Lika som bär?

malin elin
Malin och Elin. Vi är syskon, fast det syns vekrligen inte eftersom att vi är dom mest olika människorna man kan hitta. Svart/Vitt Iofs, domhär korten är gamla, men vi är inte mycket likare nu! Nästan värre till och med!
Natt/Dag.

Hon är hemma i Enhörna över helgen. Hon har inte sovit här sedan..hm.. sedan jag kan inte ens minnas hur länge! Ska väll försöka att vara lite trevlig, men bara om hon är de mot mig, annars får det vara!


Veskijärve

I går åkte vi (Johanna, Kempus och jag) från nykvarns centrum till veskijärve! Vi kom dit, nästan först av alla. fick välja dom bästa sängarna mm. Sen delades vi in i tre grupper när alla hade kommit. Vi blev korvgruppen!
Vi döpte om oss till massa namn, men jag minns inte vad =D
Vi hade det allmänt roligt, jag krickan Sara johanna var ute till havs! Det var riktigt romantiskt.
Vi har då inte gjort så mycket mer. Eller jag har ju hållt på med min film, j ag tror den blev en katastrof! HAHA
Eller jo jute, vi BADADE, jag var först! YES!
Frukostgruppen väckte oss tidgit (klockan 8) . Kricks DROG av mitt täcke. det var hemskt.men vi kom upp efter ettt tag och åt frulle, sen grillade vi i korvgruppen korv! Fast vi strta elden sen gjorde vi inte så mycket mer!
Men iallfall, sen var det dags att ge sig av på match. Och den ska vi inte prata om.
nu sitter jag hemma, funderar på vad jag ska göra av kvällen! Men jag blir nog bara hemma.

sammanfattning: Orkade inte sklriva så mycket om vad vi gjorde, men kul hade vi. Det vill jag lova

En bra dag

En morgon utan stress, har inte hänt jag vet inte på hur länge. Jag har till opch med tid över till att inte göra någonting! Ska snart gå ner till brevlådorna, åker nu mer skolbuss med barn =) Haha, känns ganska fult måste jag säga! Men jag slipper gå iallafall!
Idag ska vi ju iväg med fotbollen, det ska bli kul! Jag tänkte ta med filmkameran och filma under kvällen =) Det är ju faktist jag som är filmarN (Filmade på Dalecarlia också, den filmen blev bäst ;D) Men nu ska jag inte sitta här, dags att fixa iordning det sista!

Juste dte är ju match i morn, det är fyran som spelar, jag sfick itne vara med först! Jag blev jätte ledsen, jag vill ju ha massa match träning innan treans säsong sätter igång! Men jag gick till camilla och sa att jag ville va me och hon lät mig va med iallafall =D Woho!
HERÅÅÅÅÅÅÅÅ


Träning

Idag har jag vart på träningen TVÅ gånger. Jag måste börja skaffa mig lite koll! Jag gick dit tilll 6 då jag vet att träningen alltid börjar. sen när jag kom dit var det nått annat lag som träna och då slog det mig att vi tränar senare på torsdagar! Alltid jag! Så j ag gick hem igen, satt med Malin en stund, händer inte varje dag. det var trevligt! och nu ska jag snart gå igen! För andra gången!
Men onödigt blogg inlägg kanske, men iallafall!

111111111

Emma, Sandra, Elin
Bäst när det gäller!

Laget

image69
Laget, fast rätt många är det som inte finns kvar! Men iallafall! Imorn är det fredag och då ska vi åka opch övernatta med laget, det kan bli roligt! Sen ¨på lördagen har vi träningsmatch på FF Södertälje. Vad jag har hört så kommer dom ställa upp med rätt m¨ånga yngre spelare och hälften ungäföär av dom som var med och spelade förra gången, då ska det inte bli några som helst problem =) Fast regel nummer ETT, man ska ALDRIG underskatta lag dom har lika stor chans som vi att vinna.

Idag har det varit en rätt rolig dag, jag och phille har inte gjort så mycket! Mest tagit det lungt. Och nu har jag precis kommit hem. rätt sent så jag hann inte att sola idag, trist!
Träning ikväll!


Fräkenbarn!

Jag är ett fräkenbarn, åh alltid dessa prickar överallt. Ansiktet armar u name it! Jag har redan hunnit få massor på bara ett par dagar ute i solen. Iallflall

Idag har det vart en ganska lugn dag. Jag och Phille har mest tagit det lungt osv!
Sen när jag kom hem gick jag ner itll Julia på en gång, vi båda somna i solen efter tio minuter! Skönt!
nu är jag hemma har precis ätit middag. Så himla Roligt att vara själv hemma! VERKLIGEN
Nej jag är trött på det, det är faktist riktigt trist att vara själv så  här mycket. Speciellt om man inte bor centralt så man kan göra något. Nu orekar man ju inte göra nått för då måste man antingen plabnera dagen innan vad man ska göra så man kan ta med sig saker tilld evad det nu är man ska göra, elelr så måste man gåå i hundra år för att ta sig till bussen, det gör man ju inte!

