en mörk morgon och klokan ä7 bara tjugo i 7....

Igr var jag och sandra på bio, såg cassandras dram. Den var så dålig att vi gick efter en halvtimme. det kändes som att vi hade suttit där i typ mer än en timme.

imorse fick sandra upp mig tjugo i 7. jag fattade inte att klcokan var så lite, jag tyckte att det var mörkt ute. sen kolalde jag på klcokan haha då var den bara tjugo i 7 jag vart paff.. Men det var bra gjort av henne jag slapp att stressa och jag hann med allt jag skulle. perfekt, tack!!

Har engelska och jag jobabr det går jätte bra!! skönt tiden går fort...

I'm burning inside

Har nysshaft religions prov, gick rätt bra tror jag!! Ska hem idag ochplugga. jagharblivit duktigpå det. elldr har gjort detendagnuiallafall. menändåen början!!!


Ett vrak

Nu liger vi i sängen ska snart checka ut från hotellet, har match strax med eller klcokan 3 är den...
Sara har deckat bredvid mig, vore skönt med en powernap faktiskt. Men jag kommer vara så jävla trött då plus att jag inte hr tid, för vi ska samlas om en liten stund.
skapade lite hang i mia och cissis rum.. they got the power!!! image239

Final dags

Imorse vann vi semifinalen, mycketr slit... vi vann med 1-0 som alla andra matcher. Och jag gjorde faktiskt målet. De thör ju inte till vanligheten att jag gör mål, det var roligt. nu ska vi duscha och sen ör det lunch. tagga inför nästa match, yes!!!

Båten går hem klcokan 7..

Jag skrattade en del när jag vaknade och öppna luckan på datan och fick se våran bild från i g¨år på skrivborsskärmen. Vad höll vi på med?!?!?!
nu vill jag faktistk hem...
saknar pappa...

Taliban tajm

image331

Kvällen började med lite sömn för min del. sen när jag vakna befann jag mig plötsligt i Saras rum...
"poof" "we got a booomb".. jag skojar inte om vi skrämde livet på Mia och Cissi. Sen gick vi vidare upp till Janne och Per. Gömde oss under ett täcke, han hade inte en aning om att det var vi förens vi började skratta och täcket flög av. oj oj oj.. Bor man på landet på åland, är det sånt här som man får sysselsätta sig med antar jag..
Men roligt var det, det tyckte sara som kissade på sig...

Så nu ska vi byta förklädnad till något exotiskt..  Annanas finns ju på hotellet!!!

Over and out

Gruppspelet avklarat

nu har vi då vunnit gruppen...! Kom tillbaka till rummet, fick duschbesök... Sen så var det min tur att duscha, vattnet var inte bara kallt utan det fanns typ inge vatten kvar... nu ska vi skriva en laåpp hej

Dag1/2 avklarad

så, nu har vi anlänt till Åland. eller igår... Vi hade trevligt på färjan, spelade en del :P hur roligt som helst. Givck upp svensk tid kvart i fyra i morse. vi somna 1 vi kom till hotellet klockan 11 igår. morgonen började med en jogging runda på fyra kilometer, sen var det frukost kvart i fem svensk tid.

Vi vann vår första match med 1-0..
jag och sara har nyss varit inne på "stan" bestog av en liten utländsk aktig butik med schyssta bullar och kornflakes paket..
image329image330

Åland

Den blåa partybilen från södertälje....

Idag har jag vart iskolan sen mötte jag sara sen försvann mitt nya bankomat kort in i maskinen.. Typiskt..
VI har planerat bra och nu håller kempus på att packa... Snart bär det ivöäg och jag har blivit väldigt trött...


Elin Karlsson

I helgen blir det Åland... Opep/pep. Ikväll ska vi förmodligen till svanen... Hoppas Johanna ska med. Så sista dagen för mig i skolan den här veckan. Skönt!
Nu ska jag gå på lektion igen, Engelska med äckel Karin, hata hata hata....

buss

  • image328Sitter hos Elin med Elin och Tobbe. fixar musik. ska snart hemtill kemp..

