Bloggen!

Hejsan

Har nu setat i ungeför t vå timmar för att styla min blogg lite.. gick åt helvete! Haha, kalendern vi sidan av vägrar att visas. Men få rkolla upp det nån annan dag när jaghar lite mer ork!

Idag har jag vart i skolan, det var en allmänt seg dag måste jag ju säga. Hade först pedagogisk ledarskap, där såg vi på en film, det har vi gjort hur många gånger som helst det är typ en serie som verklgien är jätte tråkig...! Men iallfall så kom jag hem hyffsat tidigt, folk har fått skol katalogen i södertälje :O hemskt!! Verklgien!!!  snart så ringer väll Julia också, undrar vad vi gör!
Nu pratar jag med Sandra i telefonen, hon verkar lite trött och tjurig :D  Men får ge henne ltie tid till attt vakna till =)

Återkommer!


Senare samma dag

Åt tacos hemma för mig själv i min ensamhet. hatar när pappa är iväg på jobb (vilket hanär hela tiden känns det som) Men sen har jag suttit och spelat bubbles fy va beroende framkallande det spelet är.. blir tokig!!! Men nu ha rjag släppt det för en liten stund iallfall.. den här kvällen känns som att den kommer bli låååång. etttelefonsamtal med sandra väntar om 40 minuter. vem vet hur länge de håll erpå =D.. Det är ju bara positivt har jag nått att göra occh det är ju absolut bara plus att dte är just hon man ska prata med också..
Imorn ere skola! Slip over är det som gäller imorn!!! MOhaha..! LÖÖÖÖÖK


Kommentarer
Postat av: Leiflinn

Your site is best for specialist! i Like IT!

2009-07-16 @ 11:17:26
URL: http://leiflinn.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0