Slapp att träna igår, det behövdes efter helgens matcher, var helt slut i benen. Imorn blir det en lång dag, slutar halv tre och träning på det, juste!



Ägnat till Sandra

Idag ska jag se SOENDER mig på greys anathomy
Jag ska även sova SOENDER mig
SOENDER SOENDER SOENDER

För mycket är aldrig nog

Det vet vi alla, även om man vet att man har alldeles för mycket, ska vi säga till exempel skor, så vill man bara ha meer! Så är det med allt. Vad det än gäller. Så så sagt som det är sant, för mycket är aldrig nog! För För mycket tror jag inte ens finns. Och om det skulle göra de, hur vet att man att man har för mycket? Vad är  för mycket?


Var nere hos Julia och solade idag! Det var riktigt trevligt, tror vi låg från halv tre till 5. Det var vaaarmt! Sen gick vi in och lagade mat och åt framför tv:n, somnade i soffan (Som vi tidigare sa att vi skulle göra), Vaknade runt 8 tiden! Jag gick hem för att piggna till lite, iofs är det inte så långt ner till Julia, men hon skulle få skjuts ut till bussen samtidigt så jag hade kunnat få skjuts hem om jag ville. Nu ska jag gå och lägga mig och fortsätta sova!

Som jag tidigare sagt, för mycket är aldrig nog.


1

Idag har det varit en seg dag! Soligt och jätte varmt, underbart!
På lunchen satt jag ute i solen mot en vägg, jag tror verklgien att jag somna!
Vi hade innebandy turnering hela dagen i skolan, det var rätt segt faktist!
Nu är jag hemma och väntar på att Julia ska skynda sig hem från bussen! Jag är uttråkad! Jag tänker väll gå med ner till "Hawaii" ;D Sola soender oss =D

Sen ikväll har jag träning, men pappa är iväg på jkopvv och kommer hem senare iveckan så jag evt itne om jag får skjuts av någon! Hoppas INTE! jag orkar itne men jag ska väll ta och ringa roney!!
Hare hej

Solen, min bästa vän


You'd be like Heaven to touch.
I wanna hold you so much.

Idag har jag vart på Valla. Gud vilka minnen man har. Jag och philip hade hur roligt som helst för båda kommer ihåg olika saker och då är det så roligt när man blir påmind om vissa grejer.
Det var helt okej faktist. Vi hade en unge HAHA det vardet roligaste. Han hette  Tobias "Kallade honom mowgli för han såg verkligen ut osm han"

Mowgli iallafall kom fram till mig och sa:
-Jag heter Tobias!
- Okej, hej, Jag är Elin!
(Pinsam tystnad i 10 sek)
-Jag är lite blyg av mig
(tystnad igen)
 
HAHA, vad säger man då????? Jag blev helt stumm! jag höäll på att skratta ihjäl mig, och phille kom gåendes mot oss för att se vad det var som hände. A det var iallfall röätt roligt
sen fick jag åka med min gamla skolbuss hem =) kom hem tidigt och la mig och sola :D

Igår spelade jag match i gnesta, vi vann med 3-1, itne någon speciellt bra match. Men iallfall!
efter stannade jag kvar i gnesta och skulle se film med marcus och mac. Och marcus är ju som han är! Det var så här. Först var jag hos marcus, sen skulle jag gå till mac själv för att dom bor grannar. Och mac är polack och marcus sa att hans mamma inte kunde svenska. jag ba nej du skojar, han: neeej! Övertygade mig totalt!  och när jag stog där utanför dörren och plingade på HAHA
- Hi, is Mac there?
Hans mamma svarade :
-A vänta lite, MAAAAC du har besök

BORTGJORD, tack

crush


I wish that I could be eleven again that e.t was my friend you know that life
Was so simple then times have changed never be the same the memory remains and
The melody inside my heart

You know it?s alright no matter how it goes all you gotta do is just say no



Typical you

I¨går gick jag och la mig hyfffsat tidigt, somnade kanske vid tolv. Jag tänkte att vore br om jag sovut innan matchen idag. Men det tyckte ag visst inte. för halv åtta vaknade jag och intekunde somna om! Lite lite irreterande. men jag tror att det är för att jag är hos mamma och sover, har aldrig kunnat sova bra här! Hade jag varit hemma hade det här aldrig hänt ÅHHHHHHHHHHH. fruktansvärt irreterande. men jag får väll se det  positivt nu hinner jag iallfalll äta frukost OCH lunch innan jag drar i väg!

