Enhörna

Ett litet hus i skogens slut, liten Elin tittar ut. Julia springer dit så fort och knackar på dess port. Elin tar sin jacka på och för att gå ut och gå. de till vattnet gick och ville aldrig gå hem igen! Där satt de tills de gamla blev och kolla ut över sjön!

DET ÄRÖ PRECIS DET JAG VILL GÖRA

ÄR det verkligen möjligt?

ÄR det möjligt? Bra fråga, men egentligen, innan allt blir värre. Man måste ta tag i de som man inte mår bra av! JA så är det!

Idag ska jag till bussen för att möta Anna på stan! Jag fick nått tok ryck när jag vaknade i morse att jag inte orkade sitta hemma! Många skulle nog kalla mig störd!

Yeah!

jvk

kVÄLL, ja det var så vi såg ut i fredags!

Lördags kväll

Igår var jag och Sandra på fest i Strängnäs, det var roligt! Ida var där bla och det var jätte roligt att träffa henne! Men iallfall! Det var en rolig kväll. Vi kom dit och gjorde inte så mycket, jag vet egentligen inte vad vi gjorde på kvällen, men vi hade trevligt =) Sen åkte vi hem vid två tiden! Höll på att somna i taxin, eller jag tror att jag gjorde de!
Men iallfall! nu sitter jag här själ klockan 10 på morgnen, sandra sover, men jag kan inte , usch!  Och det är bara jag som är Online och inloggadpå MSN! haha

Usch jag hade en sån härlig dröm inatt, Drömde att jag var utomlands! Gud vad jag vill resa bort!

....

Hejsan, igår firade vi eve, blev en lyckad kbväll. det var roligt vi åt prata och dansa!


Mm. Tommy, om du läser, jag vet inte vart texten kommer ifrån! inte en aning jag kännder igen det ,men kan inte koppla, GE MIG SVARET!!!! 
 
Ikväll ska jag till sandra! Jag är lite sjuk!

Allt jag ser...

Allt jag ser, allt jag hör, din röst din blick ditt skratt. du har ögon som berusar en natt, så jag väntar, jag väntar om tiden vill ifatt!

Idag har jag vart i skolan, det var JÄTTE tråkigt idag faktist, inte många skratt! Sen efter skolan gick jag och min far till gymmet och gymma lite, det gick desto bättre och var mycket roligare! Sen åkte jag hem till farmor och farfar och åt, dom åker  till väst indien på fredag, avis! Men hoppas att dom får det kanon ialflall!
Men iallfall, nu sitter jag här och har väldigt tråkigt! ska nog irnga och störa sandra ett tag! Hejjjjjjj

JAAA!

Idag började dagen dåligt, pappa har fått ny bil med SOMMAR däck, vi kom inte yupp för vår backe och missade min buss tack vare de. Sen kom jag till skolan ioch vi hade kost hela dagen! Men idag hände en rolig sak!
Jag och anna bestämde oss för att ta en liten rast och senj vet jag itne vad jag häöll på med. men helt plötd´sligt hoppade jag in i Anton, värsta hårt! Jag har itne en aning om vad som hände efteråt jag var i chocktillstånd, men GUUUD vad vi skrattade. Det låter kanske itne så  kul men, men det avr ju hur roligt som helst!!!!!!!!! Skönt at få skratta av sig lite grann!!!!!

Sen när vi stog på centralen efter skolan, och väntade på våra bussar och tåg, så kom det en kille på en moped förbi å¨kandes. Haha! och marcus dum som han är sa nått åt han eller om när han skulle parkera och lyckades träffa en snödriva. Och sen stog han med värsta gä'nget och helt plötsligt kolla han mot oss och skrek, "Sa du nått när jag åkte förbi va?" Haha Nej? Haha det var rätt roligt faktist! För jag hade itne fattat att marcus sa nått först det fattade jag efteråt och det vart ju bara ännu roligare då! En rolig dag

OCH PROVET GICK BRA!



Helgen

I helgen har jag itne gjort så mycket, i fredags var jag hemma, gick bner till JUlia en stund! Sen i lördags var dte menignen att jag skulle träna men jag orkade inte lyfta mig ur sängen och jag hade ingen skjuts till nykvarn helleR!
 sen på kvällen gjorde jag mys middag till sandra =) Själv tycker jag att det lyckades kanon =) Förutom chokladpuddingen, men det var receptets fel =D haha! Men sen hyrde vi ju två filmer, en lite mindre braom man sägerså, jjag tror vi såg 30 minuter eller nått. Men det var en äkta mys kväll iallfall! 94867-27

TACK PAPPA! ;D haha!


