Match

Idag spelade jag match vi förlorade me 3-2 AS dåligt men jag är hyffsat nöjd med min insats.. Men iallaflal... Håll erpå att packa för imorgon börjar helvetes dagarna :S FIFAN säger jga bara. fyra jävla MIL... Ahhh!!!!!!!!!!! Orkar inte!!!!

En lördags kväll

Idag var det klart att vi kom 2:a I div 3!! det var bra!!!
Sen åkte jag hem till eve sen vidare till mig. och dit kom arvid och philleoch basta, sen kom Ida sandra och sudden! Det var trevligt! dom tog med soig guitar hero! Det var ju roligt :P
Men iallfall vi basta lite till

Och grodor!! gud vad jag älskar grodor!!!!!!!!

men iallafall. nu är klockan mycket och jag bör sova, har match imorgon!! får fixa lite till hemma imorn innan pappa kommer hem! Orkar int just nu!!

HEråååå

HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAA

vilken jävla kväll,  Undrar vad som händer här näst!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Det var inte så cleaver gjort av oss kanske, men kvällen var ju rätt lyckad till en början men sen så blev det som det blev...

Skolan

Ja är i skolan. det är trist. ska ringa julia när jag vet när jag ska hem kanske ska hinna träffa henne.. Men hon skulle till älvsjö så vi får se om vi hinner med det.. Sen ska jag väll sova hos eve ikväll tror jag.. Måste ringa sandra, KOM IHÅG!!:P Men iallafall... Idag har vi haft styrketräning, vi maxade massa tester. det avr segt. har blivit så otroligt svag :S Men iallafall

En tanke ställare!

Hur trött jag än är på mornarna ska jag ALLTID framöver pallra mig upp till skolan. Hemma gör man ingenting och det resulterar i många olika tankar som jag helst vill slippa. Som min pappa säger, det bästa du man kan göra framöver det är att sysselsätta dig med saker. Han säger att man glömmer sina tankar då! Hoppas även han kan glömma. Jag tror att det stämmer det han säger, eller jag är ganska säker på att det stämmer. Så jag ska verkligen göra något HELA tiden och inte sitta hemma. Om gud tar ifrån mig det ända jag har så vet jag inte vad jag ska göra, bara tanken skrämmer mig.

And there has always been heartache and pain

When you feel all alone
And the world has turned its back on you
Give me a moment please to tame your wild wild heart
I know you feel like the walls are closing in on you
Its hard to find relief and people can be so cold
When darkness is upon your door and you feel like you cant take anymore

Hemma från skolan idag, jag är sjuk. Inte jätte sjuk men jag var väldigt trött med så det hade lite inverkan.
Lär inte få träna ikväll heller för jag var hemma från skolan. Men aja jag orkar inte riktigt bry mig omdet. Snart är dewt skilda världar på tv. Följde det jJÄMT när jag var liten och roligt att se det nu för det är verkligen dåligt.. Dom spelar verkligen inte bra! Men iallafall. Idag är det tisdag snart Onsdag


Hoppas fortfarande att gudarna är på min sida i morgon!

Sölve, Anna och Igor 18 år


HOS SÖLVE

image285
På bussen på vägen hem till sölve, lägg märke till blommorna ;D

image286
Anna och igor, två av dom tre födelsedagsbarnen

image287
Här var vi några tjejer, Anna, jag, Elin, Malin och Tess

image288
Då var det dags för Bussen. Många som inte tyckte den var så bra ;D

image289
Jag, Ellie, Anna och Emelie

image290

Sölve hade även en katt. Jag och Tess blev bästa vänner med den. Eller iallfall Tess

Först och främst

Igår spelade jag två matcher första mot flen spelade vi 3-2. Jag gjorde ett mål =) Vi vann alltså!!!´sen efrer det var dtew match med 4:An mot vingåker där vi vann med 2-0! Så vi har tagit 9 poäng i helgen :) vi hade match i lördags med men den knde jag inte varamed på för jag var tvungen att vara i skolan:S 

Idag var jag på gillinge och körde halkbanan. Fy va roligt!! det var faktist verkligen roligt:P Men det var då 1 av 3 steg mot  körkortet;)



På onsdag hoppas jag att gudarna är på min sida!!! Då vill jag ha all tur i världen!!