Efter matchen ska jag nog stanna i gnesta eventuellt, har ine riiktigt bestämt mig ännu, får se hur det blir. Marcus lär ju tjata ssönder sig på mig att jag ska de.  Men det skulle varaskönt att komm hem och bara få umgåsmed pappa också!

JUSTE glömde näma et igår, men match mot FF igen nästa helg ;D Hur känns det tjejer? =D HAHA

Nykvarn vs Södertälje FF

Idag var det samling klockan 8 i geneta. Matchen började 9. Fick spela på konstgräs, vilket var väldigt skönt!
Vi spelade jätte bra första halvlek, la oss lite i andra. Men det funkade bra vi vann med 4-1

Och alla ni FFare i min klass+RANJA, hur gick matchen, vilka var det som vann (MED SCHYSST SPEL)?
Jo Nykvarn! Men det är alltid lika kul att möta FF

Idag ska jag bara vara hemma tror jag och ladda inför matchen i morn! Sova sönder mig =)

You are my sweetest downfall

Samson came to my bed
Told me that my hair was red
Told me I was beautiful and came into my bed
Oh I cut his hair myself one night
A pair of dull scissors in the yellow light
And he told me that I'd done alright
And kissed me 'til the mornin' light, the mornin' light
And he kissed me 'til the mornin' light

Skolan

En helt vanlig dag i skolan, ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lungt och ladda inför helgen. Jag ska verkligen göra mitt bästa på båda matcherna. Vi kan ju inte förlora mot FF ;D
Ska hem med två b ussen skönt komm hem tidigt (vid 4 tiden) Sköönt!

Det blir en Sandra fri helg, vilket inte har hänt på hur länge som helst. Hon har inte tid att träffa mig =) Busy, jag har ju iofs inte tid att träffa henne heller :p Men det är ovant att inte träffa henne på så här länge. Eller a. vi kommer itne ses på hur länge som helst

Kroatien




.....

Lika jobbigt när man inte kommer på vilken rubrik man ska ha =)
Men ikväll blev det ingen träning fr min del, vilket jag är rätt less över. Vi har ju två matcher i helgen. Lördag och söndag,är man itne med på torsdagstränignen brukar man kanske inte få så mkt speltid! jag som ville spela! Men ialfall. får gå ner i källarn och bänka lite ist :) 
Vi möter FF på Lördag, det brukar bli ganska roliga matcher att spela. Gensta på Söndag!


det är vad jag kommer göra i helgen kom jag på nu =) eftersom att jag har match både llördag och söndag komme rjag int ekunna festa =/ 
Nog om fotboll! =)

HAHA, idag gjorde jag bort mig totalt. Vi satt i tåget och det stog ett tåg bredvid när vårt tåg stoig still! jag orkar inte förklara mer men gud va roligt!! typiskt mig!

Under månen

Idag har vi varit uppe på dramaten med skolan, det var roligt, eller inte. Det var nog de två tgråkigaste timmarna i hela mitt liv. Vi såg en pjös som hette dröm nånting och jag somna, Elin med.
Sen har jag inte hunnit med så mycket, snodde julias cykel hem från bussen. Snart ska jag på träning om jag hittar nån som kan skjutsa mig! Men det känns som att jag inte kommer få skjuts. Iallfall!
Imorn har jag redovisning på dramat, en uppgift till apu ska vara färdigt som jag inte äns har bröjat på. Och jag har ingen praktik plats än heller för dethar strulat sig. WOHO =)

Nej men nu ska jag laga mat och äta och lyssna sönder mig på winnerbäck!  


You were my sweetest downfall =)

Samson came to my bed
Told me that my hair was red
Told me I was beautiful and came into my bed
Oh I cut his hair myself one night
A pair of dull scissors in the yellow light
And he told me that I'd done alright
And kissed me 'til the mornin' light, the mornin' light
And he kissed me 'til the mornin' light

-

 Sabomb dams

Livet på Landet

Livet på landet är inte alltid bra kan jag säga! Jag kom hem idag efter en iskall träningskväll, var frusen nästan till döds. spolade upp ett varmt och skönt bad, skulle kliva i, brrrrrrrr, det var iskallt. Visade sig då att varm vattnet var borta av någon anleding, så det blir varken ett varmt skönt bad eller en varm dusch!
Iofs skulle jag kunna basta, då blir man varm, men man mnåste ju duscha nån gång då med och då blir det ju ännu kallare än om man bara duschar kallt.
Ja, men iallfall. Jag får ta och ta en kalldusch!