Sen på söndagen var det brottning helt slut, men det var inte lika jobbigt som förra gången tack och lov. Sen efter den åkte jag till Wille! I morse var det massa struyl med tåget så jag kom inte iväg till skolan (A) :D

Nu ska jag och Pappa ha städ dag, USCH!!!!

Jag kan Allt

Här om dagen fick jag en uppenbarlese om att Jag kan faktist göra ALLT. Jag är duktig på det mesta! det finns ingennting som jag inte skulle klara av, även om VISSA påstår att jag inte har alla hästar hemma och att jag INTE kan vara cool (Host host, sandra) Men jag kan fakist göra allt., det är baraa sandra som är avundsjuk bara för hon är en liten parantes. Varför ska hon trycka ner mig!!!!!!! AHHH jag kan allt!!!!!!!!


Igårrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr betydde ingenting isfl om det ska fortsätta så här!!!!!!

Lördag

Lördag natt. kan inte sova, har tidig träning i morgon! Jag är fortfarande lite halv krasslig on t i halsen och sådär, men det får gå iallfall!!! Kan inte sitta still, har itne tränat på länge nu!
Men iallfall. Jag kan inte sova, satte på en film (En offecier och en gentleman). Den är så bra! Nästa blir nog dirrty dancing som också är jätte bra. Vissa filmer tröttnar man aldrig på!
Lördag natt? säger man att det är lördag natt.. eller fredag natt? hur säger man egentligen. Det är ju natt och det är ju lördag? hmm. Men det är lördag iallfall =)

Idag tänkte jag ägna en tanke åt en människa med beslutsångest. Man kan inte alltid göra dom rätta valen, men har man valt lite galet får man försöka göra det roligaste utav av det. Egentligen tycker jag int eatt det finns något rätt och fel val. Och man bör itne ångra sig för vissa val heller, vill man ha roligt får man se till att ha det. andra kan inte ha roligt åt en! Det kommer fel tåg Sandra, ted kunde inte stoppa dom!(Can't stop the train from rolin)

94867-2794867-1794867-1594867-14elin94867-9'


Förresten så ringde hon mig för en liten stund sen! SANDRA, DU BEHÖVER DET!!!!!!!!!!!!!! HAHA





Dagens Roligaste

Jag vill ändra dagens roligaste!! Deet var faktist nått jag gjorde, som va ganska pinsamt, men himla kul!
Vi hade drama och jag skulle vara en berättar röst till Snövit.
Jag skulle läsa "Jägaren hade inte mage att döda snövit så han uppmanade henne att springa långt ifrån slottet och aldrig mer komma tillbaka. Men drottningen ville ju se ett hjärta, då hittade jägaren en gris!"
Det blev lite fel till själva spelet för där satt snövit  och jägaren och jägaren skulle ju skjuta en gris men där låg ju snövit. Det låter säkerligen inte rolgit alls, men var man där var det roligt för stämmningen blev helt kaos. Den alltså det går itne att förklara. Det blev helt enkelt roligt. Man tänker ju på personen som var grisen eller var egentligen snövit men som blev gris helt plötsligt.Det blir ju ännu roligare.




Som sagt, Drama är roligt. Man skrattar alltid lika mycket på fredagar.

Blogg.

Jag tror att tråkiga människor bloggar tråkigt. Sandra där har du mitt svar på din kommentar, eller svar och svar. en anledning iallafall! Antingen läser man eller inte!

men idag iallfall! Hade vi drama! Gud vad man skrattar på dom lektionerna. Vissa är ju så duktiga, och jag som gör bort mig hela tiden. Idag sa jag Att Terese Dahlman var en gris! Gud vad pinsamt det var! Ni som var där vet ju hur det hela gick till! Haha.
Juste imorse till skolan var det så halt på vägen ut till vacksta att vi fick gå den sista biten, hur rolgigt är det?

Men Dagens roligaste var ju ändå ""Åh, Kalasbyxor!". Jag tänker på det nu och kan itne hålla mig för skratt! Det var ju så klockrent sagt. Och kalasbyxor, det kan jag verkligen hålla med om att det var! =D.
Vi hade lektion och andra bussen kom senare, en i min klass kom då in när lektionen redan hade börjat. Hon hade på sig *pip* (Väldigt fula kläder) Och Sölve, norrman som han är, Får ur sig. "Åh, Kalasbyxor" och han råkade säga det ganska högt också, visst är det ganska taskigt gjort, men det hjälps inte !Hela situationen blev hur rolig som helst.

