Den som tror att hemma det är där man bor, har aldrig vart hos mig

Sista sommaren i Enhörna


Match!

Igår var det sista matchen för min del den här säsongen! Elelr för hela lagets del med! Vi spelade mot åkers hemma och vi vann med 8-2. en bra match, bra spel! Det blev faktist ett mål idag =) det var  på straff så det är ju kanske inte så märkvärdigt men ialllafall!!! Hade köpt nya fina VITA fo6tbollskor (Skulle matcha toill vårat helvita matchställ) men dom är tyvärr itne vita längre!

Är sjuk ska gå och sova! Hejs

Volleyboll och skratt

Idag var vi nere vid underås och spela volleyboll! Det var faktist ritkgit roligt. Vi spelade två matcher sen satt vi och prata. Riktigt trevligt! Finns inte så mycket mer att skriva.

vi: Elin, Kech, eve, danne, phille




Jag tor att du är speciell. Jag satt och tänkte för mig själv, när du tog över varje cell i mig!

Midsommar



Midsommarafton  firades i Mölnbo hos Jennifer! Det var grillning, dans och en massa hppande under kvällen! Först var vi rätt många  tjejer bara, sen kom faktist Danne och Phille och hälsade på! Det var ju faktist lite trevligt. efter en jätte rolig del av kvällen bestämde sig jag och eve och anna för att åka vidare till gnesta, eftersom att södertälje och järna borna skulle på efterfest i järna! vi fick skjuts till Gnesta av Phille !tack! Det var rena rama party bilen! "Sanna vänner har man kvar när dom andra har gått, sanna vänner kan man alltid lita på!"
Väl framme så hände inte såmkt men det var trevligt! Så jag måste säga att det blev en lyckad midsommar ändå!



Hos Anna

Dagen börjadedåligt! Mådde illa, har aldrig mått så dåligt faktist! Men det gick lver efter 1 timme! Sen gick jag iväg till fotbollsskolan., tungt att säga hej då till kidsen? NEJ! :)
men det  har varit en rolig vecka! Lite slagsmål hit och dit bara men annars :)

Sen åkte vi och hämta upp emelie och vidare till centralen. där mötte vi Elin P och Ak.. Sen åkte vi till anna och grilla där var lite mer folk, det var ritkgit trevligt :) God mat jammi!

Dagens: Aslan (Annas hund) smet ut och försvann på kvällen, så kvällen slutade med en lååång hundjakt ;D
Och gissa vem som fick tag på den rackarn? Jo jag =) HAHA han var banne mej snabb och vild. han jagade en katt runt hela järna, men som tur var fick vi tag på honom till sist :)

Tack för en trevlig Kväll Anna!

Någon annan

Ingen vet det jag vet en hemlighet. En hemlighet är just vad det ÄR och ska FÖRBLI 
Det är en rolig hemlighet som jag inte kan få nog av! Låt den leva för evigt 


Ted Gala

I tisdags var jag på en minnes bla bla bla ägnat till Ted Gärdestad. En sak kan jag säga! JAG ÄR KÄR! Det var det underbaraste jag någonsin hört, vilken röst. Killen kan inte ha varit äldre än mig men sjöng så bra! Det är faktist det bästa jag någonsin hört!
Sen har jag ju vart på fotbollsskolan, och tre dagar i rad nu har det blivit slagsmål i min grupp! Jag funderar starkt på att slå ner dom båda två!
Sen har det som jag aldrig ville skulle inträffa inträffat!
Ravinvägen 12 blir min nya address, pappa och Helene ska skriva på papprena idag! ORKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
 

TOM

                                                          

Fotbollsskolan

Idag har jag jobbat på fotbolls skolan i Nykvarn! Till en början var det jobbigt, barnen lyssnade inte.. men ju mer tiden gick så vart dom ju bättre på det! Jag och Sandra är ledare för flickor 98-99-00, vi mötte JOhanna och Matildas killar och vi vann! Yes, ;D

Ikväll har jag träning!! ORKA!! JAg är faktist Sönder tränad, som så många andra också är!!!