Och imorn, till råga på allt, så börjar jag tidigt. Jag måste gå hemmifrån klockan 7 eftersom att pappa inteätr hemma och jag måste gå till bussen. Eller jag hade behövt göra de, för pappa ska till helene, eller är där nu. Men snäll som han är kommer han och hämtar mig klockan åtta im orn bitti så får jag skjuts till skolan på direkten =) sovmorgon till och med!

Sandra, I was born to make you happy ;D

Promesis


Dont go making all these promises
You know you cannot keep
Theres a time to play a king and a
Time to be the thief
cause if youre making all these
Promises you know you cannot keep
You know time will be the thief and
Your fallen king will end up alone

Idol


 
 
Idag har jag varit i skolan. Det var inge vidare kul, prov i kost. Glömde mina böcker hemma igår så jag satt och pluggade hela morgonen för jag skulle få göra provet efter tio rasten. Jag tror att det gick ganska bra faktist. Hoppas iallafall på MVG. Men a det är vad jag hoppas på. Jag tror jag iallfall blir godkänd.
Sen fick vi åka med tolv bussen hem, vi kom till centralen halv ett. och bussen ut till LIll-ahl går klockan halv två. Och ett bussen går bara till valla så jag täntke ta den och gå från valla men det är uytterligare 2 km och jag var itne så sugen på att gå 4 km. Så jag vtog halvtvå bussen hem ist. Tråkig dag på Centralen, helt onödig tid!

Träning ikväll! Usch!

Nånting större

Här i bland ruinerna
Bland torra salta tårar
Här bakom rullgardinerna
Och alla uteblivna vårar
Här under askan utav sönderbrända drömmar
Ska vi bygga nånting större

Elin Karlsson

Inledande
01. Fullständigt namn:
 Elin Linnea Karlsson
02. Din ålder: 17
03. Födelsedag: 6 Oktober
04. Syskon: Malin 18
05. Hårfärg: Ingen speciell för tillfället
06. Ögonfärg: Blå
07. Skostorlek: 38

Förhållanden
01. Vem är din bästa vän?
 Min pappa
02. Har du en pojkvän/flickvän? Nope
03. Hur länge har ni varit ihop? NEJ
04. Vem kysste du senast? =)

Grejer
01. Var shoppar du helst?
 I stockholm
02. Har du några tatueringar eller piercings, och i så fall hur många? naveln
03. Hur många fotbollsskor har du? 2 par
04. Hur många par byxor har du? 500
06. Har du några smycken som kostat över 1000 kr? Kan jag inte tänka mig att jag har

Favoriter
01. Färg?
 Gul tror jag
02. Mat? God mat
03. Killnamn? Lucas, det finaste
04. Tjejnamn? Sandra  
05. Ämne i skolan? idrott
06. Klädesplagg? Mjukisar
07. Sport? fotboll
08. Musik? LARS WINNERBÄCK
09. Fras/mening/uttyck? "Vad är det för fel?" ;D

Har du någonsin..
01. Snusat?
 Once
02. Rökt? Ja
03. Hoppat bungee jump? nope, är höjdrädd
04. Brutit mot lagen? Nån gång kanske
05. Fått dig själv att kräkas? Aldrig
06. Nakenbadat? jaa
07. Varit kär? Ja
08. Börjat gråta för att få som du vill? tyvärr, ja

Extra
01. Tar du droger?
 NEJ!
02. Vad använder du för schampoo? Gliss
03. Vad är du mest rädd för? Sandra
04. Vad lyssnar du på just nu? Pappa som har alldeles för högt ljud på tv:n
05. Vilken bil skulle du vilja ha? Inte en aning
06. Vem fick du senast SMS ifrån? Måste ha varit Sandra
07. Var vill du gifta dig? I nån fin kyrka
08. Hur många MSN-kontakter har du? ett par stycken
09. Hur många av dem är online just nu? en

Slutfrågor
01. Pizza eller choklad? 
Vet ej
02. Tränar du? Ja det gör jag!
03. Hur ofta? 3-5 gng i veckan
04. Guld eller Silver? Silver
05. Vilken film såg du sist på bio?  MInns inte  
06. Vad vill du helst av allt ha just nu?  Mina läxbäcker, har prov imorn glömde odm i skolan!

",)

11111111111111111111111Vems är vems?



Idag har jag vart i skolan, det var roligt idag! Sen gick jag hem till Sandra, det var ännu roligare. Vi kollade på fina teckningar hon ´ritade när hon var liten! sen hade jag träning. det var mindre kul, snöade och vi sprang mest, spelade inte så mycket.  