Hos Sölve

Igår var det förkrök hos sölve. vi kom dit och åt sen så var det dags för partaj.. Vi hade roligt och sen skulle vi vidare ut.. Det var dött på tkmen vårt gäng var stort så vi fyllde ungefär lite iallafall (A) Men det var ju kanskeinte så kul ute. men en rätt trevlig kväll i allmänhet måste jag söäga.. Juste var hemma hos jenny på natten också =) tacl!

Idag så var vi i skolan och lagade mat!!! det gick bra och det blev gott!:P

Idga fyller pappa 43 År :) GRATTIS! Hoppas du får e n bra födelsedag. Just nu är fet massa folk höär.. lär väll bli redigt med partaj när alla gamlingar åkt :P

Heeeeeeeeeeeej

Idag vaknade jag med eve. vi gick upp och städa inför vinsingen som sker i morgon... Glömde prata med Eva idag om matchen,. Fäin! Men får se hur det blir måste basra komma ihåg att ringa ronny!!!
När vi slutade skolan åpkte vi in till stan och handlade tårta och så.. nu sitter vi hos eve.. Ska väll börja fixa oss. Ska till sölve ikväll på förfest,  men jag ska inte med ut, dom ska till TK. det blir nog en klul kväll där tror jag, synd bara att jag missar den.. Men Iallfall.. Idag har det varit en bättre dag by the way!!
Det kändes faktist bättre, och det betyder mycket just nu!!!

Hej hopp :)

Tillbaka till helvetet

Idag en dag som jag inte trodde skulle bli så jobbig. Och det blir ju itne lättare i skolan... speciellt inte då nöär man får tid att tänka!!!!! vilken jag har fått hela dagen idag, tack för stödet =/

Sandra du är så söt!!!!!! Utan dig?! nej tack...

Men har haft tränign idag gick yffsat!!!! Men nu väntar jag på eve... sen skajag ringa sandra en sannbis trore jag om jag hinner!!! Men iallafall! imorn blirr det inte skola hela dagen för min del!!!!!!


och Ida, så himla söööt!!! Tack så hemskt mycket det betyder verkligen för mig ska du veta!

GUD ÄR INGEN RÄTTVIS FIGUR

visserligen tror ajg inte på gud, men livet är faaaaaaaaan så orättvist!! JAG ORKAR INTE.. det är det jobbigaste nånsin

Hej hå

igår vare fest. det var en mycket konstig kväll. party hela natten lång kan man säga. men iallaffall nu vill jGA HEM MEN HAR INGEN HEM NYCKEKL orka rnte

Vilken DAG!

Kom till skolan idag. vi skulle vandra 1.5 mil med 15 kg packning på ryggen. .. men jagh var själbv där från vart "gang". Då började min dåliga dag.. sen var det AS tung t att vandra och det gick segt.. sen kom jag hem.. skulle ringa jesper men hade inte hans nummer så jag fick åka hem tänkte ringa hemmifrån men ingen var hemma jag tgick då till sandra men ingen var hemma där heller. la mig på en solstol och somnade. när jag vaknade efter 1 1/2 timme så hade hon varit hemmaet bra tag utan att ha sett mig måste ha vart väldigt dfult. Men tack för Maten och skjutsen sandra :)

En skit dag kan man säga!!! Min värsta dag någonsin och kul att promenera 1.5 mil SJÄLV...

Alla hans Ex

image284
Jag minns den gången jag och Anna var i Lindköping. Då Emil Inte kunde få nog att tjata om alla sina ex. Sen pratade jag med sandra som såg på den här filmen "Alla hans ex" min första tanke var Emil. Trots allt var helgens skämt när Emil sa  "Alla mina ex". Den här filmen borde vara PERFEKT för honom. Eller vad säger du Anna?!

AHHHHHHH

Satt ute nyss! Detär kolsvart.. Till höger om där jag satt är det massa åker och sen skog.. Ett psr hundra meter ner bor Julia. SÅ hör jag musik som dunkar.. MEN den kom inte från Julia den kom från höger sida, där det är ÅKER!!! JAG blev verkligen LIV rädd kutade in.. Är jsälv hemma och det är verkligen kolsvart här ute i skogen. Fattar itne vart det kom ifrån helt ärligt!!!!! jag orkar inte..