Besvikelse!

Eftersom att jag inte kan prata om det får jag väll skriva av mig lite.. Idag hade vi en viktig match mot IK Tun. Eftersom att dom ligger fem poäng efter o0ss så var dom tvugna att vinna! Det gjorde dom med! Jag har nog aldrig varit så här besviken efter en fotbollsmatch tidigare! vi hade vunnit 8 raka, inte en enda förlust och nu när det verkligen gällde så förlorar vi.. Känns tungt.. Iofs var det bara med 2-1 och det var en jämn match och dom målen dom gjorde var två styckna skit mål, Som Ronney sa i halvlek, "Det är slumpen som kommer avgöra". Vilket den också gjorde! Men jag är iallafall JÄTTE besviken och Ledsen och jag haha har faktist inte pratat om det. När pappa ringde och frågade la jag =O tar jag det kanske lite för seriöst? nån gång måste man ju förlora, det blir ju knappast bättre av att jag är världens sämsta förlorare någonsin!!

Ska sova bort helgen! Godnatt!

JAG HATAR ATT FÖRLORA!!!!!!!!


Tack Emma!




My hopes are so high that your kiss might kill me.
So won't you kill me?
So I die happy.
My heart is yours to fill or burst,
to break or bury, or wear as jewelry.
Whichever you prefer.




HELVETE

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Elin Pettersson

Nu sitter jag hos henne-

image130
image129
image131

vi har varit på maren och ätit glass och strosat runt på stan!! =) härligt
För ett år sedan gjorde jag och Elin en lista för vad vi skulle klara av att göra och itne göra i skolan eller övrhuvudtaget!

Elins och Elins mål för hösten 2006 
·   Alltid långt fram i klassrummet
·   Minst en frukt per dag
·   Alltid äta skolmaten
·   Alltid få bättre än Anna och Emelie
·   Inte hjälpa andra
·   Alltid vi om det är grupparbete
·   Plugga till alla prov och läxor
·   Skolka sällan
·   Alltid göra sitt bästa
·   Gymma två ggr i vecka
·   Alltid komma i tid till lektionerna
·   Räck upp handen
·   Inte bry sig om vad andra tycker
·   Inget onödigt godis i veckorna
·   Alltid material med sig till lektionerna

Man kan ju säga att vi misslyckades totalt

Ett gott skratt förlänger livet!!

Sandraaaaaaaaaaaaaa

image125image126

image127image128¢¥



SOMMARTIDER ¢¾

ELIN ELIN ELIN

Typiskt mig! Försov mig i morse skulle ha tagit elva bussen till Elin!! Ahhh att jag aldrig lär mig att gå upp när klcokan ringer!! Men det lörste sig iallfall fick vara med på telefon istället =)
Så nui är allt bokat och klart.. det blir gotland från 2-7 Juli!!

idag har jag vart hemma och stääädat!! Dutkigt av mig, eftersom att min far aldrig gör det!! :P
Appropå han, så har jag itne träffat han på hur länge som helst och ikväll när han kommer hem från jobbet som han har vartpå ett par dagar så ska han såklart sova hos Helene!

MATCH PÅ LÖRDAG MOT IK TUN!! Usch vad jag vill vinna!!

Förresten , sandra vart är du du skull ehju skjutsa mig t ill min träning :P har du glömt mig!!! Du har en timme på dig!!!!! :D 

HAHAHAHAHAHAHA

HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA
HAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHA
HAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH




Det roligaste på länge!

Music and lyrics

Vad är egentligen viktigast i en låt? musiken eller texten?