Vackstanäs

Nu sitter jag i skolan, har precis haft företagsekonomi. Har det efter rasten också. sen är det pedagogisk ledarskap, tydligen läxförhör på svåra ord. Hade jag inte en aning om. Den här veckan har jag planerat att vara på alla lektioner så att jag inte missar flera läxor... Juste fick mina betyg i kosten igår. det var helt konstigt. Matlagning:MVG ´
Idrott och special kost:G
Projekt och företagande:VG
I idrott och special kost har jag tre stora rester, det är alla arbeten vi har gjort där typ och jag har verkligen inte gjort någon av dom, hur kunde jag ens få godkänt? jag hade väntat mig ett IG så jag är super nöjd! :)
I helgen ska vi till ÅLand. Ser inte fram emot det då jätte mycket ölängre, är trött. Jag och hanniii ska dela rum, jag är rums chef ;)
 Idag ska jag hem till kempus och fixa skivor till helgen :)

Fäin

HAHAHAHAHAAHH hej då

Fäin

HAHAHAHAHAAHH hej då

Paus

Nu har jag faktist tagi en paus i flytten vi har nyss ötit och det har gått bra förutom att jag inte har hyllor elle rnått som jag kan lägga mina saker på...
NU vill jag hem och fortsätta plcoka i ordning..

Nyvaken

Pappa väckte mig nyss. och gissa? jag höll ett gott humör imorse, även fast jag blev väckt. Helt otroligt!! Strax ska vi åka och h ämta en lastbil, börjar flytta seriöst idag. Jag känner redan hur trött jag börjar bli!! Usch usch.
Sen måste jag svänga förbi Elin och lämna hennes busskort. Halv ett bussen gick inte efter att ha väöntat i timmar!!

Hejs

Olearys och trevligt sällskap

Har kommit hem precis, var på olearys med Elin. mycket trevlig kväll mste jag säga. Det är så skönt att bara gå ut och prata, utan att ens dricka!! Värt att göras om..
Ska flytta grejer imorn är inte jätte taggad på att hjälpa till. Vart tjaffs idag hata hata hata Tjaffs!!!
ska sova nuy :) Och Emelie.,. va bra att du har bra självförtroende som kan skriva så där bra saker om dig själv (Se tidigare inlägg) ;)

Beskriv mig med två ord...

... Bråkig och omständig är vad Helen skulle kalla mig iallafall...

Emelie Blomdin

Jag vill tillägna det här åt min vän Emelie Blomdin.
Tänkte bara säga att hon är så jävla bra. Asså helt klatr bäst i hela världen.
Hon skulle aldrig ljuga om något, hon talar alltid sanning.
Hon är bäst på biljard också. Jag förlprar alltid mot henne.

Hon är helt enkelt bäst!

gör så att dagen går fort...

idag så har jag v'rldens beslutsångest om jag ska åka nu till skolan eller med n'sta buss. Åhh.. jag är så trött ligger fortfarande i sängen.. va fan.. idag slutar vu tolv, skönt. vu har naturkunskap..
Nej jag vette fan.
Ikväll ska jag träffa elin, vi ska till olearys. sen kanske jimmy kommer förbi med:)

Ännu en dag med kemp...

Idag såg jag och sara en halv krock.. att det alltid händer henne och mig :P träning gick som den gick!! Det var rätt kul fick spela idag iallafaöll fast det var lite fys med också men det var lugn. Körde engelsk mannen 15 gng helt dööööd...

Ska äta lite ocfh duscha nu sen blir det att krypa ner i sängen :)

Muuuuu

I himmlen finns det partiklar!!! Det finns det.. Det sägs att ovan molnen är himlen alltid blå men det kan va svårt att tro när man inte ser den. Man övar sig och långsamt blir man bättre på att se skillnad mellan sannningar och lögner.

Allting kan gå itu, men mnitt hjärta kan gå i tusen bitar. Säger du att du är min vän s¨å är det kanske deT!!!

Eva och Adam nostalgi ;)

i need a hero

KAN INTE SOVA... BLOGG BLOGG BLOGG

Love dont let me go

Har nyss flyttat över alla mina kläder till huset.. Sen kom sandra och vi åkte till donken, fan va gott det var.
Imorn ska jag vara i skolan HELA DAGEN!!! Jag MÅSTE.
Juste träffade jesper på donken med
Nu ska jag läsa sandras blogg. Sandraelm.blogg.se

















Solid harmonie - I'll be there for you

Praying that you and me might end up togheter.