Helgen

I fredags var jag och Emma hos Sandra, vi gjorde inte så mycket. La oss tidigt för att jag skulle upp på mnorgonen och spela match. Spelade matchen på lördagen, gick rätt dåligt, men gjorde en lite bättre andra en första. Sen kom jag hem (Till Sandra) hon låg och sov, jag steg in, vill einte väcka henne! Så jag började fixa iordning saker och sådär. Efter ett tag väckte jag henne, eller hon vakna visst eller hur det nu var. Vi gick ner för att handla mat!
Sen efter maten tog vi en låååång promenad, gick 1 och en halvtimme. Vi pratade om allt och roligast var när vi kom in påminnen från i sommras.
Den gången Hampus satte sig i min bil! HAHA
Sen fick jag besök =) Bättre sent än aldrig!
På morgonen vakna vi rätt tidigt, förstår itne varför, men iallfall. Sen var jag tvungen att ta kvart över ett bussen till stan. skulle se på när tjejerna spelade kval till ettan.
Spännande match först ledde dom med 1-0 sen blev det 1-1 sen blev det2-1 och sen 2-2 Och så höll det på ända upp till sex. Men jag han inte se sista tio för pappa kom och hämtade mig. Tanken var att jag skulle åka och träna, men det var jag visst lite för trött för!
Så nu sitter jag här, pappa ska nog iväg ikvälls å jag blir själv! Ska nog slå en pling till Julia för att se vad hon har för sig.


Sandra

Sandra lagar matSandra, du är inte som alla andra, du är underbar!

Sitter i skolan, har ingen lektion men iallfall! Har pluggat hela morgonen! Duktigt Elin. har faktist lärt mig en hel del! Ganska onödiga saker men ändå! =)

Stockholm

Imorse vaknade jag nån gång runt halv 9 tiden kanske. jag skulle ta 11 bussen. Skönt at slippa stressa för  en gång skull. kan bli lite kämpigt att springa 2 km bara för att man segar på morgonen!!
Vi skulle åk aupp till sthlm (Klassen) vilket var väldigt onödigt för efter en halvitmme fick vi gå!!

Sen mötte jag upp Hanil på stan. även eve var där en stund Sen tillsammans tog vi tå¨getr till tränignen!
Och som vanligt ska hon ge sig på dom svaga. Denna johanna!
Det var roligt att spela hela träningen idag. Synd b ara att vi itne fick vara vårat Dream team (Jag, Kempus, Helena H, Krickan)

NU är jag hemma! Pappa åker till helene ikväll så det blir en ensam hemma kväll =)


I morn är det fredag och sen är det helg...

Ska spela match (div 4), fick egentligen inte vara med först, men sen vcar det ett par stycken som inte kunfde vara medoch då fick jag hjoppa in =D WOHO
Skönt att vi har vår första träningsmatch med trean nästa helg!!!!!! Det kan behövas



SANDRA

Dikten till Sandra

Att leva livet är toppen
Speciellt när jag ser på blomknoppen
Helt fantastiskt det är
Att under våren få vara här
Det är ändå på sommaren allt känns som bäst
Så bra att jag inte ens behöver göra några test
Även vintern är bra
Då vill jag itne alls från världen dra
Då får man ge klappar
Och även skriva fina lappar
ÖNsketänkande och ro i livet
Det känns som om jag aldrig vill ta det stora klivet


Varsegod Sandra, du lär få Mvg för den här dikten! Förlåt att jag inte la ner mer tid på den ;D

HAHA

iag har det hänt en ganska rolig sak, enlligt sandra iallfall, men jag evt inte om jag tycker att den är så rolig kanske! Men man får väll skratta åt det, annars är det ju tråkigt!
Jag skulle gärna dela med mig av det roliga om det vore så att det var roligt. Så tyvärr!


Idag har det vart en av världens segaste dagar! Började med historia hela förmiddagen med en lärrare som är segare än Ulla! Helt otroligt faktist. Hela klass 2a satt och sov! Sen efter det så var det ju dags för matte hela eftermiddage med tal man inte blir riktigt klok på. Jag satte mig i lyktan för mig själv, för att jag vet attjag bara sitter och pratar och stör andra annars, och det funkade faktist ganska bra. Klarade nog av två tal på egen hand =) Något jag inte gjort sedan nian tror jag! Men matte B ÄR svårt! till och med Sandra tycker det!