Idag har jag sovit i princip hela dagen! åkte in till Elin med Eve på eftermiddagen, mkt trevligt!! =) ska till Elin i morn med för att planera det sista inför gotland!! Hoppas att det inte krockar med andra saker!!!
Sen kom sandra och hämtade mig och körde hem mig, att hon aldrig får nog ;D

Tisdagen

Igår var jag hos Sandra, vi hade en allmänt skön dag vi bara tog det lungt.. sen frammåt fem tifden åkte i ut till enhörna!! Då kom jag på att jag ahde träning halv sex.. jag tringde till blondie och sa att jag skulle bli sn, väl framme var jag själv där. den ända  som var där var Ronny. Han sa att camilla hade ringt och jag tänkte va fan är jag sjöälv här idag eller!! men det visade sig då att träningen började halv sex FÖRRA å´ret och numera tränar vi klcokan 6. Vimsiga jag!! Efter träningen som gick jätte dåligt åkte jsg till jesper..! en trevlig kväll! Somnade sent med tidig uppgång. han skulle jobba klcokan sju.. så jag fick ta tio över sjutåget hem var hemma vid åtta tiden och har fortfarande inte somnat!! måste nog lägga mig och sova snart!!

Sandra, du är inte som alla andra du är snäll!!!! Gammal

kom HEM

Igår spelade jag match meddiv 4. det gick bra vi vann med 5-1 ch jag gjorde faktist ett mål =) Det händer ju inte alt för ofta!!! Sen gick jag hem till sandra, vi tog bilen till enhörna fö ratt sedan åka vidare till gnesta, skulle besöka jesper eftersom att vi inte hade något bättre för oss :P det böev en liten trevlig roadtrip och på hem vägen körde vi fel!!!!! det var ju lite roligt!!!

Idag ska jag och sandra sola, eller det har vi redan gjort... nu ska vi ut och gååå!!!! Bränna lite fett, som min morfar säger "Ja elin, du har ju blivit lite mullig" Tack!!

Juste min farfar har gjort illa sig, hamna på sjukan igår stackarn!!! han är ju faktist lite klantig, men ändå tycker synd om honom.

Lagfest

Igår var det lagfest! hela laget var inte samlade men vi var dom som vi alltid brukar vara :P Tänkte att jag skulle lägga upp bilder!! Men det går så segt här! får se hur många jag orkar med! Match ikväll, tagg tagg!!!
Det här är då några av de underrbara människorna i mitt lag som har lett oss genom 8 vunna matcher!


Helgen

GRATTIS MALIN till STUDENTEN!!

Detvar lite firande ppå herrgårn i går för malin. hur trevligt som helst!! avslutet på kvällen var faktist det roligaste jag har vart med om.. Det var verkigen Dagens...
Så varenda gång jag kommer hem numera kommer jag ha nått kul att tänka på HAHA

Neä  menidag kom sandra och hämtade mig rätt tidigt i morse vi åkte till taxinge och la oss där ! kom nyss hem!!
Hur mysig dag som helst..
i fredas var vi ute och åkte bil!!

enhörna-revudden-nynäs-nykvarn-enhörna-gnesta haha roliga liv! Sen när vi hade åkt hela kvällen och en början till natten så åkte jag hem till jesper och sov där!

så har min helg swett ut-... och ikväll äre lag fest :D

image119



ahhhhhh

Min dag bröja med att jag somnade vid 6 tiden i morse sen vaknade jag klockan 9 (samma tid som jag skulle ta bussen) jag hade stängt av klockan i sömnen!!! fick skjuts till skolan av mamma!! gick på avslutnignen den var seg!! sen ner på stan satt och hade det mys på nått ställe och tog en öl =) Hur trevligt som helst!! sen bvar det vidare upp tillberget.. träffa julia ganska snart bland folkmassa, var hur mkt folk som helst!! sen stötte jag på kempus mfl =) jag trättnade på allt kliv så jag gick ner till bussen med tjejerna.. Jag och eve skulle ta halv bussen som kom ca kvart i i stället!!! kom hem precis ska snart ner till julia på hennes moittagning!!