HAHA vart fan kom det ifrån?!?!?!?! det finns inga hus i närheten där.. det närmsta från det håklller är Juliamen det var vekrligen inte samma riktning!!!










image224image215image211

LINDKÖPING GOTLAND 07

Bowling

Igår spelade jag bowling med Sandra carro och Ella. dt  gick bra jag vann båda serierna ;) Sandra du var också dxuktig.. Kul att träffa carro med =)
Sen imorse ringde pappa till sandra och sa att jag hade samling halv ett och var kallad tillm atch. jag har inte fått nått samtal om det och jag hade inte en aning om det.. Men så klockan var kvart i tolv och jag hade onga grejer var i nykvarn.. JOhanna körde ut mig så jag fick hämta upp sakerna sen bar det iväg!!  JAG STOG I MÅL.. släppte in 1 men annars gick det BRa =) Vi vann med 3-1 mot värmboll ligger jnu två med en match mindre spelat.. ska stå imorn mot gnesta i fyran!!

Ett!

kom etta på orienteringenm, viklet inte riktigt var meningen..! Men iallafall idag har det varit en rätt rolig dag i skolan.. Nu sitter jag hemma och har fortfarande inte blivit FRISK!  ORKAR INTE.. Men iallafall! Imorn är det skolam som gäller kul att man gör nått annat än att gå i sjkolan!! Men nu vet jag inte va d jga ska sdjkriva mer om men aja

HAHA

Idag kom jag hem. eve åkte med. Så vi har bakat choklad bollar och pluggat. sen åt vi middag! Vi byggde upp en liten resturang!!!! HAHA, nu ska hon iväg och träna jag ska ligga hemma och kolla på greys!!! Sen får vi se vad som händer. ska ta tio bussen till eve sen!!! FÖR JAG FÅR INGEN SKJUTS AV MIN SNÄLL A FAR!!!!!!! Han sa att han inte har iid att han ska göra annat. vad ska han göra tio på en vardags kvä'll. HAN ÄR bara LAT!!!!!!

Styrketräning!

Nu sitter jag i skolan,. har precis haft lunch och styrketräning! Det var rätt segt idag!!
Inatt sov eve hos mig!! Imorse kom min pappa hem och förde ett himla liv.. jag bör inte komma hem på ett par dagar. HJÄLP va arg han var!!!! Men iallafall! Jag är faktist sjuk! IGEN! Jag måste ringa och kolla mina provsvar om dom har kommit!!

Nu ska jag göra två inlämmningar som ska vara inne imorgon! DUKTIGT av mig va?!

Idrottsdag

Idag hade vi idrottsdag!! Först började vi med att ÄGA dragkampen.. VÅR KLASS VANN!! 3A!!!!! Sen var det dags för oreintering.. den gick som den gick tydligen vann jag och anna av alla tjejer på hela skolan :O Dåligt samvete eftersom att vi inte riktigt var ärliga :P Ja nu ska jag lägga in lite bilder!!!
Eller först vi vann paddlingen mot b klassen VI ÄGDE SÖNDER DOM!!!

image278
Bara för att du är så snygg sara!!! ::P
image281

Ja det var lite bilder från dagen :)


FOTBOLL

image265
En match med femman förra året... juste vi van n ju div 5 den matcehn :P
image266
Ja där sitter jag!!
image267
RINGEN!!!!!!!!!
image268
jag går längst till vänster :p vilken munter gök!!

alltiod sandra som har en amssa bilder på Laget!!! Hon måste nästan skicka ALLT hon har för det är så himla roligt att se

malins student 07

image256
Farmor och farfar kom till Eskilstuna för att se Malins utspring.
Även Eva och staffan var där med alexander och daniel
image257
Morfar hoch Karin, trevligt besök även från dom image258
Såklart var ju Även jag och lina där för malins skullimage259
Ja vi kusiner ellernågra av dom iallafall. image260
Dom som skanas är ju då Jimmy och Emma. Men Jimmy var där med har jag för mig?
image261
HAHAHAHAHA varför inte ge henne lite vatten istället ?!
image263
Då var det dags för Tania att kliva upp!
BNu hittade jag en bild på Jimmy!!! image264
det är Malin och jimmt med massa barn, även kallade för lekledare! deet skötte dom bra!!