Sen när vi slutade åkte jag och eve och handla sen åkte vi hem till mig. Vi lagade i ordning tacos sen satte vi pchss och åt och kolla på film! Oj vad vi åt. hur mätt som helst! Sen har ju tydligen golvvärmen hemma slagits av eller nått så det är iskallt. Så jag satte igång en brasa, det gick inte så bra. men efter nån timme eller två tog den sig ;D

Sen pluggade jag och Eve, det gick faktist ganska bra, som vanligt! höhö. Nu har hon precis lämnat mig själv här ute i skogen, pappa kommer nog intehem ikväll. Tror jag! så nu ska jag nog gå och lägga mig under täcket och gömma mig för alla monster! HJÄLP!

AstaEster

Dalecarlia

image68

Dalecarlia för två år sen! saknar tiden med det gamla laget! Hur kul hade man inte iväg på alla cuper!

Nej nu är det färdig bloggat för idag. måste skärpa mig, kan itne håll apå såhär, skriva tusen i nlägg per dag!

!

Jag tänkte sjunga en Usher låt

HAHAHHAHAHA

Bulan

En sak jag jag konstatera, allt händer på kosten! så är det bara! Idag slängde anna undan min flaska. jag skulle böja mig ner på golvet för att ta upp den och då såg jag inte att skåps luckan ovanförmig var öppen. Jag reste mig fort och PANG, Jag fattade inte riktigt vad som hade hänt förens jag fick luckan på ryggen. Anna hade gått iväg och såg itne själva händelsen men när hon kom tillbaka då hon hört panget så skrattade hon, och jag skrattade och det slutade med nu att jag har två stora bulor i mitt huvud!!! Aj vad ont det gör! Men roligt det var det!

Idag har jag träning. och jag vill inte. Jag orkar inte har ingen lust det är verkligen inge roligt att träna!! Jag hatar grus mest av allt!!!! 


GRATTIS EVE TILL KÖRKORTET 
Hon kommer snart tillbaka till skolan (Med bil) och då blir det partaj ;D
 

The fear you wan't fall

It hasn't felt like this before
It hasn't felt like home before you
And I know it's easy to say but it's harder to feel
This way
And I miss you more than I should
Than I thought I could
Can't get my mind off of you

   I hate the phone but I wish you call
 I know it's easy to say but it's harder to feel this way


Joshua Radin





Idag har jag vart iskolan. Eller egentligen inte. Åkte med tolv bussen till skolan. Kom till skolan då jag möttes av Elin, Anna och Emelie. Dom kom gåendes mot bussen, det visade sig att vi skulle ha studiebesök på brandkåren idag! Det kändes ju lite onödigt när jag hade kunnat vara kvar i södertälje, vi skulle setts utanför stationen vid ett tiden. Men iallafall, jag var lite i skolan iallfall, vilket är bra för samvetet =)
Idag har jag träning, känns inte som att jag kommer orka springa! Det är daktist itne så jätte roligt på träningarna längre. Men det blir nog bättre så småning om. I helgen har vi vår första match, en träningsmatch iofs. Men det ska bli kul, vi mäter Vilja (Strängnäs). Det är med division fyra, hoppas jag får vara med skulle vara roligt. Undrar när trean har match =)

Åh, vilket vackert väder!


 


E

This is the hardest story that I've ever told
No hope, or love, or glory
Happy endings gone forever more
I feel as if I feel as if I'm wastin'
And I'm wastin' everyday



Back

Idag när jag kom hem från östertälje så var jag hos Julia en stund. Hon skulle följa carlos till bussen men jag var inte sugen på att gå med så jag gick hem och la mig och  sov. Tänkte vila lite innan träningen eftersom att det blev väldigt sent inatt! Träningen var Inge vidare rolig idag! Jag fick spela back, har någon någonsin sätt mig spela back? nej. för det har aldrig hänt. jag är verkligen helt värdelös på det, kan inte säga annat!
imorn är det skola, usch jag orkar inte. Borde kanske vara hemma imorn! Tror jag är det faktist. För att jag är trött och ja har samhälle och jag har inte gjort den uppgiften man har fått 3 veckor på sig att göra! ÅHHH :D

........

Helgen har varit lååååång!
NU vill jag sova!
Godnatt!


Våren är på väg

image66

Idag när jag vaknade så var det vår! Eller iallfall nära till vår, någon slags övergång.
Jag har längtat hela vintern efter den här tiden. Det är nu som livet på landet börjar!
I like it a lot.
Hur kan man vilja flytta ifrån ett sånt underbart ställe som Lövsta?
Tänk en sommar där, jag skulle byta bort vad som helst (till och med min pappa) för att få uppleva det åtminstånde en gång till.
Jag ber och hoppas att jag alltid ska få bo på Broberga i Lövsta!