Nu sitter jag alldeles Själv hemma! Uscha! Väntar på att trötter Ska ringa (Julia) hon har blivit lite smittad av mig, sover hela tiden! VAKNA VAKNA VAKNA. jag har tråkigt!

Fullbullen!

Vissa gånger säger man saker helt fel


Strömavbrott



Trött

Hej ígår ringde Sara Björck till mig (Tack så mycket) Hon berättade atrt vacksta hade strömavbrott att skolan då var inställd idag. jag vaknade hemma hos Sandra, pappa kom och hämta mig klockan 8, sen ålte jag hem. möttes av ett mörkt hus, neeej tänkte jag! Typist! Jag gick och la mig och vaknade runt ett tiden. gick upp fö rtat äta sen ko jag ju på att jag hade strömavbrott, fanns inget att äta! Trist! Sen ringde jagrunt till folk för att ha något att göra! Sen helt plötsligt kom strömmen tillbaka! Gud vad skönt, vad gör man utan ström!?

Idag ska jag ägna en tanke åt strömmen, hur bra den egentligen är och helt livsnödvändig! Tack för att du finns!

The Giants (Beaver)

94867-16

Nattinnebandy!
Vilka ägde om inte THE GIANTS! Nästa år vinner vi tredje, eller hur flickor!?
 

Idag ska jag sovas hos sandra efter min träning! "jippi". Idag ska vi brottas, jag och Helena ;D

En svår och jobbig grej

Du har så lätt att stampa sönder, när Du väl fått in en fot.
Det är så lätt att kasta kärlek där den vackert tas emot.
Men det är inte lika lätt att vara såld på nån som inte går att nå.
Det är snart en vecka sen Du ringde, så jag börjar nog förstå.

Du kan så vackert sätta ord till alltihop när vi är två.
Du har ett sätt att bara glömma, när problemen tränger på.
Ett sätt att gömma mig för stormen, när Du vill och när Du kan.
Ett sätt att glömma mig i regnet; som om "lilla jag" försvann.

Du har så svårt att säga om jag ens betyder nåt för Dig.
Jag räcker inte fram.
Men, Du har så svårt att vara ensam,
så Du går till "lilla mig".
Men en dag försvinner jag ur Dina ögon, som en svår och jobbig grej.

Jag kan känna mig bekväm i Dina ögon, när Du ler.
Men Du kan säga nåt så beskt att allt blir kaos och uppochner.
Jag tror inte Du förstår allt som Du säger om det vackra i misär.
Du har fått sol i Dina ögon och har aldrig varit där.

Det vankas höst och Du får ofelbart nåt underligt i Din blick.
Det är så lätt att genomskåda Dina spel och Dina trick.
Nu faller mörkret över stan, och Du går runt och sparkar löv;

som att vinka åt en blind och som att skrika åt en döv.

Jag har så svårt att veta om jag ens
betyder nåt för Dig.
Du spelar nåt slags spel.
Och det kan så lätt bli mitt fel
när Du ser på "lilla mig".
Och en dag försvinner jag ur Dina ögon, som en svår och jobbig grej.

Du älskar bara rött, och leker vacker romantik.
Det är så lätt att haka på, det är sån lockande mystik.
Men en dag är allting preskriberat och en del av Din lyrik.
Jag har så svårt att balansera mellan trygghet och panik.

Det går ett hjärtligt litet tag, sen tillhör jag ett slag för sig;
ett slag till intet dömt.
Ja, snart är allt i tystnad bortglömt.
Stackars dumma "lilla mig".
Ja, en dag försvinner jag ur Dina ögon, som en svår och jobbig grej

Fredag hela dagen!

Heeeeeeeeeej! Jobbig morgon, j'ätte trött! Men iallfall. vi började3 dagen med Drama, det var faktist kul än så länge. elelr det var roligt att se alla andra fula sig men det var inte lika kul att fula sig själv haha =)
men iallafall, idag är det fredag och jag kommer att bli själv hemma, måste gå hem från bussen idag pappa är itne hemma! Men det ska nog gå bra. får ringa julia och kolla vilken tid hon ska hem!

Igår! gjord ejag inte så mycket jag slappade och sådär. en rolig sak häönde i skolan! IGEN, skämmer ut mig jämt! Men iallfall. Jag skullle gå igenom lyktan det var ganska mycket folk där. Vi satt på en bänk och väntade på att vi skulle gå ut till bussen. Vi hade väskorna framför sig. och när jag skulle gå iväg så fastnade min fot i en av öglorna på en av väskorna så jag snava och skrek till haha det var ju ganska pinsamt!