Its like wishing for rain as I stand in the dessert...
But i'm holding you closer than most, cause you are my heaven...

Har precis varit i skolan et var en seg lektion, företags ekonomi. Men rätt kul ändå.. Jag kan bara säga, köp Eyoflex's :)
Idag glömde jag mitt busskort hemma! Fick springa hem och hämta det mötte helene på utvägen och då fick jag skjuts av henne till bussen. det regnade trots allt :) Jag har lust att träffa SANDRA just NU!!!! N U NU NU NU NU NU NU. kanske får ta mig en tripp förbi nykvarn idag!?

att tyna bort till nästan ingenting

hell yeah!!!!!!

Träning idag, inga större roliga incidenter med kenpus idag faktist. Lugn bilresa hon är en mycket bra passagerare! Förutom att hon hålle ri sig i sidan av dörren...

I helgen så flyttar jag Igen. ravinvägen 12. Ska bli skönt! Få eget rum och lite mer space! :)

I was praying that you and me might end up together

And still i cant let you be
Most nights i hardly sleep...


Idag var det skola. Rätt rolig lektion, hade michelle! Han gör det mycket roligare faktist! Ska snart i väg och träna har världens träningsdvärk sen igår!!! Ja det har jag ju redan tagit upp!
Imorn är dwet skola, jag har lust att göra något riktigt roligt!!!!
Snart kommer väll studiebidrraget va? vad är det för datum?! Åhh

Spänsttträning och ett dåligt humör

Idag var jag måttligt road på träningen, så tänkte tråka ut mina 1000 läsare med en massa skit. Förlåt men så illa tvungen
Jag är less på fys träningar. Plus att imorgon har vi brottning, smart att lägga fys tränignar dagen innan bottrning. och en sak till vi spelar aldrig fotboll. helt värdelöst!!! Kommer ju tapp akänslan totalt till cupen på Åland om två veckor!! Nej fy fan för tråkiga träningar säger jag bara!

Idag hände en riktigt rolig sak!! HHAHA. jag åker till sara för att hämta upp henne innan träningen och vad händer. jag står lite illa parkerad typ mitt ute på gatan går ut för att möta henne och ovanför min bil står en annan bil som börjar sakta men säkert rulla frammåt, MOT min bil. Jag får panik vet inte om jag ska hoppa in i bilen eller stå kvar! Sara skriker "Det sitter nån i bilen" Det verkade konstigt efter som att den var helty svart. Men iallafall jag ser bilen sakta rulla precis förbi min bil och vidare ner på en stoplpe och ut i skogen. Vad är sannolikheten för att något sånt ska hända?! Oj vad jag skratta!! Sara ringde polisen HAHA duktigt av henne. Tydligen var det körförbud på den, kan det ha varit för en mycket dålig handbroms?
Kempus Och Jag!! Hittar inte Pumpen heller!!! Vi skulle tanka diesel och vi åkte runt ca 4-5 gng på macken men ingen diesel hittades. Sara kliver ut för att fråga, den fanns bakom ett hörn!!

Nu ska jag sluta skriva för jag kommer inte på något mer vettigt att berätta!

Jo jag vill ge dagens Ros till min pappa. Han åt ahlgrens bilar, ett helt gäng!!! Bra jobbat!!

zombie

Idag var jag trött. försov mig och missade första bussen till vakcsta. när jag väl kom till centraklen så var det tydligen nån strejk och skit. Löste sig iallafall. var i skolan. Spelade basket.. HAHA en i klassen låste in sig!!!!
Humor!!

Jag vet en annan sak som det bara skriker humor om. SANDRA OCH BLOBIE

Pappa och ja

Pappa och ja


Hund

Hund


Malin och jag

Malin och jag


Sommaren kommer aldrig mer

JAG VILL HA SOMMAR NU!!!!!!!!!

Somnade typ vid sju nu ikväll vaknade tio av massa oväsen och nu kommer jag aldrig kunna somna om!!M
Bästa previs innan jag vaknade drömde jag att Emelie blev stångad i vattnet av en vattenbuffel!! Otur ;)

Ravi- as to i ojslo

En konstig fredag med ett konstigt humör..