And i know its easy to say, but its harder to feel this way
And i miss you more than i should, than i thought i could,
i cant get my mind off of you

Fredag


(Vi gick in i gäst rummet och väckte Sandra, jag och emma. Sen slängde Emma lite popcorn på kudden, sandra lägger huvet mitt i röran. Sandra vaknade till) 

Elin: men åh sandra har du poppat popcorn! 
Sandra: va varför har jag de, va neej Jag  har inte poppat COCPORN.
 
HAHA 

Idag har vi vaknat tidigt och itne sovit bort hela dagen. Vo var i Järna för att hyra en film. Jobbig resa för alla tåg var försenade och så! Men sen fick vi filmen till slut! Vi gick till ica för att handla chips dipp och cola, och youghurt till emma =D Sen la vi oss i hennes soffa och mös sönder oss!  Och nu är det fucking åmål som gäller!

Melodifestivalen ikväll


Inatt

I natt jag drömde något som jag aldrig drömt förut. jag drömde....
HAHAHAHA


Sitter  skolan, helt onödigt för hon jag skulle träna med idag på dramat var inte här så jag hade lika bra också kunnat varahemma för nu får jag ju ändå inget gjotr. jag och emelia ligger i soffan ska väll ta oss en liten tupplur =)
Sen idag, så får vi se vad som händer. Vi kanske ska till sthlm eller så hittar vi på nått annat bus !!
Men kul ska vi ha iallfall! Nästan lika rioligt som i min dröm inatt!
Det jag drömde måste ha varit taget direkt från mittt liv känns det som, på något vänster ! haha
appropå vänster. Så kan man vänstra! Men det är inget jag har erfarenheter av förutom i min dröm

Festen

Ikväll startade jag och Emma en liten fest! Det var rätt roligt faktist, alla hade trevligt tror vi, förutom att dom gick på en gång! Men de6t avr roligt så länge det varaade! IOch jSandra hon låg i soffan!!!!!!! Hon verkade ha en trevlig stund!

Jag kom till sandra efter träningen. jätte kul att marina sa att dom åprecis hade gått ut för at ta en promenad så jag gick in duscha och åt och sådär. 20-30 minuter senare dök dom upp =) vi åt glass! Jummi. snälla dom är!
Sen har vi ju bara festat!!!!!!! HAHA

Idag var jag hemma från skolan, Åh vilken härlig dag!


Vurpan

Idag i skolan, jag kan inte påstå att jag är världens snällaste, men det var roligt iallfall! Vi gick (jag och Elin) vi skulle upp till Solan för att snacka praktik. Jag vet inte vad som hände, men min fot la krokben för Elins ben, vi brukar skämta och göra så men då har vi bara snubblat till. Men idag verkligen FÖLL Elin, in i en dörr så den slog igen! Och hela hon gled på mage på golvet, och det dunsa och det lät om dörren! Ett tag såg det ut på Elin att det gjkorde ont, då blev jag rädd. för det var ju itne meningen att hon verkligen skulle flyga så där! Men sen var det lungt, vi skrattade och efter ett litet tag när vi hade återfått andan gick vi lungt vidare =D

För övrigt har det varit en lugn dag! Gick hem till mamma, satt med Malin ett tag, det var roligt för vi skrattade! Vilket inte händer allt för ofta. Eller jag brukar skratta ÅT henne, men aldrig med henne och vise värsa!
så en rolig dag har det väll varit.
Sen kom jag hem till mitt huuus! där la jag mig framför tv, jag verkligen dog! pappa sa att jag inte skulle somna för då skulle jag itne kunna sova ikväll, Men det gick verkligen inte. jag klände hur mina ögonlock blev tyngre och tyngre, helt otroligt! Så har sovit ett par timmar, så får räkna med en tuff natt!!!

Imorn blir det beachvolleyboll, jag kommer äga. Jag är ju med i dreamteamet! ! Måste hitta nånstans att sova orkar itne gå till bussen i morgon! Tjao

Du är den finaste jag vet!

SURPRISE

94867-271111


En överraskning ar till Sandra på Torsdag. Undrar vad det är?