GRATTIS JULIA

GRATTIS SANDRA TILL KÖRKORTET!! ikväll blir dte åka av ;)

Telefon terror

Inatt, ja första samtalet kom klcokan två! Ett väldigt frustrerande samtal! samtidigt så ringde en annan!! Och det blev lite mkt på en och samma gng! Så ja jag piggnade till efter dm samtalen nu sitter jag här klcokan 4!!! ÅHHH
orka ringa människor mitt i natten!! Jaja på sommaren är man mest uteeeeee! :P

EMMA






image116 vs image117


GRATTIS


Bryggan!

Jaha nu är klockan 20 över ett. Kom ner till bryggan vid halv elva tiden, Julia var inte där :P trist!!! Men iallfall nu är jag uppe för lunch dags =) ska snart ner igen! Jag älskar verkligen bryggan!! fast jag tror att jag kommer tröttna lite smått på den efter lovet. eftersom att jag bara ska sola och bada ändå till skolan börjar igen:D

Ikväll har jag träning fast jag behöver inte åka dit, för jag är en av dom som bor långt i från så då får jag jogga hemma ist då vi har lugna träningar. men idag ska vi spela fotbollstennis och jag vet att det brukar vara roligt så vem vet jga kanske dyker upp ialllafall =)

Neä nnu ska jag skynda ner igen! hörs!

Match

igår hade jag mys kväll =) det var kanon! Sen hade jag match idag vi vann med 3-1 mot nyköping 2!
Det var en bra andra halvlek! Men iallfall.

Dagens: Inne i omklädningsrummet utspelade sig dagens idag! Det var ett hejdundrans liv mellan mig och Jetta!:D Hysteriskt roligt, tänk va roligt man kan ha åt glömda ting!;D


Ikväll blir det grillning hos min farmor och farfar!!!! Juste det är ju mer fotboll!

Imorgon blir det bryggan!!! bra väder!! YES! men jag tror att vi ska åka till grönan men skolan, men det känns som att jag kommer strunta i klassen för denna gång med =) jag var ju inte på klassfesten i måndags heller  sry!

Vad är det jag brukar säga? -
Solen går före allt!!!


Elin (Vi har ju inte något smeknamn på honom ju)
Men vad sägs om blondie? ;D


Första dagen på bryggan

Jag har längtat efter den hjär dagen hela vintern. Jag och jUlia tog oss ner till bryggan vi låg där HELA dagen.-. tänkte ta båten men sen upptäckta vi att min far inte har lagt i den än;D så vi tog kanoten ist :) Mys dag !!
ÄLSKAR MIN BRYGGA!!!!!!!!!!!!!!

Helgen

I fredags var vi ute på Tk, malin min suyster var där, det var roligt! v var sams!! Hihi.
det var en helt okej kväll, speciell tpå slutet, mellan 2 och 4 ;D Haha.. Men på lördagen åkte jag ärtt tidigt till eve. sen gick vi till pizzan och mötte arvid ch sölve. vi planerade inför kvällen. vi skulle till gnesta dagen. hade hört att det var en rolig dag. runt fem tiden  åkte vid med emelie, voi kom till sara och där gjorde vi inte så mkt. sen gick vi vidare runt tio tiden och fixa med pengar och så! det var en trevlig kväll! Sov i Gnesta och eve ringde mig på morgonen för vi skulle ju åka hem tillsammans. som tur var var vi båda typ på samma ställe =)

En trevlig helg helt enkelt! 

Nu sitter jag hos sandra, har nyss varit i skolan och jag kom hit för jag ska städa sandras RUM! Hn skulle inte överleva utan  mig, Därför tror jag att vi skulle fungera jätte bra i hop i en ägenhet =) Hon måste ju bo md någon som städar åt henne därför det gör hon ju aldrig själ v=)

En aning förvirrande

RSS 2.0