Måndag

Idag vakjnade jag med jordens huvudvärk. Jag som ALDRIG brukar ha det!! Men jag har iallafall precis ätit frukost och ligger och kollar på tv.. Funderar på att ta bussen till skolan men ajg evt inte om jag hinner med den nu!! Men aja.. Får kolla när den går..

glömde berätta, igår var jag och elin hos BRÖDERNA goldmann :P Rätt intresasnt upplevelse måste jag säga.. Man skulle kunna tänka sig att ja hjag vet inte :P


MISSADE BUSSEN, vilken otur :P

Sovmorgon

Jag är trött!!!! det var först jätte kul igår... sen var det inte lika kul efter tolv.-. Det var mest segt och så! Kom hem vid 3 tiden!!! Johanna hamnil var ute, sen kom danne och phille förbi en stund.. Ja idag har vi inte gjort mkt. Jag gick hen till ein och nu sitter vi här.. Har nyss vart ner epå kebaben. MITT KORT FUNGERAR INTE!!!!! Hmmm

Match!

Spelade match idag fy fan va bra vi var!!!! Helt ärligt :P . Neä men vi kom dit matceh ns kullle börja klcokan 1 sen så komm inte doommaren så klockan två åkte vi.. Hela laget eller vi gick till goggos. det var trevligt!!!!!!!!!!!!!! =)

utgång ikväll... ska till martin snart...

SKOLAAAAAAAAAAAN

Nu sitter jag här i skolan i datasalen med MARTIiiiIIIIIIIIIIn, hej martin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! emelie sitter här bredvid mig med... Men vi ska försöka plugga men det går itne så bra  men man måste inte alltid vara duktig... .
Imorn äre match! sen utgång! Sen juste ska vi hem till martin innan! Kan blii kul!!!!!!!!!!

Det blir vad man gör det till ;D
image232




Haft en chill dag med Elin!! har itne gjort sdå mycket kollat på en massa filmer och sen gick jag tillbaka dit.. Vi har bara tagit det lungft och haft allmänt trevligtr...
ska börja röra mig hem nu har ju match im orn!!!!!11111111

Lite bilder från Trosa dagen

image251image252image253image254image255

Schnyggingar ;D


Har nyss kommit hem från träningen.. Är trött.. Allmänt seg vet inte vad det är! Men iallafall. ska nog försöka sova tidigt ikväll.. Men det lär jui gå som det jämt brukark gå, att jag kommer i säng runt 1.. Ahh där är anlednignen till att jag är trött :P Jag sover för lite!! SMART Elin...

Imorn är det fredag! Skönt! ska vila upp mig ritkigt ordentligt för på lördagf ska jag spela match + utgång tänkte jag!!


Skolan

Sitter i skolan, har engeslak med min favorit lärare Karin! JAG ORKAR INTE!! nu ska vi göra en uppgift som är faktist jätte tråkig som allt annat vi får göra här! Men iallafall... Imorde hade jag jätte svårt att gå upp verkligen jätte trött.. Men Sen pallra jag mig upp och fick skjuts till Elin och däör var jag en stund på morgonen!!!
image250

HAHA kolla vad jag hittade i skolan!!!!!!!!!!!

Onsdag

Idag började lektionen med styrketräning. Det var rätt roligt.. sen jobbade vi med vårat projekt arbete,,, det gick hyffsat bra!!
efter skolan gick jag och Elin på stan.. Mötte Sophie och Mathilda.. vi fika på elins jobb till halv 7 :P Sen var det tänkt som så att jag och elin skullle plugga teori. men det gick ju som det gick!!!!!!!!!!! Nu sitter jag hos Helen och gör itne så mkt ska väll göra som alla anra, kolla på idol kasnke....
Ja mer har jag inte att säga om dagen..
Jo jag har inga kläder till imorgon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BLÄ!

