kan det ha varit på dig tro?  ;D
Det var då vi sa "Det som händer på Gotland det stananr på gotland" MEN DÄR HADE VI FEL, det du inte tänkte på att man är ju faktist inte bara en man är ju två! Den andra som vi kommer träffa i helgen. Så där har vi en till!!!
Tänk dig Anna!!!!  vad roligt man kan ha ibland du !
Så fick jag ju upp en bild på för det första mig!!! JAg välte med cykelvagnen i visby och jag skrattade mig till döds alldeles nyss. OCh sen när vi kom med cyklarn aoch all packning mitt på stranden och det var mycket folk dom itne kunde sluta kolla vad vi höll på med!! OJ OJ OJ och Sen for min tanke vidare till SCHALOM!!!!!!!! OJ OJ OJ en sån kväll! Och bästa kommentaren på hela veckan måste jag ge dig Anna "Elin, RES DIG UPP FÖR FAN!" jag blev så rädd!

Nej men eftersom att jag ointe hunnit blogga om alla dagens och shit så täntke jag göra det någon dag framöver och kanske lägga in lite bilder :)

Dagen efter träning

IGår var våran första träning efter uppehållet, och eftersom att jag inte har följt tränings schemat vi skulle göra så värst bra, närmare bestämt har jag inte gjort ett dugg så är dte väll lite rätt åt mig att jag inte kan gå idag!!!

Men själva träningen var ju faktist rätt rolig. Efter lite dugg regn så var gräset inte riktigt på vi spelares sida, även inte tränarnas heller. tänk en kort gubbe med 5 meter omkrets, han skulle slå en vägg till en av tjejerna coh så ser man han halka baklänges i världens slowmotion. roligaste jag någonsin sett!

Ja hann med ett par vurpor jag med och även lilla jetta fick till det :P

träning i kväll med men jag tror itne jag ska gå på den!! Har blivit lite lat (A)

nu gick det iallafall


Bättre sent än aldrig..

Nu har jag äntligen fått dom flesta bilderna från midsommar. Så nu ska jag lägga in dom. eller ett par sty ckna iallafall. En månad senare:P men man sitter ju inte vid datorn så ofta nu på sommaren coh när man väl gör det så har det ju varoit så att dom som har bilderna inte är inne. Men nu kommer dom iallafall :)
 


det böev inga fler bilder. hade lagtr upp dom men dom försvann!!!!!! Hata!!


lite sommar, men var är sandra? Hade inte en ända bild på dig på min mobil och det här är just bara mina mobil bilder...?

Ett uppvaknande efter ja just vackstas skiva
Sara, på väg till match

 innan vackstas skiva

Ful gubbe

Sara, lag fest 

Ja?!

 Phille och Danne

Kärran, eve beachvolleyboll kväll vid underås

 Ja...

Evelina

 Erik, viktor och Jag med på ett hörn

 Elin på GOTLAND

Vikot!

image162

Ja som vanligt jag och sara (Kempus) På väg till matcher. Som denna gång var det "den blåa kärran, partybilen" som alla blev så avundsjuka på ;D Jag tror att dom flesta (mia and the gang) kommer få se en hel del fina innan match bilder i Rooneys car inu i höst säsongen :)


Veckan

Återigen har en lååång vecka gått! Har tillbringat större delen av den (sön-fre) på Sandras landställe i Nynäs! Det var den bästa veckan på mitt sommarlov vill jga lova. Helt underbart har det varit. Vi har badat fiskat ätit fisken! Och TILLOCHMED jag åt fisken, och förvånandes över själv att det faktist var riktigt gått. Och som sandra sa "Tänk elin vad du har gått miste om alla dessa år pga av din a inbillelser om att du inte gillar saker" ja det har jag lärt mig man vet aldrig nånting förän man har provat =)

Helgen var i i nykvarn tänker inte riktigt prata om det :P Hi. Men Ja det slutade bra i alla fall festen vi var på var trist. Men hemma hos mig var det s0om sagt roligare och JOhanna, hon blev ju lite trött fick åka hem ! =D
 sen vidare på morgonen till bryggan jordens bästa ställe måste jag säga!!

sen åkte vi hem till Evelina, där chilla vi, vi åt as god mat!! Sen kom lite folk. JJohanna marre var även dom på plats ;D

På söndagens morgon åkte jag in  till staden för att fara med min farmor och farfar till ite släkt i sthlm!!! Mys!


Igår somnade jag runt 6 halv sju. Vaknade vi halv elva tiden i morse, helt seriöst! HAHA nu är jag pigg, nästan iallafall!!!

Åh juste det är ju TRÄNING idag!!


Hej hå

Idag har jag och Eve KLIPPT GRÄSET! Det var ju faktist jätte duktigt av oss! =) Tack för hjälpen!
Imorn ska jag till Sandra :D Woho vilken vcka vi ska ha!!!!!!!

Tk

Ig¨år var det utgång till Tk.. vi var hos Emelie och vi skulle ta bussen till stan klockan 10 men vi missade den.. sen sprang vi till valla för att den skullle enr till sandvikensbrygga då kunde vi ha hunnit.. sen liftade vi på vägen och då kom Olle Wennberg förbi. (Tur vi har) så för femtio spänn körde han in oss till stan ;)
Sen väl ute var det hur kul som helst. även om kvällen inte sluta lika roligt men så kan det vara.. lite tråkigt bara! Men Juste jag träffade Alex ute också :D hur roligt som helst :D

Sova!