A bit of hope when you look into my eyes

Sitte rhos Elin.. segt för hon är inte här för tillfället. Störd dag. Somnade, verkligen somnade på lektionen idag. vaknade inte ens av när marcus och martin greja med mig. Ikväöll blir det chill och utgång hoppas att få träffa sandra ute i södertälje :)

I'm burning inside

Onsdag(Torsdag egentligen)

Idag har jag inte gjort så mkt. eller jo en sak har hänt. Min bil nyckel paja eller mean kunde inte trycka på öppna på nyckeln och den har ingen nyckel på nyckeln.. Jag stog ganska ill aparkerad och så så jag fick lite panik. men tillslut fick vi hjälp med att öppna nyckeln så själva nyckeln kom fram!!!

Kolla på arsenal matchen på olearys var rätt trevligt men njaa! eller jag vet iunte.. nu kan jag inte sova IGEN. elin och emelie har redan gått och lagt sig!!!

94867-318

94867-318


94867-317

94867-317


94867-316

94867-316


94867-324

94867-324


94867-320

94867-320


94867-322

94867-322


94867-317

94867-317


För pigg för att sova

Elin sover, jag kan inte sova!!! Jag vet inte vad jag ska göra. Likadant inatt när jag sov hos sandra, kunde inte sova. gick upp mitt i nattten och la mig i tv rummet och kolla vänner ;) Härlig överraskning sandra fick när hon vakna!!

Iallafall jag är puigg och kan inte sova. Vill inte väcka Elin. Men herre jävlar vilket äventyr jag har vart på
Som jag brukar säga till sandra ellr som jag sa till henne igår. Det har blivit en för stor vana för att äns bry sig!!
muha! Så du lär ju förstå sandra vad det är jag pratar om hoppas jag!!

HAHAHAHAHHAHAAHAH jag kom och tänka på en sak!
Sen kom jag och tänka på en annan sak... "Vi bygger en fyrkant" HAHA och "Vi är FÅR!" Roligare spex än dom hade vi ju inte kunnat haft!? iallafall inte Elin och sandra, dem tyckte det var roligt iallafall!!!

Nu tänkte jag eta igenom elins data efter sköna bilder ;) Heråå

"lördag"

Jag har nu infört en ny grej!!
Företags ekonomi i skolan imorn religion idag blir ett bra halv år :D

Sandra!!!!

Så skönt att sandra är HEMMA!!!!!!!! !
Nu duschar hon snartär hon färdig!!

Imorn kaffe rep hos Elin! Taggad!!! SHOT SHOT SHOT
Imorn börjAR VI halv ett så skönt1! Vill ha skjuts till skolan!! Orkar inte gå upp en timme tidigare fär att jag ,åste ta bussen. Men Martin ska väll ta bil hoppas jag :)

Lördag hemma, Grattis Tania

Igår var det Födelsedags fest hos mig. Malin och tania hade styurt för tania fyller 20. Vi var där, det var riktigt roligt sköna människor och god dricka.
Vidare in till stan och till baka till nykvarn, Därefter till södertälje igen. Vidare på efterfest. Sen åkte jag till nykvarn för att se lite på cupen.
Nykvarn, aj aj aj.

Ska hämta sandra i natt kul att jag har sovit 3 timmar fråmn elva i morse till 2 typ.

Nyår

Nyår


Nyår

Nyår


idag

idag är jag trött!!! tror jag..

Nykvarns Cupen

Idag satt jag i sekretariatet på nykvarns cupen!
Det var fan kul. va bra matcher att se faktiskt. Vissa riktigt fina spel och mål..
Sen såg jag några bekanta där med, var roligt.
OCH sist men inte minst grrrrr

Min morgon

En väldigt speciell morgon måste jag säga. Jag kan inte irktgt söga varför men jag vet att den var konstig. Drömde inatt. Jag hoppas det bara var en dröm iallafall. Jag var nåstans gick in på Hm och där inne gick jag förbi världens skabb, hon var tydligen en häxa också. jag sa tyst för mig själv skabb och hon råkade höra det. Och så fick jag en förbannelse över mig!!!!! Hemska drömmar. Var kommer dom ifrån? ganska konstigt egentligen det här med att drömma. Vem kommer på allt!! det är ju jag iofs men jag menar, vad bestäömmmer vad och när man ska drömma?