You're beautiful it's true

Onsdag

Jag tror att Onsdagar kommer att bli min jobbigaste dag den här terminen. Jag börjar 20 i 9 och slutar 4. Sen har vi historia på förmniddagen och matte på eftermiddan! Det är bara jobbiga ämnen! på en och samma DAG! Men iallafall! Idag har jag vart i skolan ju, sen åkte jag hem och åt med far sen åtke vi och tränade,. Värsta biffar! Vi var jätte duktiga idag! Verkligen!
Nu ska jag sova, nu är jag trött.

Gammal

Gammal

Vad vore livet i all sin glans, om inte du fanns?





Om ditt hjärta brister, laga det med Karlssons klister.
det vet du, jag hjälper ;D

Skolan

Skolan börjde idag, sov hos Sandra igår. Jag gick upp halv åtta samma tid som hon skulle gå hemmifrån =) gud var skönt det var att veta att jag fick sova lite längre!
Sen skulle helena hämta upp mig nere i centrum tjugo över åtta, halv åtta ringde jag och väckte henne, hon hade försovit sig. Jag kom själv till skolan försent.
Sen har jag gjort bort mig idag. Ja,anna emelie satt och åt. vi var lite grisiga. inte alls meningen men maten drällde hur mycket som helst. Då hade en mackaron flugit ner på min stol som jag inte hade sätt. Sen satt den där på rumpan när jag skulle gå! HAHAHA men jabg hann och gå två meter sen frågade jag om jag hade något på mig. Då såg anna det!
Sen så gick jag och sjöng in i vårt klass rum. jag såg inte att det satt 4 styckna som åt där så jag fula mig hur mycket som helst hur pinsamt blev det inte när jag helt plötsligt blev helt knäpptyst när jag upptäckte dom! Nej nu vill jag hem så jag inte hinner göra bort ig mer!

Idag har jag setat med Kostkoll hela dagen. Känns det som iallfall! Svårt. Vi ska analysera en kompis energi intag på en dag-24 timmar. analysera  exakt vilka tider hur länge och varför när var hur man gör saker. om man kollar på tv en timme osv. Hur tråkigt som helst. Men iallfall nu måste ag nogfortsätta med det!

TRÄNING IKVÄLL!

Måndag

Jag heter Elin.

Jag har en sak att prata om idag. Skillnaden mellan svenska och isländska. Den ÄR stor och man kanvisst GLÖMMA språk!

Fredag,Lördag, snart söndag

Hejsan. I helgen har jag inte gjort så mycket, vart med en kompis och sådär. Vi tog oss en tripp till nykvarn på cykel klockan 9 på kvällen haha kom hem klockan 11.. herre gud vad jag har ont i rumpan nu! Men iallfall vad gör man inte om man är godis sugen ;D

Men Idag, lördag, har jag vart med Julle och kalle! vi bastade och så där. Bakade pizza och såg på film =) mys pys!

Söndag. Usch vi har fotbolls sak då. hade jag helt glömt!!!!! Oh no! men jag överlever nog det!!

Hos dig är jag stark, hos dig är jag underbar, hos dig har jag allt, där vågar jag stanna kvar



FICK SVAR PRECIS.... OJ VAD JAG BLEV GLAAAAAAAAD!!!!!! det var en som skrev tillbaka!!!!! HAHAH wohoooo! GUD VAD ROLIGT!!!!

Jippi

Jag har fått en uppenbarelse. Jag drömde en dröm här om natten. Den handlade om mig och jag reste, jag reste till island för att träffa kata (min barndomsvän). Det var konstigt sen dess har jag tänkt jätte mycket jag beslutade mig för iallfall att jag skulle söka upp henne.när hon flyttade tillbaka till island sa vi att vi itne skulle tappa kontakten. men de gjorde vi. Iallfall Så ringde jag och frågade pappa. han skulle se vad han kunde hitta. och på ntt sätt hittade han henne efter 10 minuter. det är ju jätte skumt. Jag hade ju tur för hon visade sig vara rätt känd i island verkar det som hon har gjort en massa spelningar med sitt band i europa och skit. Så på nått sätt hittade han bandet på google, fråga mig inte hur men han gjorde det. Och när jag såg henne på bilden alltså hur kul var inte det! Jagskrev till bandets mail och nu hooppas jag på ett trevligt svar från henne =)

WOHOOOOO



Tisdag

En dag som vanligt.
Och förresten, jag värdesätter visst saker och ting. blir så sur när jag får höra att jag inte gör de. Och jag behöver exakt lika mycket kärlek som någon annan människa.


2007

En dålig start ger en bra avslutning.









Förlåt


RSS 2.0