Som man bäddar...

Får man ligga... Bädda är ju inte något jag är sådär jätte bra på. Har iallafall sovit relativt bra inatt och har suttit på jobbet nu i 6 timmar och det är cirka fyra timmar kvar av min arbetsdag. det blir sova i falun inatt..

Har även fått veta att jag har fått heltidstjänsten som jag sökte här på sj. vilket känns helt okej! Sen har jag rfaktiskt inte gjort så mkt mer idag än att pratat i telefonen med diverse människor...

Imorgon är det även en lång dag. då jag först ska ta en sväng på stan med Emma, sen försöka hinna med en träff med marcus för att sedan käka middag med syster min och mamma. Kan bli en helt okej dag.

För att avsluta säger jag tack och hej!

Då var det dags!

Man kan ju börja undra vad man gjorde igår just då ringer det på dörren det var ställ....

Sitter hemma. Funderar över varför det är så att när man itne jobbar vill man jobba och när man jobbar vill man vara ledig?! är det bara jag som känner så?

Blir så lätt rastlös och nu har jag suttit här på samma fläck i soffan sen två timmar tillbaka. Kanske är bra att vila lite med men ändå. Ikväll ska jag dessutom sova uppe på basen då jag har en tok tidig tur imorgon bitti. intid 05.14 tror jag. För att förstå hur tidigt det är så kan man ju jämföra det med ja natt kanske?

Jag ska nog börja ta tag i min träning också. men känns så långt ifrån att bli fit igen.  Någonstans måste man ju börja. så kanske att löpar skorna åker på!!! jo jag känner nog liiiiite sug efter det. men vill dock ha musik i öronen och den som sitter på min ipod sladd (så jag kan lädda den döda) är andreas. BLÄ!


RSS 2.0