Idag ska jag till nykvarn, vara på nykvarns cupen!! Ska hämta upp sara nu så nu måste jag åka!!

Kroatien

Kroatien


Vinter över ån

"Det var nånting jag skulle fråga" sa han strax efter la han på
Det var väl inte så viktigt
Men det växte sig försiktigt i hennes huvudvärk ändå
Som en gnagande fråga
Hon åker in till stan ibland och irrar runt där som ett fån
Fast han säkert redan flyttat där ifrån

Tiden går och hösten fryser till
Och blir till vinter över ån

Det var nånting hon skulle svarat nånting som hon kom på
När hon läste i en tidning
Nånting om ensamhetsförtvirning
inget särskilt men ändå
Hon skulle säkert förklarat nånting
Hon går hem förbi hans lägenhet har dom målat och byggt om
Han har väl säkert tatt' sig loss och vänt sig om

Från stan så väntar höst som fryser till
och blir till vinter över ån

Han kunde frågat hur hon kände
Och förklarat vad som hände
Han kunde sagt nånting om alla sina goda teorier
Dom kunde säkert tagit en fika.
Han skulle sett att dom var lika
Här står nu hon med huvudvärk och svär i grubblerier

Finns inte plats för några tårar nu
när hans och hennes mark har blivit till en öken
Ingen lek att vara fröken
Hennes kram har blivit en spark mot alla stela tysta dårar
Och hennes varma mjuka rum är nu blivit en benvit korridor
där hon om natten går å svär å bits och slår

Å tiden går och hösten fryser till
och det är långt till nästa vår

Det glömmts ett hjärta kvar i frosten
En man som aldrig aldrig skrev
En man som undrar om hon gråter
Och kanske hon förlåter om hon fick veta om hans brev
Som ligger kvar på posten
Han åker in till stan ibland och irrar runt där som ett fån
Fast hon säkert redan flyttat där ifrån

Tiden går och hösten fryser till
och det blir vinter över ån

Han ville fråga hur hon kände
Och förklara vad som hände
Han ville säga nått om alla sina goda teorier
Han skulle gärna ta en fika
och han vet att dom är lika
Lika komiska när båda trampar runt i grubblerier


Idag har jag sovit, nej det har jag inte. För jag får inte sova hemma!!! Jag får inte sova hur länge jag vill. Vad är det för liv?
Nu ska jag snart i väg opå fotbolls cyup har sovit ca 3 timmar i natt och jag har inte sovit nånting under dagen!! jag är så jävla trött...Kommer inte gå bra att spela plus att jag känne mig sjuk med!!! men va fan!
ska väll försöka blunda ett tag nu!!!

Ett snedsteg av förlåt som jag förlät...

Idag har det varit en lång dasg. i morgon är det cup och jaga är otaggad för att jag är trött och halv sjuk kommer spela osm en kratta.
ser på film hos eve nu. riktigt dålig film. black christmas, se den inte. Det skriker <B om den. Helt jävla tyst film.

jag coh Elin var igår förbi stanleys en sväng sen åkte vi till moraberg och handla mat sen vidare till raffa där gvi spela familje geni. Och gissa vem som vann? jo JAG :D haha. jag måste säga att det där spelet är  jag riktigt bra på ;) nej jag var så långt i från att vinna som man kan komma.

Juste idag var jag ute och träna på handbromsvändningar... det var riktigt roligt

Ravinvägen

vaknade idag av qtt pappa slog på mig. gick upp lite efter det och tog mig ner till ravinvägen.. Hjälpte till ite däropoch nu är jag hemma. ska snart på träning kanske hinner sova lite först.. sen blir det att träffa elin lite senare!!!

Polisen ringdfe idag!! HAHAHAHA


nytt år!

nu är det nytt år ochj ag hoppas det blir bra.. Tråkigaste nyår någonsin måset jag säga. blää!

RSS 2.0