Kempmaista

Sitter hos kemp. kom precis hem hit från jobbet. skjutsede iväg fjanten till gymmet och sådär. Har varit en ¨lång dag, men rolig. Har varit allmänt kul idag. Ska avsluta dagen med att gå på bio med min sötaste fjant. jag vet inte vad vi ska se än, det visar sig när vi är där. Jag kommer somna säkert, jag är lite trött.

imron ska jag jobba. och sen blir det eventuellt skräckfilms maraton på kvällen. sen på söndag flyttar vi:)



så småning om blir allt bra.

November kallt.

Nu börjar det kännas att November är på ingång. Det är kallt och ruggigt och efter en hel dag är man kall ända in i skellettet. Ligger i sängen nu och ska ta en liten kvällsnap så här en torsdags ktväll. Har precis ätit middag med Antefjantes föräldrar nu väntar jag bara på att han ska komma hem. har jobbat hela dagen började jätte tidigt i morse, skulle städa vatten avd. då när jag ska använda vattendammsugaren så är det någon som har använt den för att dammsuga upp såpa från såpbubbelringen. Så när jag var klar så var det skum tamefan i hela Tom Tits. Jag var själv också så jag hade inte riktigt någon att skratta med. Ibland har man otur.

Imorgon är det fredag, sen helg. Ska jobba imorgon, lördag, söndag, måndag, tisdag, onsdag. Det är långt kvar och jag börjar känna att jag skulle behöva vara lite ledig.



Den här bilden hittade jag, ännu ett mysterium.

Nästa vecka blir det winnerbäck för hela slanten och på söndag flyttar vi =) kan itne tiden bara gå liiiite fortare.




Taco mys hos kempmaista...

ska återuppliva min blogg en smula tänkte jag. Sitter hos Kemp med Totts har precis ätit en härlig middag. som vanligt stoppar vi i oss massa tacos i magen. Man äter alltid för mkt. Jag förstår inte... Helt slut efter jobbet, nu är det höstlov på jobbet och massor med folk på tom tits. Jobbigt, men roligt med lite liv i luckan.

På söndag flyttar jag och Andreas till Rosenlund. Mycket att fixa och alldeles för stressigt och alldeles för lite tid övers.

Götet 09. updates med bilder.


Är det inte poofie så är det la svaan....
-------------------------------------------------

Over and out.


RSS 2.0