Bastudrottningarna

Kvällen kom närmare och ärmare, efter att redan ha tröttnat på de kanaler vi fått beslutade jag mig för att basta!
Jag skrev till julia på msn att hon skull ekomm app och basta, men hon orkade inte. Men när jag sitter i bastun och pratar i telefonen ringer hon plötsligt på andra linjen. "ELIN JAG KOMMER UPP TILL DIG" oj vad glad jag blev. 5 minuter senare var hon här! jag hade redan suttit 20 minuter, sen satt vi i 40 till. vi pratade och hade det allmänt mys med tända ljus och självklart bra musik! Är det inte en perfekt kväll! Men iallfall! Sen fick hon brott, hon skulle åka till carlos, så jag gjorde i ordning ett par mackor åt henne och en flaska dricka, sen stack hon iväg! :D
Vilken stil, bara lämnar mig så där. Men jag tackar iallfall för en underbar kväll <3

Julia är då min granne! Egentligen, ja, vad ska man säga! Vi har ju inte alltid varit så här bra kompisar!! haha. eller hur! Men vi har ju varit neighbours sedan 1992-93 där nån gång =) Och vi ska ju vara det tills vi dör, vi ska bo kvar här resten av våra liv! Föralltid Lövsta (Broberga vs Stora Nora)

Tro, hopp och kärlek

Dom fina alla hjärtans presenterna, En ram med mig och emma. egentligen skulle jag vara på bilden till höger, men som alltid. Jag är ju den glömska! Jag glömmer alltid något viktigt. den här gångern var det kortet, som jag forfarande inte har gett sandra! Men man kan ju låtsas att det är jag som sitter där i!  Men jag tycker ändå att presenterna är finast!


111

En kväll att minnas!


Söndag

Nuär det kväll, skola imorgon! jag var på träningen ikdag vi var sju pers! ROLIGT. ingen orkar komma bara för att det är ute träning säkert!!

Jag sitter och funderar på om jag ska gymma imorn. gör nog de innan skolan!

Slut på det roliga

Denna helg har jag vart till mesta dels hemma hos Eve, hon har vart själv hemma. Vi har festat lite och haft en lugn kväll =) Helgen har ju varit ganska så händelse rik! En hel del roliga saker, men den har det även spårat ur klite, Ganska onödigt. Men iallfall!

Idag Rignde jag sandra!!! =D
Och idag ska jag träna! Brottningen är slut så¨det blir ute (löpning) på furuborg! Ganska tråkigt, men sånt måste man välökl också träna! Hoppas det blir liiiite bollspel iallfall =D

Sen har jag hört talas om att klass 2a är lediga imorn? Men jag vet inte om jag ska tro det, men jag tror att det är så. Men jag åker nog itll skolan i allfall för att vara på den säkra sidan! Finns alltid lite läxor som måste bli gjorda!


 


I'm gonna muster every ounce of confidence I have


nothing tastes as sweet as what I can't have



        >  For You I Will

You always want what you can't have, but I've got to try <         

Händelsernas centrum

Allt händer i Enhörna! Det är ju bara här allt häder!
Men iallfall. det var en trevlig chill kväll hos eve! Vi gjorde inte så mycket! Åt först sen kom det lite folk!
Igår var jag på slottet i sthlm! Det var ju trevligt!
Nu sitter jag hemma! Kom nyss hem. jag, eve och Emil gick till pizzan i morse, eller a när vi vaknade! det var gott!
Ikväll vet jag inte vad som händer!

And i know its easy to say, but its harder to feel this way
And i miss you more than i should, than i thought i could,
i cant get my mind off of you.

Vad spelar det för roll

Vad spelar det för roll om jag vill ha dig, om jag ändå aldrig får det jag vill ha.
Vad spelar det för roll om du förstår mig, Om det ändå aldriog kan bli du och jag
94867-50
Om du var här hos mig, och jag fick visa dig
Hur allting kunde va, du och jag varje dag
Men det är nog ändå, försent att ändra på
De orden som du sa, du ville gå vem kan förstå
Jag önskar du fick se, att allt som jag vill ge
Betyder allt för mig
men hur det är, så står jag här


Natten

Jag hade sktrivit värsta bra jätte långt blogg inlägg men sen kunde inte det publiceras och det bara försvann. Så jag orkar itne skriva om..! Men iallfallKan ta den korta versionen kanske orkar skriva mer detaljerat senare. Jag var fast inne i södertälje! HÖHÖ
En Vän blev sur på mig! Hate it!!!!!

Stockholm

Dagen då jag var i sthlm:
Vi vaknade hos Emma, jag var jätte trött efter en tuff natt. Somnade vid fyra tiden! Medan jag låg där vaken hörde jag sandra prata, gud vad hon pratade, lite läskigt att hon jämt pratar i sömnen!
Men sen tog vi tåget upp. Väl uppe hittade vi massor, alla ihoppa!
Och vi åt på pizza hut! Yummi! Sen hann vi inte med så mkt mer. vi åkte hem tillbaka till emma och kolla på "om en pojke".. Sen var det dags att åka hem!
Tack för en underbar Dag <3

RSS 2.0