Onsdag kväll! Jar nyss kommit tillbaka till helen.. ska försöka sova, men jag är jätte pigg!
Kod lill ahl


The Sims

Ja jag vet inte, jag kom hem från mimmi klockan elva sen dess har jag spelat sims, det var hur länge sen som helst jag spelade. man liksom fastnar framför det om man väl sätter sig och nu är klockan kvart it re!! Lyckat!! Lagom trött jag kommer vara imorn! :P
Men godnatt så länge

HAHAHAHA

Jag vet inte riktigt hur jag ska börja! >Jag skulle ta bussen till södertälje. utan vetskap ställer jag mig närmast tåget i nykvarn och väntar. Bussen var sen tänkte jag när jag såg en buss köra fölrbi på motsattt sida. Jag hoppar på bussen och så plötsligt stannar den i sandtorp..
Det var för ett halvår sen ungefär som busslinjen ändrades och nu ghade den tydligen ändrats tillbaka utan att jag hört någonting om det överhuvudtaget. Det värsta var att det spö regnade när jag väntade en kvart på den "Försenade" bussen och sen spöregnade det lite tlil när sandra kom och hämtade mig!!!
När jag kom på mitt eget misstag höll jag på att skratta ihjäl mig!!!!!!



image249

Godmorgon

Idag skulle jag ha gått upp halv tio.. skulle ta 11 bussen. men jag vaknade tjugo över åtta! et har varit skönt, har sluppit stressa. Men jag är arrrrrg.. Jag läste i tidningen om att det är snack om att låta en nattbuss gå till enhörna och en tvärsträcka mellan nykvarn och LIll-ahl eventuellt kommer att starta. LAGOM TILLS JAG FLYTTAR ha? Det är det jag har gått och väntat på HELA mitt liv.. Det är som att gud ser mig och han vill att jag ska må dåligt :P
Ska snart iväg till bussen måste börja gå halv elva! inatt ska jag sova i stan och jag har träning plus styrketräning i morn i skolan så det blir en himla massa saker jag måste ha med mig...

Måste komma ihåg att köpa en almanacka idag så jag hålle rkoll på mitt liv lite bättre.. Hej
'
 Har kommit hem till mamma nu, har träning strax men har as ont i huvet lär ju stanna hemma!! MEn nu orkar jag itne skriva mer :P

Elin Karlsson

JAG längtar tills jag blir 18... finns ett antal skäl

- Får gå ut på krogen
- Får ta körkort
- Slipper vara skriven hos mamma
- Får byta efternamn (Ta bort att jag heter Lundqvist, för jag heterju itne det)

Ja finns bara en massa fördelar.


Kajak i trosa skärgård

Idag var vi med klassen och paddalde kajak i trosa... Jag och elin vaknade och blev häkmtade av martin senbar det av... Med mycket bra musik i bilen så var vi på topp humör.. Vi bröjade sakta paddla och till slut stannade vi och åt på ett mysigt ställe. På vägen tillbaka fick jag och elin tvåmanskajaken. den var lite svår styrd om man saj :P Vi åktye ca 1 mil längre än vad alla andra behövde åka. På nått kosntigt sätt så gick den inte att styra sen vi tog ossfram sick sack över havet.. Sen till våran räddning, när vi var helt slut i både armar och ben, föll forsell i plurret. TACK!! så vi var tvungna att vända tillbaka istället för att åka en liten bit till...

Somnade närj ag kom hem, råkade tydligen somna i biln på vögen hem med... Men nu sitter jag och pluggar teori till körkortet och sen ska det bli mat med far min...


image248

Jag nämde ju att jag somnade hemma innan pappa skulle hämta mig... Och vad vaknar jag av då? Det var inte väcckar klcokan iallafall! Sandra kommer inspringandes i mitt rum, Fatat chockad jag blev, Jag kunde inte riktigt fatta vad det var som hände! Men hon är söt, vilken överraskning :) Annars brukar det vara ja som bara poppar upp hos henne!! =) 
(Hittar ingen bild på henne just nu by the way)

Mer bilder från gotland.. att dom aldrig tar slut ;)

image241
image242
image243
image244image245
image246

lördag... och lite till

Igår var jag hos Elin... Det var rätt kul faktist!!! Elin hade nog roligast av oss alla ;D
Idag har vi spelat match!!! ´Nu har jag precis kommit till mmamma i nykvarn, skulle egentligen ut men men.. ska väll åka in till stan sen oc sova hos helen förmodligen kanske träffa Elin och dom. OM jag ORKAR!

RSS 2.0