Nu harj ag vaknat efter 13 timmars sömn. Min mor (Som jag tycker borde känna mig) ringde och väckte mig vid tio tiden i morse. Hon om nån borde ju veta att jag aldirg är vaken innan Elva! Men iallafall. har fått lite sömn iallafall. Idag åker familjen till norrland och jag blir själv i en vecka. Ska med sandra ut på landet! Mysigt värre.
Juste haha min data hois min mor har fått virus och är  nu helt omöjlig att starta så alla ALLA mina bilder är borta.. Jag blir så less! Alltid ska det vara nått! Jag orkar inte =D

Ikväll ska jag hem till emelie, hoon har fyllt år så vi är bjudna på middag =) Jätte trevligt..

En rolig sak, En viss människa har börjat blogga igen!!!! Woho!!!!!!

Hej hååå

Hejsan! Har gått och blivit lite sjuk igen, men jag vet itne ritkigt vad för sjuk!!!! MEn jag orkar inte. ska sova sönder mig resten av mitt liv!!!
Farmor och farfar och lilla tim är här just nu :) trevligt. social jag är som sitter vid datorn då!! neä nu ska jag gå och sova!!!!

HELVETE!

Nu har min äckel mobil lagt av! Vet inte vad som har h änt men när jag tog den vart skärmen helt sär och nu fungerarden inte alls!!  Så med andra ord! JAG ÄR ARG.. Alla mina nummer är borta plus att jag inte har nån mobil!!! Tänk att ALLA NUMMER är borta!!!!!!!!!!!!!!

Jag orkar inte!!!!

Sommar!

Jag har nog äntligen betämt mig för hur jag vill göra! Jag stannar nog i södertälje vecka 29. och nuvet jag en som blir glad när ja säger de =) Everything i do I do it for you sandra ;D

ska cykla tilllbaka farmors cykel idag, men jag ORKAR INTE. är jätte trött...!

!!!!!!!!!!!!!!

Jag vet att du läser!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Du vet ju säkerligen vem DU är


// En Irreterad Elin Karlsson.

Home

Hemma igen efter en otroligt rolig resa. På Elins blogg (www.epttersson.blogg.se) kan man läsa om våra veckans och dagens :)
När vi satte oss på båten på måndag morgon trodde vi att vi skulle cykla (Som även några töntar gjorde som vi stötte på på våran camping ;D) Men det blev inte av. Istället la vi oss på en camping nån km utanför visby och levde loppan hela veckan :)
veckans folk Måste jag nog ändå säga var Lindköpings borna!
Efter några dagar tillsammans är det faktist riktigt skönt att ha kommit hem.. vi har haft jätte roligt, men att få lägga sig i sängen och bara ligga hur man vill och sova ordentligt, eftersom att vi int ehade några kyddar (A) eller liggunderlag så skulle vilken säng som helst vara skön.

Men nu ska jag röra mig hem härifrån, är hos Sandra. Ska lägga över bilderna på min dator så jag ska alldeles strax lägga in dom på bloggen =) men vi börjar så här sålänge..!


Hejs!

Visby!

"Än lever vi, idag har vi cyklat flera mil och regnet öser ner."
självklart är detta inte sant, jag och mina kära vänner ångrade oss i sista sekund, eller var det kanske i första sekund?! hur som helst så blev det en betydligt lugnare vecka på gotland än det var tänkt. vi försdriver tiden med att käka tallkottar och be böner till solguden. i stället för att trampa gotland runt i uppförsbacke.

det var tur att jag tänkte till innan jag åkte så att jag fick med mig mitt liggunderlag, för vem kan sova när man ligger direkt på marken med rötter som huvudkudde? inte jag i alla fall.

killarna på gotland kan man inte klaga på, senast idag kom det ett gäng snygga killar men decimetertjocka glasögon och otrolig charm. självklart så delade jag sovsäck med den snyggaste av dom ;)

hoppas att ingen misstycker att jag får alla snygga killar, men är man snygg så är man. (jag är inte diva jag är bara lite bättre än alla andra)

vi har det i alla fall bra ute på holmen och vi är välbehållna. men gissa om det ska bli skönt att komma hem. sova i min egen säng, eller kanske någon annans så länge det är en säng. se upp för flygfiskar när du åker båt!

Ps. Jag saknar honom otroligt mycket! snart ses vi! puss på skinkan.

peace! /Gullet!

Gotland

Finns otroligt mkt jag måste hinna med på två timmar. åh varfär måste jag alltid stressa, att jag aldrig lär mig!
Ska packa
Städa
komma ihåg en massa saker så jag itne glömmer


Ha det var ju faktist inte så mkt :P men jajg vill ju inte Gömma nått!

Ännu ett känt fylle sms anlände till min mobil igår då jag hade frågat vad jasmines tiger i alladin hette. det här stog i svaret!

"Eh... Mona inte Hicha" Hur ska man tolka det?

RSS 2.0